Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlar arkadaşlar keşke sizleri daha önce keşfetseydim okullar açılmadan ,kış gelmeden zaten diyet yapmamak için bahaneye bakarken bütün yoğunluklar üstüste hadi onların üstesinden bişekilde geliyoruzda hastalık çok fena evden çıkmadan bile spor yaparken hastalanıyoruz şuan göğsüm ve sırtım mütiş ağrıyor bana ağır bir gripin haberini veriyor sanki
menüm:
KAHVALTI:
2yumurta
kıvırcık
salatalık
roka
ceviz
AKŞAM YEMEĞİ:
z.yağlı fasülye
yoğurt

profit maşallah bu kadar az yemeye
%100 verirsin
çok geçmiş olsun

sıcak tut kendini
sıcak bişeyler iç

profit maşallah bu kadar az yemeye
%100 verirsin
çok geçmiş olsun

sıcak tut kendini
sıcak bişeyler iç

teşekkür ederim canım karatay kahvaltısını sıkı yaparsan acıkmıyorsun hem çok altarnatif bir kahvaltı
yiyebilen avuç içi kadar peynir ve7 8 tane zeytinde yiyor bunlarıda yesem ikinci bir öğünü yemiş olmak için yersin
yoksa acıkmıyo insan karataydaki altın kurallardan biride sıkı kahvaltı

o karatay kuralı bnm için olmaz
iyi bilirim
açık büfe kahvaltılarımı kendimden geçerdim herşeyi yerdim

ama öğleni yemez akşama yüklenirdim

iyi bilirim

zaten ben daha yeni keşfettim insanın yapabileceği şeyin ve kendisi için en yatkın olanı bulması gerekiyormuş
bende yıllaryılı ara öğünlü diyetlere başlayıp başlayıp bırakıyordum meğer banada ara öğünler iyi gelmiyordu

iyi bilirim

zaten ben daha yeni keşfettim insanın yapabileceği şeyin ve kendisi için en yatkın olanı bulması gerekiyormuş
bende yıllaryılı ara öğünlü diyetlere başlayıp başlayıp bırakıyordum meğer banada ara öğünler iyi gelmiyordu

iyi bilirim

kızlar sol kulağım sağda 20 lik dişim
ayrıca solda yumurtalığımağrıyor

cok gecmis olsun kizlar dikkat edin kendinize

günaydın kızlar işe gitmeden sizlere bir baakyım
günaydın demek istedim
ve iyi haftlar
az kalorili bol hareketli

yarın işte ilkgnüm çoook heycanlıyım

canım cok güzel gecsin günün inşallahhh

tatlım menün harika tam karataylık :)

size yazıcagım seyler var ama simdi bir iş cıktı adliyeye gidip gelicem bir sürü yazıcam muck

günaydın arkadaşlar korktuğum başıma geldi hastayım ama yinede gittim sporum yaptım eşime hasta olduğumu çaktırmıyorum spora falan gidemem zaten diyeti bir türlü yoluna koyamıyorum bari sporu yapıyım diyorum

yaşasın cumhuriyetimizin 88. yılı

mrb kızlar

kendim için ii bi haberim var
işe girdim pztesi başlıcam muhasebe

ama sizlerden uzak kalcam biraz
ancak akşamdan akşama
hayırlı uğurlu olsun güldencim
kızlar sol kulağım sağda 20 lik dişim
ayrıca solda yumurtalığımağrıyor

geçmiş olsun canım yaaa hala çekiomusun o 20lik dişinden çektirde kurtul

günaydın kızlar dün 5 te elektirik bir gtti yeni geldi hat yanmış ancak yapabildiler

güldencim ilk iş günün inş. çok güzel geçer canım.
gülşahcım neler söyleyeceksin merak ettim bak.

ah ahh ben bu diyet işini bayramdan sonra kesin olarak düzene sokacağım offffff offfffffffffff

gayecim soğuk algınlığı falan mı, dikkat et kendine spora devam edersen hastalığını atlatamazsın dinlenmen gerek tatlım ya.
bu arada karatayın kitabını okudum, söylediklerinle de harmanladım bu gece pilatesle birlikte baslıyorum insallah :) ara öğün olmamasına ve açıklamlarına bayıldım cok mantıklı kesinlikle, ben bugüne kadar cogu diyeti ara öğünle bozmustum. hatta bircok diyetisyene gittim ve bir tanesi bile ara öğünü kestirmedi aksine sık yemenin faydalarından bahsetmişlerdi hep, kimsenin leptüm hormonundan haberi yok heralde :)

günaydın şekerler

günaydın tatlımm

kızlar bu arada cok önemli bir düzeltme yapmak istiyorum, ben girdiğimden beri herkese seker yerine tatlandırıcı kullanın diye tavsiyelerde bulunuyordum ama aksam Karatay kitabını okuduktan sonra size binbir özür borcluyum. aspartam olmayan tatlandırıcılar saglıklı diye biliyordum meger hiç değilmiş aksine yag birikmesine neden oluyormus ve sekeri yükselterek acıkmaya neden oluyormus.
cızzz yani :) sakın kullanmayın

ayrıca belki faydalı olur diye taze taze aksam ögrendiğim bilgileri yazıyım size;

sağlıksız ve Karatay diyetinde yenmesi yasak besinler ( diğer diyetlerde de en azından daha az yenmeye özen gösterilse mükemmel olur)

- her türlü ekmek ve kepek ekmek dahil , her türlü tost, grissini , pogaca, börek vs .. hamurlu gıdalar
- mısır
-patates, pilav, makarna
- her türlü şekerli yiyecek
- bal, reçel gibi besinler ( sümeyyecim sabah sirkeli suyun içine bal koymaktan vazgecmeliyiz yani :)
- asitli içecekler ve meyve suları, hatta taze sıkılmıs meyve suları dahil
- üzerine düyet yazan her türlü yiyecek ve içecek
- ayçiçek yağı ve margarin yasak. bunların yerine saf tereyağı ve sızma zeytinyağı kullanmanız sağlıklı
- nescafe gibi işlenmiş kahveler, içecekler

- ... hatırladıkca yazıcam kızlar, gayecim sende unuttuklarımı tamamlarsın..

ayrıca genel olarak kilo vermek için tavsiye edilenler; en fazla 3 öğün yiyin acıkmadıkca ara öğün yemeyin cok acıkırsanız cay bardagı kadar badem, fındık, ceviz yiyebilirsiniz.

aksam 8'den sonra birsey yemeyin, meyve dogrudan seker etkisi yaptığı için diyet bozucu oluyor sakın yemeyin:) 8'den sonra sadece su, ayran ve bitki çayları içebilirsiniz.

ayrıca gün içinde su içerken taze limon eklerseniz yag yakıcı özelliği varmıs, 2 3lt arası su tavsiye ediliyor

her gün 40-60 dk arası spor tavsiye ediliyor ama öcü sporlar değil:) mesela hiçbirsey yapamıyorsanız, cocugu okuldan aldıktan sonra evin etrafında bir tur fazla atın ya da müzik acın 10-20 dk dans edin gibi.. ama bunların yanı sıra en az haftanın 3-4 günü düzenli spor yapmanın apayrı bir etkisi vr tbii.

şimdilik bu kadar canlarım hatırladıkca yazıcam :)

ben bu sabah yine evden acele cıktıgım için pogaca yemek zorunda kaldım ama bu ögleden itibaren istikrarla uygulicam. öpücükler :)

Son düzenleme:
güldencim ilk iş günün inş. çok güzel geçer canım.
gülşahcım neler söyleyeceksin merak ettim bak.

ah ahh ben bu diyet işini bayramdan sonra kesin olarak düzene sokacağım offffff offfffffffffff

tatlım ben de sürekli kacırıyorum ipin ucunu ama bugün ufak ufak baslıyorum bayramdan sonra tam bir düzen içinde devam edicem gercekten,
ve insan düzenli beslenince gercekten aktif hareketli falan oluyor ıvır zıvır yiyip enerjisiz hissetmiyor.
hep birlikte cıtırcık kızlar olucas ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…