çok hastayım kızlar gece midem tuttu hala kötüyüm ayağa kalkınca feci bulantım oluyo kızımda rahat bırakmıyo ilaç aldım inş. geçer
geçmiş olsun ayşecim kız hep sorcam unutuyorum
rukiş teyzem nasıl ceylin nasıl ağzını yediğim kocaman olmuştur şimdi
maşallah annesi gibi güzel ayşecim allah nazarlardan saklasın sizi çok güzelsiniziyiyler canım evt kocaman oldu 2 yaşını geçti 28 aylık oldu..taha yakışıklısı nasıl
birde bn bu yeni facee hiiiç sevmediiiim
kızlar sizin facenz var mı ekleyim
bnde ceylin ufuk ve sümeyye ekli
güülşaaah facen varmı bacııım
geliyon demek reyhancığım. özlemişindir sen buraları.ıspartaya yolun düşerse beklerim canım
reyhancım geçmiş olsun dedene canım
reyhanım cnm dedene geçmiş olsun
ALLAH şifa versin
çok hastayım kızlar gece midem tuttu hala kötüyüm ayağa kalkınca feci bulantım oluyo kızımda rahat bırakmıyo ilaç aldım inş. geçer
kuşum menülerin çok az değilmi sen bunlarla nasıl doyuysun
evet yaa %100 katılıyorum turşu tuzlu olduğu için vucütta su tutuyor kalorisi düşük ama diyet yapanların dikkatli yemesi gerek
menün çok güzel canım sporuda eklersen tıkır tıkır verirsin kiloları
insanlar asla diyet yapanlara destek olmuyor hep köstek oluyolar bana sorarsan hiç yemiycem filan deme al tabağına çatalınla oyna ez haşatını çıkar yemiş gibi davran inadına ısrar eden olursa midemi üşütmüşüm berbat durumdayım tadına baktım ama devamı gitmio filan de canım
ne kadar güzel olurdu yaaaaaa nasip belki bigün buluşuruz şekerler
geçmiş olsun allah şifa versin
menün çok güzel
aynen öyle canım ben kendi adıma konuşuym nefsimi terbiye edebilmiş değilim canım bişeyi çektiyse ondan bi ıssırık kadar alırım iiiiice çiğnerim o şekilde kendimi frenliyorum
selam kızlar moralim cok bozuk cok hastayım grip bide adet oldum
bebek tedavisi baslıyo onunda sıkıntısı allahım yardımcım olsun inşallahhh
günaydın gençlik bn kaçar
gülşahım son 6 gün
ne yasptın herşey hazırmı
1 2 adet resim isteriz bak ona göre
birde bn bu yeni facee hiiiç sevmediiiim
kızlar sizin facenz var mı ekleyim
bnde ceylin ufuk ve sümeyye ekli
güülşaaah facen varmı bacııım
selam kizlar nasilsiniz bakim??
bende iyi degilim aslinda dedem rahatsiz cumaya türkiyeye ucacam bakalim
yani tatile cikmam iyi olmus birtaraftan eger orda internet bulabilirsem ara ara girerim canlarim
gülşahcım diyet tatlı tarifi hoş gerçekten tarçın tokluk hisside veriyor hem salıklı hemde enerji deposu
tatlım 1 temmuza gün aldıkk düğün içinn :123: ins canım benim yaa saka maka günler geciyor nişan geldi bile:)şak bir yana gülşencm ne kadar var düğününe yaza mı olacak cnm inş. istediğin kg güzeller güzeli bir gelin olup çok mutlu olursun cnm
hala geçmedi kötüyüm ya daha bişey yiyemedim zar zor süt çorbası koydum onu içmeye çalışacağım
sümeyyecim yoktun ne zamandır inş. olur cnm
tatlım benim nane-limon- ıhlamur gibi birseyler içmelisin. hava değişimleri mahvetti bizi , tamam kıs oldu diyoruz havalar ısınıyor sonra hop soğumus falan. öyle işte facebook arakadasım :))) bu arada bebişine bayıldıımm allah bagıslasın tatlım yorum yapıcam resmine cıkmak zorundayım fırsat olmadı
günaydın kızlar net gitmeden hemen dünki menümü yazıym
sabah 1 dilim ekmek , 1 kk peynir
ara:yok
öğlen 1 küçük pizza,kola,patates kızartması
ara:yok
akşam:1 dürüm çiğköfte
çok berbat bi menüm var biliyorum dışardaydık alternatifim yoktu
kızlar size karşı kendimi suçlu hissediyorum netimde sorun var
dünki menümü bile yazamadım
günaydın fıstıklar bugün hastanede işlerim var birazdan oğlanı alıp gidicem
dünki menümü yazıym
sabah 2 bardak sirkeli su
ara 1 avuç üzüm
öğle:et sote
ara 1 bardak yeşil çay 1 avuç üzüm
akşam :3kaşık çorba ,7 kaşık makarna, 1 fırında baget havuç salata
1lt su spor yok
çok iç açıcı bi menü olmadı ama
buda öncekigünki menümdü kızlar geçmişi okuyp cvp yazıcam netin gitmezse
fazla bile gelio bebişiiiiimkuşum menülerin çok az değilmi sen bunlarla nasıl doyuysun
evet yaa %100 katılıyorum turşu tuzlu olduğu için vucütta su tutuyor kalorisi düşük ama diyet yapanların dikkatli yemesi gerek
menün çok güzel canım sporuda eklersen tıkır tıkır verirsin kiloları
insanlar asla diyet yapanlara destek olmuyor hep köstek oluyolar bana sorarsan hiç yemiycem filan deme al tabağına çatalınla oyna ez haşatını çıkar yemiş gibi davran inadına ısrar eden olursa midemi üşütmüşüm berbat durumdayım tadına baktım ama devamı gitmio filan de canım
ne kadar güzel olurdu yaaaaaa nasip belki bigün buluşuruz şekerler
geçmiş olsun allah şifa versin
menün çok güzel
aynen öyle canım ben kendi adıma konuşuym nefsimi terbiye edebilmiş değilim canım bişeyi çektiyse ondan bi ıssırık kadar alırım iiiiice çiğnerim o şekilde kendimi frenliyorum
ekledim bebişim çocuklarını gördüm seni göremedimreyhan resul cakar canim :))) ekle beni :))
ay canim benim cok tesekkür ederim insallah birgün bulusuruz cok isterim valla
cok sagolun canlarim benim
cok gecmis olsun canim allahim acil sifa versin insallah
cok cok tesekkür ederim
cok gecmis olsun insallah hersey yolunda gider ve hamile kalirsin canim
bebişiiiim ekledim senide kabul etselam kızlarrrr :)
canım benimmm cok gecmişolsun hemen şifa bul insallahh
canım benim dikkat et kendine! cook gecmişolsun kusuum
güldenim ya hazırlıklar tamam vallahi :) sözden sonra burada bir sayfa acıp resim koymustum nişanda da öyle yapcam size de link atarım hemencik:) hem senin dogum günüsüne de azcık kaldı :)
canım melin gülşah gökalp, ekleyin beni deee
reyhancım cok gecmişolsun hemen iyileşir insallah
tatlım aksam eve gittiğim gibi yaptım cok leziz oldu vallahi, tatlı ihtiyacı diye birsey de kalmıyor :) deneyin en kısa zamanda
tatlım 1 temmuza gün aldıkk düğün içinn :123: ins canım benim yaa saka maka günler geciyor nişan geldi bile:)
bu arada geçmişte okudum ama simdi kim sormustu unuttum, reglim tam nişan günü 8'inde . ne yapıcam bilmiyorum
bu arada menümü yazıyım kızlar, karataya devam ekmek yok patates yok :)
dün aksam - yaptıgım truff'tan iki tane ve bir avuc ceviz - 4 hurma - 3 kayısı ( regl olucam da :)
- 4 köfte - 5 piliç kroket - bol yoğurt
su : 1,5 lt. spor : 20+20+20 yürüyüş
bu sabah : evden acele cıktım - sadece 1 bardak süt ve bir truff ( tatlı canavarıı :)
öğle : tavuk şiş - sadece tavuklarını yedim, asla ekmeğinden pilavından ve patates püresinden tatmadım - yanımdakilerim hüpletmesine ragmen :)
1 bardak ayran ve bir avuc badem
şimdilik bu kadar tatlılarım:)
güldenm menün güzel canım biskremler olmasa iyiyd ya ödülün olsun oda
gülşah cnm bende baktım resmlerne maşallah çok hoşsun.kesinlkle perçem kestirmelisin çok yakışmış sana
bnde söz fotolarında ki kıyafetine saçına ve makyajını çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?