her zmnki gibi süper menümerhabalar bugün çarşıda ve hastanedeydik kardeşim rapor alacakta ikiz hamile ve öğretmen. sümeyyeciğim darısı sana olsun. benim doktoruma gidiyor denizlide olduğundan ben alıverdim.kendime çok güzel bi ayakkabı aldım. ayşeciğim geçmiş olsun.
asucuğum benim oğlan 8 aylık bende durduramıyom hergün çarşıdayız. soğuk falan dinlemiyoz. reyhan geçmiş olsun
gülşah iyi gidiyon ama truf olmamış
menüm
sabah
1 kk peynir
4 ceviz
2 zeytin
1 dom
öğle
1 kaşık et kavurma
3 kaşık pilav
salata
akşam
4 kaşık karnıkara
yoğurt
selam kızlarrrr :)
canım benimmm cok gecmişolsun hemen şifa bul insallahh
canım benim dikkat et kendine! cook gecmişolsun kusuum
güldenim ya hazırlıklar tamam vallahi :) sözden sonra burada bir sayfa acıp resim koymustum nişanda da öyle yapcam size de link atarım hemencik:) hem senin dogum günüsüne de azcık kaldı :)
canım melin gülşah gökalp, ekleyin beni deee
reyhancım cok gecmişolsun hemen iyileşir insallah
tatlım aksam eve gittiğim gibi yaptım cok leziz oldu vallahi, tatlı ihtiyacı diye birsey de kalmıyor :) deneyin en kısa zamanda
tatlım 1 temmuza gün aldıkk düğün içinn :123: ins canım benim yaa saka maka günler geciyor nişan geldi bile:)
bu arada geçmişte okudum ama simdi kim sormustu unuttum, reglim tam nişan günü 8'inde . ne yapıcam bilmiyorum
hala geçmedi kötüyüm ya daha bişey yiyemedim zar zor süt çorbası koydum onu içmeye çalışacağım
sümeyyecim yoktun ne zamandır inş. olur cnm
sorma gülşahcım bizim kaloriferler 2 gündür yanıyo daha ev buz gibiydi ondan üşüttüm bide strese girmiştim deprem yüzünde onlar etkiledi sağol canım.
eşim az önce kapıdan uğradı bana parfüm almışaşkımmmm benim
kızlar başım çok ağrıyor
tek tek cvp yazamk istiyorum
ama şu başağrım az geçsin menümüde yazcam
bu menü cıssss
bu süper
fazla bile gelio bebişiiiiim
cnm inanıyorum bu sene senn senn olacak
ekledim bebişim çocuklarını gördüm seni göremedim
allahım esrgesin
bebişiiiim ekledim senide kabul et
merhabalar bugün çarşıda ve hastanedeydik kardeşim rapor alacakta ikiz hamile ve öğretmen. sümeyyeciğim darısı sana olsun. benim doktoruma gidiyor denizlide olduğundan ben alıverdim.kendime çok güzel bi ayakkabı aldım. ayşeciğim geçmiş olsun.
asucuğum benim oğlan 8 aylık bende durduramıyom hergün çarşıdayız. soğuk falan dinlemiyoz. reyhan geçmiş olsun
gülşah iyi gidiyon ama truf olmamış
menüm
sabah
1 kk peynir
4 ceviz
2 zeytin
1 dom
öğle
1 kaşık et kavurma
3 kaşık pilav
salata
akşam
4 kaşık karnıkara
yoğurt
uyuyunca geçticok sagol canim bende seni tebrik ederim gün alinmis okadar cabuk geliyorki tarihi aldiktan sonra inanamayacaksin ve bu gidislede cok zarif bir gelin olacaksin canim
kiyamam sana cok gecmis olsun
parfümünde hayirli olsun canim
gecmis olsun insallah gecmisdir canim bas agrin
ayrica allahim hepimizin yavrularini esirgesin canim
bende senin resimlerine baktim okadar tatlisinki valla
cok güzel menün
kardesinede hayirli dogumlar insallah canim allahim bir avazda kurtarsin insallah
bende şmdi baktım evet çok yakışmış elbisesi çok güzel olmuşsun gülşahcım ama kesinlkle perçem kestir canım çok yakışıyo sana.sözünüz çok güzel olmuş hazırlıklar harika nişanı çok merak ettim şimdi nasıl olcak bakalım Allah mesut etsin canım
bnde söz fotolarında ki kıyafetine saçına ve makyajını çok beğendim
gülşah cnm bende baktım resmlerne maşallah çok hoşsun.kesinlkle perçem kestirmelisin çok yakışmış sana
gülşahım söz fotolarına bayıldım cnm
maşallah bebek gibi yüzün var
eminim gelinlik içinde bir afeti devran olcan
günaydın kızlar bugün eşim geld evde çok şükürpek uğrayamam.bugün daha iyiyim biraz halsizliğim kaldı bulantım geçti reyhancım sağol tatlım.
gülşahcım inş. cnm
gülşahcığım tam bir trakya kadınısın yüzhatların beyazlığın. aynen canım . ayrıca peri masalında hem ilginç hem çok güzel. mutluluğun daim olsun.
tatlım dikkat et kendinee
canım öyleyim vallahi bembeyaz :)) cok tesekkür ederim tatlım hepimiz cok mutlu olalım ins. sen de pek güzelmişsin tatlımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?