Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar bugün çarşıda ve hastanedeydik kardeşim rapor alacakta ikiz hamile ve öğretmen. sümeyyeciğim darısı sana olsun. benim doktoruma gidiyor denizlide olduğundan ben alıverdim.kendime çok güzel bi ayakkabı aldım. ayşeciğim geçmiş olsun.

asucuğum benim oğlan 8 aylık bende durduramıyom hergün çarşıdayız. soğuk falan dinlemiyoz. reyhan geçmiş olsun
gülşah iyi gidiyon ama truf olmamış

menüm
sabah
1 kk peynir
4 ceviz
2 zeytin
1 dom

öğle
1 kaşık et kavurma
3 kaşık pilav
salata

akşam
4 kaşık karnıkara
yoğurt

her zmnki gibi süper menü
kardeşine de hayırlı doğumlar olsun
cinsiyet belli mi
birde denizlidemi oturuyor kardeşin

cok sagol canim bende seni tebrik ederim gün alinmis okadar cabuk geliyorki tarihi aldiktan sonra inanamayacaksin ve bu gidislede cok zarif bir gelin olacaksin canim

hala geçmedi kötüyüm ya daha bişey yiyemedim zar zor süt çorbası koydum onu içmeye çalışacağım

sümeyyecim yoktun ne zamandır inş. olur cnm

kiyamam sana cok gecmis olsun
parfümünde hayirli olsun canim

kızlar başım çok ağrıyor
tek tek cvp yazamk istiyorum
ama şu başağrım az geçsin menümüde yazcam

gecmis olsun insallah gecmisdir canim bas agrin
ayrica allahim hepimizin yavrularini esirgesin canim
bende senin resimlerine baktim okadar tatlisinki valla

cok güzel menün
kardesinede hayirli dogumlar insallah canim allahim bir avazda kurtarsin insallah

günaydın gençlik
uykumu alamadım bnm cadıı uyandı bnide uyandırdııı
akaşmda geç yatıım
bugün uyuklamam inş

uyuyunca geçti
saol cnmm

bnde söz fotolarında ki kıyafetine saçına ve makyajını çok beğendim

gülşah cnm bende baktım resmlerne maşallah çok hoşsun.kesinlkle perçem kestirmelisin çok yakışmış sana

gülşahım söz fotolarına bayıldım cnm
maşallah bebek gibi yüzün var
eminim gelinlik içinde bir afeti devran olcan

ayyy simdi okudum yorumlarınızı cook mutlu oldum cok tesekkür ederim kızlarrrr :) size de bayıldım ben ya, masallah ne güzel arkadaslarım var benimm ! ayrıca kızlarınız da cok tatlı allah bana da nasip eder zamnı gelince insallah bu kadar tatlılarını :)

günaydın kızlar bugün eşim geld evde çok şükürpek uğrayamam.bugün daha iyiyim biraz halsizliğim kaldı bulantım geçti reyhancım sağol tatlım.

gülşahcım inş. cnm

Kızlar üsüyorum

ufuğum kardeşinede hayırlı doğumlar olsun

yazın denizliyi görme fırsatına eriştim çok güzelmiş bn çok beğendm
ama pamukkaleyi göremedim

gülşahcığım tam bir trakya kadınısın yüzhatların beyazlığın. aynen canım . ayrıca peri masalında hem ilginç hem çok güzel. mutluluğun daim olsun.

günaydın kızlar bugün eşim geld evde çok şükürpek uğrayamam.bugün daha iyiyim biraz halsizliğim kaldı bulantım geçti reyhancım sağol tatlım.

gülşahcım inş. cnm

tatlım dikkat et kendinee

gülşahcığım tam bir trakya kadınısın yüzhatların beyazlığın. aynen canım . ayrıca peri masalında hem ilginç hem çok güzel. mutluluğun daim olsun.

canım öyleyim vallahi bembeyaz :)) cok tesekkür ederim tatlım hepimiz cok mutlu olalım ins. sen de pek güzelmişsin tatlımm :)

kkızlar hepinizden allah razı olsun saolun
AYŞECİM sanada gecmiş olsun bende fena gribim
canım yoktun ne zamandır diye sormussun bizim internet cok aşırı yavaş giremiyorum
VINN almıştık onunda kotası dolmuş ondan yavasmış yani zor giriyorum
adetliyim ama yarın bildirim yaparım kızlar su bilgisayar bi düzleseydi

tatlım dikkat et kendinee

canım öyleyim vallahi bembeyaz :)) cok tesekkür ederim tatlım hepimiz cok mutlu olalım ins. sen de pek güzelmişsin tatlımm :)

ben göremedim tatlım seni ama cok güzel olmussundur eminim hayırlı olsun tekrardannnn

menüm

sabah 1 yumurta (rafadan)

ara 3 biskrem 1 nescafe

öğle 2 kaşık karışık kızartma yoğurtlu 1 ufak kase şehriye çorba

ara 1 çay

akşam 1 tabak mercimek çorbası 1 dilim ıspanaklı börek

iyi akşamlar arkadaşlar kaçgündür kafamı kaldıramıyordum bugün biraz iyiyim ama moralim bozuk bugün yağ ölçtürmeye gittim 3.5kg vermişim ama hepsi kastan diyetimi doğru yapıp yapmadığımı sordu ben onun verdiği diyeti yapmadım karatay yaptım onuda bire bir yapmadım karatayı bırakmak istemiyorum birebir uygulamaya çalışıcam bakalım sonuç aynımı olacak

kızlar bu avatar nasıl değişiyor. yardımcı olursanız sevinirim. menüm
sabah 1 dilim ev yapımı meyveli kek

öğle
1 kase tarhana
1 dlm ekmek
1kk peynir
akşam
3 kaşık taze fasulye
1dlm ekmek

hayırlı akşamlar canlarım!

nasılsınız bakimmm keyifler nasıl :)))

biraz geçmişe bakmaya çalıştım.. galiba güldencim işe başlamış hayırlı olsun :))

reyhancımda ayşem ve ben gibi ara vermiş

ya var ya 62 yi gördüm offf ((

yani diyeti bırakınca kilolar geri döndü ama hala diyet yapasım yok az kaldı 65 i görünce başlarım heralde :):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…