Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

doğa1985 cnm kurallarımızı okuyup kabul ettiysen hoşgeldin diyorum kendini tanıtarak takıma adım atabilirsin cnm

hoşbulduk canım takıma kabul etiğin içinde ayrıca teşekkür ederim.26 yaşındayım.160 cm boyundayım.65 kiloyum.(belkide daha fazla) muhasebeciyim.akşama kadar oturuyorum.
küçüklüğümden beri kiloluyum.Yaşıtlarımla aramda herzaman kilo ve boy farkı oldu ama bunu çevremdeki insanlar hiç bir zaman anlamadı.hep şişman damgası yedim.Ergenliğimde bunu çok sorun eder.çok üzülür kendimi eve kapatırdım.daha sonra kendimi kilolulu olarakta sevmeye başladım.kilolarımı kafaya takmamaya hayatın başka güzelliklerini görmeye başladım.
18 günlük evliyim.çok mutluyum.çok iyi bir kocam var.ama 5-8 kilo fazlam var.göbeğim çıktı.Gün içerisinde içtiğim içecekler yediğim yemeklerden sonra akşam kocaman göbeğimle karşılıyorum kocamı(galiba kocamda birazcık rahatsız bu durumdan) inş hepberaber kilo veririz.Ben izniniz olursa 14.11.2011 de başlıcam buraya günlüklerimi yazmaya bayramda internete giremicem.(yeni gelinim kaynanam bekler bayramda)

VERMEDEN ALMAK ALLAHA MAHSUSTUR.

sağlıklı günler dilerim.

doğa hoşgeldin öncelikle

iveet kızlar

menücağızımı vereyim

sabah 1 ısırık simit 1 nescafe

ara 1 çay 4 galeta(küçük)

öğle 1 kase mercimek çorba 3 kaşık sebzli tavuklu pilav

ara 1 çay

akşam birazcık tavuk 2 kaşık patates püre

ara ayran

güldencim menün güzel yine cnm.
bugün baklavamı yaptım yarında temizlik yapacağım

maşallah canım pek hamaratsın
güldenciğimde menüsünde başarılı
doğa hoşgeldin canım
yarın oruç tutmayı planlıyorum yaklaşık 2 yıl aradan sonra inşallah

o yüzden şimdi bi tost yedim sabahta süt içicem tam tersi olsa iyi olurdu ama uykusuzluktan mamayı zor veriyorum oğluma. öpüyorum canlar sizi

hoşbulduk azrasılam aranızda olmak heyecan verici insan kendini heran birinin kontrol ettiğini düşünüyor ve kaçamak yapamıyor
bu arada çok güzel kilo vermişsin allah daim eylesin

Günaydın gençlik

doğacım senden de iyi bir performans bekliyoruz

ufuk senn konun ne oldu cnm

Ufuğum şimdi baktım cnm

tüm kötü mesajlar editlnmiş
gözünaydın

azram,
bebişim konudaki ofsayt mesajlar temizlenmiş, topik temizlenmiş haliyle aktif kalabilir, hiç kötü yorum kalmamış

mune nin cevabı

dileğim ne olacak bizim halimiz böyle

sabah kalktım niyetlenmiştim oruç tutmak için ama bir alerji olmuşum anlatamam bütün vücut kıpkırmızı ve kabardı kaşınmaktan mahvoldum hemen hastaneye gittim dr hemen iğne verdi ve anında iyi geldi yan etkiside uyku :))

eve gelir gelmez uyudum ve haliyle ne oruç kaldı ne de bişey (

bayramdan sonra burdayım inşallah

menücazım

sabah 1 çay 4galeta (küçük)

ara yok

öğle 3 kaşık domatesli bulgur pilavı ufak kase cacık turşu

ara 1 bar muzlusüt

akşam 3 kaşık tavuk sote

ara ufak kase kabak çitledim

MERHABALAR ŞİMDİDEN HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.
menüm bugün oruçtum
iftarım 1dom
1kk peynir
1dlm ekmek
2 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 taze soğan
5-6 zeytin
pek içaçı değil ama evde bunlar vardı.

güldenciğim, kuzum bakıcam sana bayramda yiycenmi yemiycenmi
yemezsen artık sen bir manken adayısın.
bayramdada menü paylaşacakmıyız ayşeciğim

iyigeceler kızlar netimdeki sorun nedeniyle gelemedim bildirim yapamadım
çok özür dilerim ayşem kilom sabitti sende sabit geçmişsin
bayramda kesin artıyla dönerim bi et canavarı olarak kendime dur diyemem
hepicinizi çoooook öperim bayramınız mübarek olsun

ufukcum yazmak isteyen yazsın, tatil sonuçta gelen giden derken kimse pek vakit bulamaz sanırım.ben vakit buldukça buralar da olurum vakit bulacağım kesin gurbet ellerde ne yapacağım başka yine duysala bağladım

asucum anlamıştım inş. kesin bir çözümü bulunur bu net işinin.inş. kg almadan dönersin inş. hepimiz öyle döneriz ama zor gibi tabi

Günaydın arkadaşlarım
hepinizin mübarek bayramın ı kutlar ailenizle sevdiklerinizle nice bayramlar dilerim

bnm için pek manası yok bayramların
klasik bir gün hatta keşke hiç olmasa

et aslında protein kaynağı
ekmeksiz ve yağsız yerseniz ve tabii aşırıya kaçmadan salatayla
kilo aldırmaz aksine veridirir

ama bn yıllarca aşırıya kaçtığım için hep almışımdır
oturur mangala sırf kendime bi şiş yağ pişirirdim
şimdi ıyyykk diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…