Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canim kontrol paneline gir yukardan orda profil resmi degis yazar sol tarafta ordan degistirecen canim

kiyamam cok gecmis olsun insallah karatay diyetinden iyi sonuclar alirsin canim

selam kizlar öglen 14 de tr ye ucuyorum hersey hazir ama ben uyuyamiyorum ya acayip fobim vardir kac kere bindim ucaga ama yine binme zamani gelince stres oluyorummmm
dua edin canlarim insallah ordan girmeye calisirim hepinizi cok seviyorum öptüm

canım sağ salim gel sağsalim gidersin inşallah

günaydın kızlar
çooook mutluyum çünküüüüü

103 buçuuuuuuuuuk

çift rakamlara az kaldı

allahııııım inanamıyorum

maşallah güldene .bende tam 70 oldum daha 6 lı rakamları göremedim . inşallah haftaya olurum bayramda yememeye gayret edicem. iyi yolculuklar reyhan

kızlar adetli oldugum için sabitim ama bayram dönüşü vermiş olarak dönücem allahın izniyle
sizi seviyorum

günaydın kızlar...
reyhancım bilirim o stresi defalarca bindiğim halde bende stres oluyorum.

güldencim hayy maşallah ben sana demedim mi en az 1,5 aya çift rakamlarda olacaksın diye bak az kaldı..

bu hafta bildirim olacak mı olmayacak mı daha netleşmedi bakalım ne sonuç alıcak ona göre hazırlıyorum listeyi.bir gaye kaldı sanırım gülşahla

cnm bu hafta olur büyük ihtimal

cnm bu hafta olur büyük ihtimal

daha esin bişey yazmamışlar ama istemeyenlerde çoğunlukta ben yine de ekleyeyim listeyi güldencim..

kızlar geçmişte yazdığım bi mesajın içeriğini değiştirmek istiyorum bu mümkünmü

ufukcum hangi msj üzerinden yarım saat geçtikten sonra değiştirme olmuyor sanırım

dileğim ne olacak bizim halimiz böyle

gülşah,asu ve gaye bildirim yapmadınız kızlar nerdesiniz.:44:.. asunun büük ihtimal netinde sorun var. hadi kızlar bekliyorum

tmm gayecim.gülşahta msj atmış kk ya girememiş onu da ekledim tamamdır asuyu sabit geçiyorum netinin sorunu hallolur inş.

8. TAKIM * *230.ETAP SONUÇLARI**

ufocan ( 70,2 / 70,0 / 0,2 / 0,28% )
batuhanim ( 78,5 ) geri dönmek üzere ayrıldı
AzRASILAM ( 105,5 / 103,5/ 2,0/ 1,90% )
AySeCeYLİN ( 64,4 / 64,2 / 0,2/ 0,31% )
profit ( 86,6 / 86,4 / 0,3/ 0,23% )
multumel ( 65,6 / 65,4 / 0,2 / 0,30% )
vale_14(77,8 /77,8 / 0,0 / 0,00%)
asutaha( 71,7 / 71,7 / 0,0 / 0,00%)

8. TAKIM TOPLAM KİLO YÜZDESİ (0,43)

Son düzenleme:
doğa1985
hoşgeldin cnm
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .

doğa1985 cnm kurallarımızı okuyup kabul ettiysen hoşgeldin diyorum kendini tanıtarak takıma adım atabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…