Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi geceler kızlar menümü yazıym
yine geç kalktık kahvaltıda geç oldu
13: et kavurma 7 bardak çay
ara:3 mandalin ( aslında mandalinler küçüçüktü toplasan 1 mandalin eder)
akşam: havuç turp salatası 1 kase yoğurt 3 yk makarna ,
ara 2 minicik mandalin
az yedim ama diyet adına çok verimsiz bi gündü

günaydınlar bende giremedim.2 gündür. Ayşecim napalım gurbet zor Allah başka ayrılıklar vermesin. güldenciğim doğum günün kutlu olsun zayıf fıstık gibi bi yaş olsun sana. asucuğum ben seni tanımıyorum tanıtırsa kendini sevinirim.
2 . gün antalyaya gittik. sıcacıktı millet denize giriyodu.işte bu yüzden tek adana kebabla akşam ettim. yani gezmede olduğum için.
3. gün
1kk peynir 1 haş. yum
öğle artı akşam tavuk sote
misafirlikte 2 dlm baklava
gün içinde toplam 3 bitter küçük çikolata
bu tatlılar iyi olmadı ama napayım yedik işte. bugün
sabah
1 kk peynir
1 yum
1 dom
1 dlm ekmek
sonrasını bilmiyom.
şimdilik hoşçakalın

kızlar herkese selamlarrr bilgisayarımız düzeldi cok şüür burdayımmm
nasılsınız bakalım bugün menü yazarım kızlar dualarınızı bekliyorum yarın dr gidicem bebek tedavisi 1 sene aradan sonra baslıyooo

günaydın kızlar
ufocan adım asuman 23 yaşındaym 3 yaşında bi oğluşum var ev hanımıyım doğma büyüme angaralıyım :) evlendikten sonra sungurluya geldim hala da burdayız
valecim allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inş. olur

sümeyyeciğim ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN. Ayşeciğim cuma kilo bildirimi varmı

allah razı olsun canım arkadaslarım
asuman masalahh sana cok güzel kilo vermişsiin nası verdin
ufukcum nasılsın face arkadaslık isteği gönderen sensin dimi

saol şeker klasik olucak ama az ve sık yedim ara öğünleri hiç atlamadım bol bol bitki çayı içtim önceden canım sıkıldıkça girip çıkıp bişeyler yerdin onun yerine bitki çayı içiyorum bide haftada 3 gün spora gidiorum aerobik plates yoga öyle gitti kilolar

maşallah yaaa ben senin tecrübelerinden yararlanmak isterim simdi cıkmak zorundayım
bi ara uzun uzun sohbet edelim benim sana ihtiyacım var

Son düzenleme:

evet benim canım. iyiyim bayram işte.

asucuğum bende tanıtayım kendimi

adım ufuk su ürünleri müh. 33 yaşındayım
9 aylık oğluşum var ıspartalıyım ve ıspartada oturuyorum

geçen kış 85tim canım nisanda beri gidiyo çok şükür 87 tavan kilomdu ondan ötesini görmedim
ufukcm senden çok güzel kilo vermişsin kalori diyetiylemi verdin

hayır canım oğlumun gazı sayesinde 4ay uyumayıp gece 2 den sabah 9 akadar evi turlayınca diyetiyle verdim. bende bi ayaklar vardı lavaş ekmeği gibi. doğumdan sonra yani çok ödem topladım. 1 hafta sonra sabah akşam lahana suyu içtim. yediğime dikkat ettim sabah akşam çocuk gezdirmeyle verdim

sümeyyecim Allah gönlüne göre versin inş. canım...

güldenim kolay gelsin saba da cnm

asucum gördüm resmi çok hoş olmuşsun inş. daha da zayıflacaksın canım herkes daha bir şaşıracak...

bende regl oldum bugün. bu cuma bildirim olmayacak ufukcum ama yine de kontrol edeyim kesin sonucu yazarım size.inş. olmaz hem bayramın hemde reglinin etkisi kötü yansıyacak basküle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…