Kizlar benim iki gunluk ogunlerim söyle:
08/11/11
Sabah : 1kase corba, 1dilim kepekli tost ekmegi
Ara : 1elma
Ögle : 1 kücük konserve sardalya
Ara : canim birsey istemedi
Aksam: ton balikli misirli karisik bir salata yagsiz ve tuzsuz sadece limonlu
Ara : saat 7 gibi 1 elma
09/11/11
Sabah : 1kase corba ,1 dilim kepekli t.ekmegi
Ögle : 1 elma , 1salatalik tuzsuz
Aksam : yine salata yemeyi düsunuyorum
Tabi bu ararada bol bol su iciyorum meyve suyu, kola v.b tüketmiyorum.Birde her gün 1 saat kondisyon bisikleti kullaniyorum.
kıvılcım bugünkü menün sağlıksız olmuş hiç protein yok.akşam salatanın yanına 2 yumurta haşlasan yanında da yoğurt yesen çok güzel olur.zayıflamak ve yağ yakmak için vucudunun proteine ihtiyacı var aksi taktirde kaslarında kg verirsin
tsk canim tavsiyeni uygulayacgm.besinlerin kalori degerlerini arastirdiktan sonra sanki ne yersem daha fazla kilo aliyormusum hissine kapiyliyorum.Halbuki onceden ne yedigimden habersiz, kalori degerlerine bakmaksizin (özellikle abur cubur ) mideye indirirken böyle dusunmuyordum.
tsk canim tavsiyeni uygulayacgm.besinlerin kalori degerlerini arastirdiktan sonra sanki ne yersem daha fazla kilo aliyormusum hissine kapiyliyorum.Halbuki onceden ne yedigimden habersiz, kalori degerlerine bakmaksizin (özellikle abur cubur ) mideye indirirken böyle dusunmuyordum.
iyiakşamlar arkadaşlar,yoldaşlar, canlar ayşecim bu cuma bildirim olmadığına ben çok sevindim şahsen malum kantarın topuzunu kaçırdık bayram nedeniyle önünümüzdeki hafta toparlanmak ümidiyle
protein kg aldırmaz verdirir cnm.öğünlerinde yumurta,et,tavuk,balık vs.bulunsun bir öğünündre en az. ve süt grubu proteinde her öğününde olsun yoğurt yada ayran.çok faydasını göreceksin..
oyyy allah kolaylık versin gazlı bebek çok zordur , benim oğlumda 6 ayına kadar yok gibiydi doyur altını temizle tamam saatlerce uyurdu ama 6. aydan sonra bi taha varmış anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi 2 yaşına kadar öyle devam etti ama şükür sonra düzeldihayır canım oğlumun gazı sayesinde 4ay uyumayıp gece 2 den sabah 9 akadar evi turlayınca diyetiyle verdim. bende bi ayaklar vardı lavaş ekmeği gibi. doğumdan sonra yani çok ödem topladım. 1 hafta sonra sabah akşam lahana suyu içtim. yediğime dikkat ettim sabah akşam çocuk gezdirmeyle verdim
saol ayşecm inş. 65 olsam tam süper olurumsümeyyecim Allah gönlüne göre versin inş. canım...
güldenim kolay gelsin saba da cnm
asucum gördüm resmi çok hoş olmuşsun inş. daha da zayıflacaksın canım herkes daha bir şaşıracak...
bende regl oldum bugün. bu cuma bildirim olmayacak ufukcum ama yine de kontrol edeyim kesin sonucu yazarım size.inş. olmaz hem bayramın hemde reglinin etkisi kötü yansıyacak basküle..
hoşgeldin aramıza bende 72yle hamile kaldım 85le doğum yaptım ve ancak 2buçuk yıl sonra kurtulabildim doğum kilolarımdan tabi bu 2buçuk yıl boyunca çeşitli şok diyetler uyguladım 3 verdim 2 aldım filan kısır döngü gibiydi. şimdi herşeyden az az yiyerek veriyorum ve en önemlisi hiç bişeyden kısmıyarakmrb kizlar ben araniza yeni katildim kendimden bahsetmeden önce hepinizin bayramini kutluyorum.ben bir cocuk annesiyim 49 kiloyla baslayan hamilelik surecim 85 kiloyla tamamlandi.aradan 3 yila yakin bir sure gecmesine ragmen 77 kilodayim.insallah kilardan beraber kurtulacagiz.
menün bana az geldi canım devamlı bu tarz beslenemezsin diyettende çabuk koparsın tabi sen kendi metanı ve iradeni daha iyi bilrsin ama fikrimi söyliyim dedimKizlar benim iki gunluk ogunlerim söyle:
08/11/11
Sabah : 1kase corba, 1dilim kepekli tost ekmegi
Ögle : 1 kücük konserve sardalya
Ara : canim birsey istemedi
Aksam: ton balikli misirli karisik bir salata yagsiz ve tuzsuz sadece limonlu
Ara : saat 7 gibi 1 elma
09/11/11
Sabah : 1kase corba ,1 dilim kepekli t.ekmegi
Ögle : 1 elma , 1salatalik tuzsuz
Aksam : yine salata yemeyi düsunuyorum
Tabi bu ararada bol bol su iciyorum meyve suyu, kola v.b tüketmiyorum.Birde her gün 1 saat kondisyon bisikleti kullaniyorum.
günaydın:2:günaydın bn kaçar
günaydın kıvılcım hoşgeldin.
gülden valla sendede gün görmedik yemekler var darende kebabı neymiş
benim eşimin yengeside darendeli adanada oturuyolar
günaydın kıvılcım hoşgeldin.
Gülden valla sendede gün görmedik yemekler var darende kebabı neymiş
benim eşimin yengeside darendeli adanada oturuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?