Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mrb kizlar ben araniza yeni katildim kendimden bahsetmeden önce hepinizin bayramini kutluyorum.ben bir cocuk annesiyim 49 kiloyla baslayan hamilelik surecim 85 kiloyla tamamlandi.aradan 3 yila yakin bir sure gecmesine ragmen 77 kilodayim.insallah kilardan beraber kurtulacagiz.

hoşgeldin cnm
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .

Kizlar benim iki gunluk ogunlerim söyle:

08/11/11
Sabah : 1kase corba, 1dilim kepekli tost ekmegi
Ara : 1elma
Ögle : 1 kücük konserve sardalya
Ara : canim birsey istemedi
Aksam: ton balikli misirli karisik bir salata yagsiz ve tuzsuz sadece limonlu
Ara : saat 7 gibi 1 elma

09/11/11
Sabah : 1kase corba ,1 dilim kepekli t.ekmegi
Ögle : 1 elma , 1salatalik tuzsuz
Aksam : yine salata yemeyi düsunuyorum

Tabi bu ararada bol bol su iciyorum meyve suyu, kola v.b tüketmiyorum.Birde her gün 1 saat kondisyon bisikleti kullaniyorum.

kıvılcım bugünkü menün sağlıksız olmuş hiç protein yok.akşam salatanın yanına 2 yumurta haşlasan yanında da yoğurt yesen çok güzel olur.zayıflamak ve yağ yakmak için vucudunun proteine ihtiyacı var aksi taktirde kaslarında kg verirsin​

Son düzenleme:

Bilgi ve tecrubelerinize dayanarak bu iki gunluk listeye gore yorumlarinizi bekliyorum kizlar.

iyiakşamlar arkadaşlar,yoldaşlar, canlar ayşecim bu cuma bildirim olmadığına ben çok sevindim şahsen malum kantarın topuzunu kaçırdık bayram nedeniyle önünümüzdeki hafta toparlanmak ümidiyle

tsk canim tavsiyeni uygulayacgm.besinlerin kalori degerlerini arastirdiktan sonra sanki ne yersem daha fazla kilo aliyormusum hissine kapiyliyorum.Halbuki onceden ne yedigimden habersiz, kalori degerlerine bakmaksizin (özellikle abur cubur ) mideye indirirken böyle dusunmuyordum.

hoşgeldin kıvılcıııım

protein kg aldırmaz verdirir cnm.öğünlerinde yumurta,et,tavuk,balık vs.bulunsun bir öğünündre en az. ve süt grubu proteinde her öğününde olsun yoğurt yada ayran.çok faydasını göreceksin..

iyi akşmlar kızlar
menüm karışık ama vereyim

sabah 1 galeta 1 bar nes cafe

ara bir galeta 1 bar nescafe

öğle bir parça tavuk

ara yok

akşam 1 kaşık darende kebabı 2 kaşık p.pilavı 1 köfte

ara 1 muz

günaydın kıvılcım hoşgeldin.
gülden valla sendede gün görmedik yemekler var darende kebabı neymiş

benim eşimin yengeside darendeli adanada oturuyolar

oyyy allah kolaylık versin gazlı bebek çok zordur , benim oğlumda 6 ayına kadar yok gibiydi doyur altını temizle tamam saatlerce uyurdu ama 6. aydan sonra bi taha varmış anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi 2 yaşına kadar öyle devam etti ama şükür sonra düzeldi
annelik zor zanaaat
saol ayşecm inş. 65 olsam tam süper olurum
hoşgeldin aramıza bende 72yle hamile kaldım 85le doğum yaptım ve ancak 2buçuk yıl sonra kurtulabildim doğum kilolarımdan tabi bu 2buçuk yıl boyunca çeşitli şok diyetler uyguladım 3 verdim 2 aldım filan kısır döngü gibiydi. şimdi herşeyden az az yiyerek veriyorum ve en önemlisi hiç bişeyden kısmıyarak
sende veririsin burdan kopma yeter
menün bana az geldi canım devamlı bu tarz beslenemezsin diyettende çabuk koparsın tabi sen kendi metanı ve iradeni daha iyi bilrsin ama fikrimi söyliyim dedim
günaydın bn kaçar
günaydın:2:
gülden valla sendede gün görmedik yemekler var darende kebabı neymiş

günaydın ufuk

günaydın kızlar dün yine net gitti tam bi kaç gündür gitmio die sevinirken sinir etti beni
bizim sporda haftaya başlıyo bayram haftası yapmıyalım dedik valla iple çekiyorum artık
akşamda günüm var bi arkadaşımızında doğum günü yaniii evde kutlama var
kurtlarımı dökücem bol bol eşime cd doldurttum birazdan temizliğe başlıycam

Gülden valla sendede gün görmedik yemekler var darende kebabı neymiş

yengene sor o bilir yemeğimizi

Yengen kimlerdenmiş %90 tanıyorumdur

özelden soyisimini sölesene tabii kızlık

bizde aslen darendeliyiz
amma velakin doğma büyüme adana

yalnız çok güzel yerdir darende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…