Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

KURTLARINI DÖK KALORİLERE DİKKAT ET

BU ARADA RESMİ BNDE GÖRDÜM
EŞİN ÇOCUĞUN VARDI
SÜPER ZAYIFLAMIŞSIN ASUŞUM MAŞALLAH

BNDE RESİM KOYACAM AMA DAHA VAKTİ VAR

hoşgeldin aramıza bende 72yle hamile kaldım 85le doğum yaptım ve ancak 2buçuk yıl sonra kurtulabildim doğum kilolarımdan tabi bu 2buçuk yıl boyunca çeşitli şok diyetler uyguladım 3 verdim 2 aldım filan kısır döngü gibiydi. şimdi herşeyden az az yiyerek veriyorum ve en önemlisi hiç bişeyden kısmıyarak
sende veririsin burdan kopma yeter

menün bana az geldi canım devamlı bu tarz beslenemezsin diyettende çabuk koparsın tabi sen kendi metanı ve iradeni daha iyi bilrsin ama fikrimi söyliyim dedim

ins su kilolardan kurtulurum canim.yaklasik 4 gundur sitetedeki bu konuyla ilgili paylasimlara bakiyorum gercekten ise yaradi motive oldum strese girmeden gidio kilolar kantarda dogruladi:)) Menume gelince aslinda bana az geliyor ama diyet yaparken daha fazla kilo alirim diye korkudan yiyemiyorum hatta aksamlari mutis derecede bi aclik hissi oluyor ama yinede meyveden(muz haric)baska birsey yemiyorum

merhaba kıvılcım hoşgeldin bende yeniyim inş hep beraber kurtuluruz kilolarımızdan

yarışmaya pazartesi günü katılacam ama ben bugün yediklerimi yazmak istiyorum varsa
fazlalar iletin lütfen
sabah
normal ekmek yiyorum halen
çeyrek ekmek 2 çatal peynir
2 çatal çikolata

ara yok bol bol su içiyorum
öğlen
2 kase kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
az turşu

regl sancım var o yüzden çok uğrayamıyorum bugün kızlar ağrı kesici fayda ederse katılacağım sohbetinize.

doğacım 2 kase kuru fasulye yemişsin yanında pilavı yemesen çok iyi olursu akşamı hafif geçirmen lazım.yoksa menün karbonhidrat ağırlı olacak...

çok geçmiş olsun canım benim
aslında o kadar kuru fasulye yemem ama çok acıktım.
biraz ara öğünlerde bir şeyler yesem iyi olacak
akşama ıspanak kavurma ve yoğurt var
ağır olmaz herhalde dimi canım

ay canim gecmis olsun bende sendenim agri kesicilerle ayaktayim birde karnim acayip sis

gülden doğum günün kutlu olsun canım bende 8 kasım doğumluyum
doğumgünü kardeşimiyiz şimdi :):):):)

bak sana kanım ısındı biranda

cnm geçmiş olsuun

kızlar herkese iyi aksamlar ben iyiyim bugün dr herşey normal dedi hamile kalmam için hiç bi neden kalmamıs
bugündeen itibaren diyete geri başladım kızlar bu bayram yediğim tatlının haddi hesabı yok

Son düzenleme:
ayşeciğim ben 3yada 4 gün yokum şu meşhur düğüne gidiyorum. 70 kilo olarak napayım bu kadar verebildim . güldenim damadıda darendeli kendi soyadını bilmiyomda kızının soyadı kekeç tanıyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…