sağolun kızlar...
doğacım ıspanak yoğurt çok iyi olur
bak sana kanım ısındı biranda
benimde :):):):):)
kızlar herkese iyi aksamlar ben iyiyim bugün dr herşey normal dedi hamile kalmam için hiç bi neden kalmamıs
bugündeen itibaren diyete geri başladım kızlar bu bayram yediğim tatlının haddi hesabı yok
tunaydinn kizlarr.ya ben bugun cok kötuyüm acayip mide bulantim var sabahtan beri bitki caylariyla duruyorum bir lokma dahi yiyemiyorum.galiba reglin etkisi(
saol tatlım inşallah veririm burda müjdeyi hoşgeldin aramızasümeyyecim çok güzel bir haber çok sevindim daha güzel haberlerini bekliyoruz.
nasılsın canım görüşemedik uzun süregünaydın gençlik nasılsınz
tunaydinn kizlarr.ya ben bugun cok kötuyüm acayip mide bulantim var sabahtan beri bitki caylariyla duruyorum bir lokma dahi yiyemiyorum.galiba reglin etkisi(
çok çok geçmiş olsun ne iyi gelir ki mide bulantısına
kızlar herkese iyi aksamlar ben iyiyim bugün dr herşey normal dedi hamile kalmam için hiç bi neden kalmamıs
bugündeen itibaren diyete geri başladım kızlar bu bayram yediğim tatlının haddi hesabı yok
kıvılcım geçmiş olsun
cok geçmiş olsun
kızlar beni bugün dövün öyle kötü şeyler yedimki bu bayram bana hiç ama hiç yaramadı
bugünde misafirim vardı azıttıkça azıttım ben,m kendime gelmem gerekkkkkkkkkkkkkkkk
SABAH
2 TANE PEYNİRLİ POĞAÇA
1 TANE ELMa
1 BARDAK ADAÇAYI
ÖĞLE
1 TANE POĞAÇA
1 KASE SÜTLAÇ
1 TANE BAKLAVA
2 FİNCEN ŞEKERSİZ ÇAY
AKŞAM
1 KASE SÜTLAÇ
1 MANDALİNA
1 ELMA YERİM
saol tatlım inşallah veririm burda müjdeyi hoşgeldin aramıza
nasılsın canım görüşemedik uzun süre
cok geçmiş olsun
kızlar beni bugün dövün öyle kötü şeyler yedimki bu bayram bana hiç ama hiç yaramadı
bugünde misafirim vardı azıttıkça azıttım ben,m kendime gelmem gerekkkkkkkkkkkkkkkk
SABAH
2 TANE PEYNİRLİ POĞAÇA
1 TANE ELMa
1 BARDAK ADAÇAYI
ÖĞLE
1 TANE POĞAÇA
1 KASE SÜTLAÇ
1 TANE BAKLAVA
2 FİNCEN ŞEKERSİZ ÇAY
AKŞAM
1 KASE SÜTLAÇ
1 MANDALİNA
1 ELMA YERİM
kizlar bizim takim kac kisiden olusuyor ?
ay canım sorma ya kalorilerini bile bile yedimsümeyyecim yağlı(poağaça da çok yağ var ) , şekerli beslenmemelisin
tabi kelin ilacı olsa kafasına sürerdi ama:):):):)
neyse sen yemeeeee
sorma canımcım az kaldı bi haftadır yediğim tatlıları sıralasam beni topikten atmayı bırak kk da barındırmazsınızcnm iyiyim sen nasılsın toparlanabildin mi?
şeker komasına girmedin mi?
dilekcim geçmiş olsun alerji testini yaptır hangi yiyecek yada baharatsa kullanmaz dikkat edersin çok ciddi bişey aman ihmal etme sakın
bende et yemezdim güldenim yağ yerdim yağsız eti ağzıma bile almazdım
yadöner yerken en üstteki beyaz yağlar varya özellikle onlardan isterdim et olmasada olur filan
ama çok şükür unutttum o alışkanlıklarımı şimdi yağlı et yerken midem bulanıyo
ay canım benim yaaaa allah güç kuvvet versin sana insan arıyo böyle zamanda aileyi eşi dostu uzak olmak zor cidden
geçmiş olsun canım
evet benim canım. iyiyim bayram işte.
asucuğum bende tanıtayım kendimi
adım ufuk su ürünleri müh. 33 yaşındayım
9 aylık oğluşum var ıspartalıyım ve ıspartada oturuyorum
8-10 arası
listede olmayıp sohbetimize katılan arkadşlarımızda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?