Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tam emin değilim ama png.yazan yere kadar silip öyle kaydetmen gerekiyor sanırım cnm

iyi aksamlar kizlar
Ögle : 2 etimek ve 1isirik cikolata
Aksam:konserve misirli,kirmizi soganli, salatalik tursulu, zeytinli baharatli ve tabiki marol ve baharatli patates salatasi beraberinde bitki cayi

slm kızlar saçma sapan menülerimden biri daha gelio hastalık , regl beni mahvetti bide doğum kontrol hapı kullanmaya başlayalı kendimi hep tok hissediorum iştahsızlık yaptı çabuk doyuyorum canım bişey yemek istemio aramızda kullanan arkadaşlarda böyle bi problem olmuşmuydu :26:
13: 1 közlenmiş patlıcan yarım dilim ekmk 2 kaşık kavurma
15:3kaşık haşlama et 1 dilim haşlanmış patates
18:çerezza cips 2 avuç kadar oğluma eşlik ettim aslında bu anda şişmiş patlıodum ama eşimin hamaratlığı tuttu ve çok sevdiğimi bilir etsiz çiğköfte yoğurym sana ilaç niyetine ye dedi yarebbim bişey de diyemedim bu konularda çok hassatır kırılır oturdm bi güzel yedim
20:6tane çiğ köfte 5yk yoğurttan yapılmış 4 bardak ayran 2 yaprak marul

1 lt su 1 tarçn karanfilli yeşil çay 1 limonlu form çayı
sporada gitmedim

merhaba arkadaşlar çok hastayım annemdeyim iyileşinceye kadar gelemiycem kilomuda şu an bilmiyorum tartı yok . kardeşimim telinden giriyorum.a yşeciğim sabit geç canım sen. herkese hayırlı cumalar

gunaydun canlar
baslangic kilosu : 79
gecen haftaki kilo : 77.3
bu haftaki kilo: 76.2
giden kilo: 1.100 gr
toplam giden: 2.800gr
hedef kilo: 60

kusura bakmayın bankadaydım daha yeni girebilme fırsatı bulabildim
başlangış kilom = 66,4
şuan ki kilom = 65,3
hedefim = 59

gunaydun canlar
baslangic kilosu : 79
gecen haftaki kilo : 77.3
bu haftaki kilo: 76.2
giden kilo: 1.100 gr
toplam giden: 2.800gr
hedef kilo: 60

kıvılcım tebrik ediyorum canım ayrıca kıskanıyorum,hırslanıyorum:):):):)
bir kaç aya kadar çok güzel sonuçlar alacaksınız bizde görücez tekrardan tebrikler

doğacım senin hedef kgnu gel 55 yapalım yoksa 59 olunca mezun olup takımdan ayrılıyorsun.

asum iyiki netin varmış sabah daha da - çıkmışsın liste için harika oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…