Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

insallah canlarim

tünaydın kızlar
uzun zamandır kendime şaşırıyordm hasta olmuyorum die ve bugün itibariyle boğazım kitlenmiş bulunmakta çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimihem regl hem hastalık bünye kaldırmıyo
bide dünki menümde sporu yazmayı unutmuşum 1saatte spor yaptım

kizlar oglusumla kahvaltimizi yaptik
Kahvaltida:kasarli tost normalinde 1 dilim egmegi katlayip yapiyordum bu gun 2 dilim kepekli t ekmegiyle yaptim margarinde kullanmadim neyse 1 bardak sut domates salatalik bu arada hedefimi 55 ten 60 a cektim önce bi 60lari görelim sonra gelsin 50ler dimi ama

çok çok geçmiş olsun artık kış geldi dikkat etmek lazım.

canim benim gecmis olsun seni cok iyi anliyorum regl donemlerimi bende zor atlatiyorum cunku.birde hastaymisin dahada kötu olmusundur kiyamam. sen bilirsin ama iyi olana kadar spora ara ver istersen canm vücudun zaten halsiz birde spor yaparak vücuduna cok yuklenmis olursun her seyin basi saglik canim tekrer gecmis olsun

çok çok geçmiş olsun artık kış geldi dikkat etmek lazım.

saolun şekerler

slm kızlar.dün eşim evdeydi giremedim o yüzden
doga ve kvılcım yarın 10.30 kadar gecen haftaki kgnuzu ve bu haftaki kgnuzu ayrıca hedef kgnuzu yazmayı unutmayın olur mu.
bayram dönüşü ne haldeyiz bakalım

hayır canım link açılmıyor

ana sayfadan Diyet - Sağlıklı Beslenme sonra Diyet Gruplarına sonradanda Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?
sirasiyla bunlari ac orada anlatiyor yazinin sonunda bi link veriyorlar orada dahada ayrintili anlatmislar tekrar ins anlatabilmisimdir bande yapistiramamistim oradan yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…