günaydın gençlik bn izmire kaçar
spor yaparsan toparlarsın canm ama çatlaklara tek çözüm karboksiterapi oda bayağı pahalı bişey
tsk canim arastirdim haklisin tek cözüm deneyenler 100% sonuc aliyormus arastirdim catlaklar daha ilk seansta sonuc veriyormus kimisi 3 seans kimisi 5 seans gitmis benimkiler catlaktan cok yariklar halinde ama neyse zayifladiktan sonra denicem ins tr de.
çok iii yapmışsın evde nekadar istesekde düzenli yapılmıo salon olunca mecburen gidip yapıyoruz
aynen öyle
inşallah şeker
canim ins olmaz gelecek aya spor salonuna baslicam simdilik evde kondisyon bisikleti kullaniyorum ayrica tsk canim benm sizlerden motive oldum sayenizde
yardımcı olabiliyosak ne mutlu bize canım
bu zamana kadar hic böylesine vermemistimburadaki dayanisma motive....iyiki varsiniz kizlar
tünaydın kızlar
uzun zamandır kendime şaşırıyordm hasta olmuyorum die ve bugün itibariyle boğazım kitlenmiş bulunmakta çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimihem regl hem hastalık bünye kaldırmıyo
bide dünki menümde sporu yazmayı unutmuşum 1saatte spor yaptım
tünaydın kızlar
uzun zamandır kendime şaşırıyordm hasta olmuyorum die ve bugün itibariyle boğazım kitlenmiş bulunmakta çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimihem regl hem hastalık bünye kaldırmıyo
bide dünki menümde sporu yazmayı unutmuşum 1saatte spor yaptım
çok çok geçmiş olsun artık kış geldi dikkat etmek lazım.
çok azimlisin kıvılcım 50 leri de göreceğine eminim.
ay ins canim hep beraber göruruz tartilarda hedef kilolari
çok çok geçmiş olsun artık kış geldi dikkat etmek lazım.
canim benim gecmis olsun seni cok iyi anliyorum regl donemlerimi bende zor atlatiyorum cunku.birde hastaymisin dahada kötu olmusundur kiyamam. sen bilirsin ama iyi olana kadar spora ara ver istersen canm vücudun zaten halsiz birde spor yaparak vücuduna cok yuklenmis olursun her seyin basi saglik canim tekrer gecmis olsun
hayır canım link açılmıyor
slm kızlar.dün eşim evdeydi giremedim o yüzden
doga ve kvılcım yarın 10.30 kadar gecen haftaki kgnuzu ve bu haftaki kgnuzu ayrıca hedef kgnuzu yazmayı unutmayın olur mu.
bayram dönüşü ne haldeyiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?