Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

doğacım senin hedef kgnu gel 55 yapalım yoksa 59 olunca mezun olup takımdan ayrılıyorsun.

asum iyiki netin varmış sabah daha da - çıkmışsın liste için harika oldu

evet canm dünki şişknlğim gitti
aslında 2 gün önce 70.8i görmüştüm ama dengesiz beslenmem yüznden anca bu kadarı gitti

8.Takım 231.Etap

ufocan ( 70,0 / 70,0 / 0,0 / 0,00% )
AzRASILAM ( 103,5 / 102,0/ 1,5/ 1,44% )
AySeCeYLİN ( 64,2 / 64,4 / -0,2/ -0,31% )
profit ( 86,4 / 86,6 / -0,2/- 0,23% )
multumel ( 65,5 / 65,2 / 0,2 / 0,30% )
vale_14(77,8 /77,5 / 0,3 / 0,38%)
asutaha( 71,7 / 70,9 / 0,8 / 1,11%)
kıvılcm (79,0 / 76,2 / 2,8 / 3,54%)yeni üye hedef kg 60
doğa1985 (6,4 /65,3 /1,1/1,65%)yeni üye hedefkg 55
8. Takim Ortalama Yüzde: 0,88 %

Son düzenleme:
ufukcum geçmiş olsun canım allah şifa versin
mutlumel vardı ismini hatırlaymadm nerelerde uzun zamandır uğramıo:26:

asucum mutlumel yani gülşah telefondan kk ya giremiyor.haftasonu net bağlatacakmış kısa zman sonra bizimle olacak yani

neredesiniz kızlar bugün çok sesiz kalmış burası.

bu arada sonuçlar açıklanmadı hale nedenki acaba:26:

günaydın arkadaşlarım nasılsın bugün cumartesi çok mutluyum yarın yatacağım sabah erken kalkmayacağım
sabah iki kepekli ekmek arası tost yaptım yağsız birde salatalık doğradım ama nedense açım şuan
bugün öğle yemeğide vermiyo şirket ne yapacağım yahuu

günaydın kızlar uyku sorunu cekiyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleride aksama kadar sarhoş gibiyim
gündüz uykusuna cok düştüm uyuyom uyuyom sanki uyumamış gibiyim
sizler nasılsınız kacıncı olduk acaba
dün yediklerimii yazayım

SABAH GEC KALDIGIM İÇİN ÖGLENLE BİRLEŞTİ
1 kirbit kutusu kadar peynir
3 zeytin
1 yumurta
1 domates bol yeşillik
1 catal bal ve tereyağ
2 bardak şekersiz çay

AKŞAM
4 kasık pilav
2 küçük karnı yarık(KIYMALI)
1 kase yogurt
ve bol yeşillik(tere,yeşil sogan)

1 mandalina
1 elma
yarım muz
meyve kactı biraz

bugün yediklerimide şimdiden yazayım daha sonra yazamıyom

SABAH yine gec kalktım(11:30)
1 kirbit kutusu kadar peynir
1 zeytin
1 yumurta(HASLANMIŞ)
bol yeşillik
1 catal bal ve tereyağ
2 bardak şekersiz çay

AKŞAM
haşlanmış et(sebzeli)
3 kaşık pilav
1 kase yogurt

1hurma

kızlar ekmek yemediğim için pilav yiyiorum tek basına sebze yemeğini yiyemiyorum onun için bulgur pilavı tercih ediyorum genelde

Son düzenleme:
dun oglusum biraz huysuzlandi onunla vakit gecirdim kizlar giremedim pek kusura bakmayin.dun ki menum
Sabah:2 dilim kepekli tost ekmegi 2 tatli k kadar krem peynir 3 tane zeytin kucuk bir dilim kasar p. 1 bardak sut 3dilim domates ve salatalik 1tatli k recel
Ögle: 15 tane kuru uzum 15 tane badem azicik kabak cekirdegi
Aksam: 1konserve ton baligi yagsiz olanlarindan ve konserve misir karisimi uzerine salata yogurtu.
ara ögünlede elma ve mandalina yedim ayrica bitki cayimi ihmal etmedim bu gunlerde suyla pek aram yok ne kadar zorlasamda kendimi 1 lt fazla icemiyorum anlamadim gitti

bugunki menum
sabah : 4 corba kasigi melemen 2 dilim kepek ekmek ve 1 tatli k. recel 1 bardak süt
kizlar bu gun belki 1 -2 gunlugune sehir disina cikacagiz.ben hazirliklarimi yapayim.imkan buldukca telden katilmaya calisirim sizlere.hepinizi cok öpuyorum tatlilariiiim.

afiyet olsun sümeyyecim sağlıklı besleniyorsun bence yoğurtta yiyorsun akşamları neden uykun gelmiyo acaba
bilmiyorumki canım anlamadım hortlak gibi geceleri ayaktayım gündüzleri uyku diye ölüyom
tebrik ederim kizlarrrr gurubumuz 1.olmuss

yaaaa ne güzel uzun aradan sonra birinci olduk kızlar aferin hepimize

kızlar bu arada kahvaltıda yediğim ekmeği yazmamışım
4 dilim ekmek yedim iki gündede

Son düzenleme:

canım ben diyetisyenen gitmiştim bi ara ama basarılı olamamıstım o ayrı konu
bana diyetisyen demiştiki su içemiyosan bile bunu kendine dert etme arada içtiğin bitki cayı normal cay corba falan
sıvı tüketimi günlük iki litre ediyo zaten ama suyu günde 1 bardak fazlalastırarak iç demişti birden yüklenme bence su içicem diye
sonra tiksinirsin ben öyle olmuştum yani simdi ben gelip gidip gördükçe suyu yarım bardak fala içiyom öyle öyle tamamlıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…