doğacım senin hedef kgnu gel 55 yapalım yoksa 59 olunca mezun olup takımdan ayrılıyorsun.
asum iyiki netin varmış sabah daha da - çıkmışsın liste için harika oldu
doğacım senin hedef kgnu gel 55 yapalım yoksa 59 olunca mezun olup takımdan ayrılıyorsun.
asum iyiki netin varmış sabah daha da - çıkmışsın liste için harika oldu
merhaba arkadaşlar çok hastayım annemdeyim iyileşinceye kadar gelemiycem kilomuda şu an bilmiyorum tartı yok . kardeşimim telinden giriyorum.a yşeciğim sabit geç canım sen. herkese hayırlı cumalar
bilmiyorumki canım anlamadım hortlak gibi geceleri ayaktayım gündüzleri uyku diye ölüyomafiyet olsun sümeyyecim sağlıklı besleniyorsun bence yoğurtta yiyorsun akşamları neden uykun gelmiyo acaba
tebrik ederim kizlarrrr gurubumuz 1.olmuss
günaydın kızlar uyku sorunu cekiyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleride aksama kadar sarhoş gibiyim
gündüz uykusuna cok düştüm uyuyom uyuyom sanki uyumamış gibiyim
sizler nasılsınız kacıncı olduk acaba
dün yediklerimii yazayım
SABAH GEC KALDIGIM İÇİN ÖGLENLE BİRLEŞTİ
1 kirbit kutusu kadar peynir
3 zeytin
1 yumurta
1 domates bol yeşillik
1 catal bal ve tereyağ
2 bardak şekersiz çay
AKŞAM
4 kasık pilav
2 küçük karnı yarık(KIYMALI)
1 kase yogurt
ve bol yeşillik(tere,yeşil sogan)
1 mandalina
1 elma
yarım muz
meyve kactı biraz
bugün yediklerimide şimdiden yazayım daha sonra yazamıyom
SABAH yine gec kalktım(11:30)
1 kirbit kutusu kadar peynir
1 zeytin
1 yumurta(HASLANMIŞ)
bol yeşillik
1 catal bal ve tereyağ
2 bardak şekersiz çay
AKŞAM
haşlanmış et(sebzeli)
3 kaşık pilav
1 kase yogurt
1hurma
kızlar ekmek yemediğim için pilav yiyiorum tek basına sebze yemeğini yiyemiyorum onun için bulgur pilavı tercih ediyorum genelde
dun oglusum biraz huysuzlandi onunla vakit gecirdim kizlar giremedim pek kusura bakmayin.dun ki menum
Sabah:2 dilim kepekli tost ekmegi 2 tatli k kadar krem peynir 3 tane zeytin kucuk bir dilim kasar p. 1 bardak sut 3dilim domates ve salatalik 1tatli k recel
Ögle: 15 tane kuru uzum 15 tane badem azicik kabak cekirdegi
Aksam: 1konserve ton baligi yagsiz olanlarindan ve konserve misir karisimi uzerine salata yogurtu.
ara ögünlede elma ve mandalina yedim ayrica bitki cayimi ihmal etmedim bu gunlerde suyla pek aram yok ne kadar zorlasamda kendimi 1 lt fazla icemiyorum anlamadim gitti
tebrik ederim kizlarrrr gurubumuz 1.olmuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?