arapşı baklava değil ayrı ayrı arapaşı çorba bayramdada baklava yapmıştıda ufuk onun için hamarat diyor çocuk konusuna gelincede
acele etme daha yeni evlisin tadını çıkar sonra benim gibi vahlanırsın hiçbirşey anlamadım evlilikten diye ben 20 yaşımda evlendim 26 da çocuk işini bitirdim 2 şer yaş arayla ama hepimiz payımızı aldık çocuklarım, ben ,eşim hepimiz çok yıprandık eşim artık çocuk lafı duymak istemiyo daha yeni yeni geçte olsa evliliğimizin tadını çıkarıyoruz çocuklarla zor olsada
tsk canim 79 kiloyla basladim seruvene bayramin 1.günün aksami diyebilirim.dun esimin babaannesine gitmistik kayinpederde oradaymis baka kaldi bana daha bayramda böyle degildin kasla göz arasinda nezaman zayifladin dedi.cok sevindim.bayramdan bu yana 2.5 kilo vermisim canim.ben her gun tartilanlardanim.sabahlari ac karnina... kendimi ancak böyle dengeleyebiliyorum.birde her gün olmasada 2 gune cizelgemi duruma göre degistiriyorum
kizlar size bir sorum olacak benim durumumda olanlar varsa ve gözlemlerini paylasirsa cok sevinirim.19 yasinda 49 kiloyla hamile kaldim ilk 7 ay cok az kilo aldim 60li rakamlardaydim dogumdan once kantarda 85 i gördüm.vücudum bu ani degisimi kaldiramadi cok derin catlaklarim var karin bacak kalca kollarimda dahi var kilo verdikten sonra burusma sarkma falan olur mu ki
tebrik ederim canım darısı devamına inş
şu çizelgeyi nasıl yapıştırdın ben her şeyi yaptım yapıştıramadım.
canım bence plates yap yapabilirsen vücudu sıkılastırıyor sarkmayıda engelliyo
bence sarkma olmaz ama yinede zayıflamayada yardımcı spor ayrıca cok azimlisin masallah
bugün yediklerim
SABAH
bişe yemedim
ÖĞLE
3 kaşık ıspanak
3 kasık bulgur pilavı
1 kase yogurt
ARA
1 mandalina
akşam 1 tane balık
yanına roka salatası
ve bol yeşillik
bugün yediklerim
SABAH
bişe yemedim
ÖĞLE
3 kaşık ıspanak
3 kasık bulgur pilavı
1 kase yogurt
ARA
1 mandalina
akşam 1 tane balık
yanına roka salatası
ve bol yeşillik
akşamı kaçırmazsan güzel bir menü cnmmbugünkü menümü vereyim
SABAH
iki dilim ekmek
iki çatal peynir
2 adet zeytin
domates salatalık
ARA
2 kayısı,bir fincan bitki çayı
ÖĞLEN
bir kase nohut yemeği
bir kase yoğurt
2 kaşık pirinç pilavı
turşu
akşam için izin alabilirmiyim kızlar bugün evleneli bir ay oldu akşam kocacığıma güzel bir sofra hazırlayacam.ama
söz söz herşeyden az az yicem:):):)
kızlar menüleriniz çok güzel bnde vereyim
sabah 2 galeta (küçük) 1 nescafe
ara 1 çay
öğle 1 kase mercimek çorba 3 kaşık makarna salata
ara galeta 2 biscolata pia die birşey çıkarmış ondan yedim 2adet harika birşey birdaha yemicem
akşam 1 kaşık et kavurma 2 dolma
benim bu gun ki menum
Sabah: yemedim canim istemedi bitki cayi ictim
Ögle:1,5 dilim kepek tost ekmegi mercimek corbasi
Aksam:birazdan haslanmis brokoli karnibahar ve havuc uclusu yogurtla beraber yiyecegm bu arada az önce 1 avuk kabak cekirdegini ucurdum ne yapim tutamadim kendimi ama sabah 400 kal harcadim bisikletim sagolsun :)
spor yaparsan toparlarsın canm ama çatlaklara tek çözüm karboksiterapi oda bayağı pahalı bişeykizlar size bir sorum olacak benim durumumda olanlar varsa ve gözlemlerini paylasirsa cok sevinirim.19 yasinda 49 kiloyla hamile kaldim ilk 7 ay cok az kilo aldim 60li rakamlardaydim dogumdan once kantarda 85 i gördüm.vücudum bu ani degisimi kaldiramadi cok derin catlaklarim var karin bacak kalca kollarimda dahi var kilo verdikten sonra burusma sarkma falan olur mu ki
çok iii yapmışsın evde nekadar istesekde düzenli yapılmıo salon olunca mecburen gidip yapıyoruzcanim ins olmaz gelecek aya spor salonuna baslicam simdilik evde kondisyon bisikleti kullaniyorum ayrica tsk canim benm sizlerden motive oldum sayenizde
bu hafta birinciyiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?