• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba arkadaşlar biraz iyileştik biz
oğluşum uyurken sizlerebi bakayım dedim

şu evcadısına bide ben bakayım ne yapmış bi gaza geleyim bu ara pek sıkmıyor gibiyim

menümü veriyorum
sabah yarım dom
1 kaşık çökelek
küçük boy haşlanmış pat.
Yarım dilim ekmek
ara
1 elma

öğle
2 tane kibrit kutusu kadar puf böreği
2 zeytin 1 kk peynir

ara

1 mandalina

akşam pırasa yemeği

ne zmndr kahvaltıda ceviz görmüyorum ufukcum

sabah
1 kibrit k. Beyaz peynir
1/2 haslanmis yumurta
1 etimek
1dilim kasar peynir
domates salatalik
beraberinde bitki cayi

güldencim çok şekersin yaaaa ben kilo verdiğini düşünüyorum ama):):):):)
bn öyle düşünemiyorum düşünmek istiyorum ama düşünemiyorum balım yaa
yine 3 hane vercem sanırsam:17:
Eğer akşam hiç birşey yemeden yatarsam bir ihtimal

ama sanmıyorum dilerim artı çıkmam
moral bozukluğu olur bnm için

kızlar ya canım çok sıkkın ilk defa bu hafta tartılmadan geçirip cumaya kendime sürpriz yapacaktım ama çarşamba gecesi dayanamadım ve tartıldım birde ne göreyim88.700 çok moralim bozuldu halbuki yememede dikkat ediyordum orakamı görünce cozuttum makarna falan halbuki daha p.tesi8.300 cumaya 85.5 bildirim yapabileceğimi ümit etmiştim bugün yine sonuç aynı şimdide hiç birşey yemek gelmiyor içimden bu saat oldu açım ama regl akşam sabah kapıda başka bir izahı yok:43:

kızlar ayşenn pc ye virüs bulaşmış yarın ki bildirimi bnden yapmamı rica etti
bnmde iş yerimden kulalndığımz program yok
rica ediyorum herkes bu akşamdan bildirtim yapsın

kızlar ya canım çok sıkkın ilk defa bu hafta tartılmadan geçirip cumaya kendime sürpriz yapacaktım ama çarşamba gecesi dayanamadım ve tartıldım birde ne göreyim88.700 çok moralim bozuldu halbuki yememede dikkat ediyordum orakamı görünce cozuttum makarna falan halbuki daha p.tesi8.300 cumaya 85.5 bildirim yapabileceğimi ümit etmiştim bugün yine sonuç aynı şimdide hiç birşey yemek gelmiyor içimden bu saat oldu açım ama regl akşam sabah kapıda başka bir izahı yok:43:

canımcım yanlış yapıyosun ama diyetisyen diyorki sabah kalkın tuvalete girin daha sonra tartılın o dur gerçek kilonuz inan bende 1 kilo farkediyor çünkü gün içerisinde çok şey tüketiyoruz.o yüzden akşamları tartılma tatlım

güldencim ben akşamları giremiyorum sabah tartılmıştım söyliyeyim
geçen hafta 64,40
bu sabah 63,20
hedefim 55 canım

cnm olmamış dicem ama diyecek yüz yok bnde:1:

az amma velakin kalorili olmuş dicem ama sana da dicek yüzüm yok:9:

günaydın şekerler
dünki menümü yazıym
sabah 1 nescafe
öğlen 1 kase aşure 1dilim börek 8bardak çay
akşam kavurma pilav[/QUOTE

günaydın canım
sabah nescafe ile geçiştirme istersen sonra çok acıkırsın
yazın şekerlerim niçin burdayız haklısın güldencim kalorisi yüksek şeylerde ama inan bugün telafi ettim
doğacım sende haklısın kahvaltıyı geçiştirince akşam sapıtıyorum zaten görüldüğü gibi
canım benden sana bi tavsiye sakın ama sakın gün içinde tartılma motivasyonu negatif etkiliyo bu rakamda nerden çıktı diyip yiyceklere sarıyoruz sonra
kızlar ayşenn pc ye virüs bulaşmış yarın ki bildirimi bnden yapmamı rica etti
bnmde iş yerimden kulalndığımz program yok
rica ediyorum herkes bu akşamdan bildirtim yapsın
tamam canım bu sanahki rakama göre yapıverem bildirimimi
geçen hafta 70.9
bu hafta70.7
giden koskoca 200grm:27:
kızlar benim tartım bozuldu bide adet olmaya yol gözüktü leke geldi yani sabitim
olsun canım haftaya eksilirsin
güldencim ben akşamları giremiyorum sabah tartılmıştım söyliyeyim
geçen hafta 64,40
bu sabah 63,20
hedefim 55 canım

vaaaooovvv tebrikler hedefine çabuk ulaşıp bizi terkedicekmişsin gibi bir his oluştu içimde:5:
bu arada güldenim çift haneyi görmüşsün yaaaa nasıl sevindim anlatamam gözün aydın valla kendim gibi sevindim darısı kalan kilona olsun

Back
X