Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçmiş olsun canım nie kıvrandın neyin var?
ii gelmiştir ya öyle düşünme..ne zamandır evlisin psikolojiktir belki rahatsızlanman henüz tam evliliğe adapte olmamış olabilirsin..evliliğin ilk ayları bi garip oluyo insan..ben mesela annemlerden evlendiğimde zaten 6 yıldır uzaktaydım ama evlenince ilk ay annemleri özledim die ağladığımı bilirim..:)

ya kızlar buraya yazmassam kendimi kandırabilirim..o yüzden itiraf ediyorum:dün 2 dilim tatlı yedim..(bir dee bu sabah 4 tane bisküvi yedim..kahvaltım kepekli tost-çay
öğlen fasulye yoğurt amaaa sonraa 2 dilim de kek yedim..((yani abarttım ama bu ara biras streliim de ondan..bir de ev kaç gündür misafir vs derken kek tatlı vs doldu..yazık olmasın diorum bir yandan da...bu günlük bu kadar akşama da et-az pilav-yoğurt yiycem bir de meyve yerim..

tünaydın arkadaşlar

ya artık bni görenler tanımıyorlar

allahım ne büyük mutluluk

canım regl oldum bekarken 3-4 ayda bir sancı çekerdim şimdi 3 aydır evliyim.3 aydır sancıdan ölüyorum.bu sancılar bir yana
mesane enfeksiyonu oldum.rahmim intihaplanmış.evlendiğimden beri 3-4 kezdir doktora gidiyoruz eşimle
çok şükür evime evlliğe alıştım annemlerde yakın kaynanamdan çok görüyoruz annemgili
biz elektrikli sobayla ısınmaya çalışıyoruz galiba ondan oluyo seneye ya odun sabası ya klima aldıracam.
allah sanada sabır versin aileden uzakta olmak zor

ben bi kaç gündür menü veremiyorum kusura bakmayın
hiç diyet modunda değilim.fazla yemiyorum ama aralarda
goflet,çikolata falan yedim kilo verdim mi bilmiyorum.

canım sana tavsiyem kaçıdığın öğünden bir sonraki öğünü hafif yemen
ben biryerde okudum ama ayrıntısını hatırlamıyorum.vucud yediklerimizi 24 saat sonra yağa dönüştürüyormuş.
yani öğlen kaçırdık akşam salatayla geçiriyoruz
mesela akşam pilav yemesen iyi olur acıkırsan meyve yersin

çok sevindim canım allah bu mutluluğunu hiç bozmasın
ne kadar güzel dimi
yaşını gösteren kıyafetlerle kendinden emin bir şekilde yürümek

ay aynen öyle yaaa

herkes hergün gün geçtikçe daha da güel olduğumu söylüyor

walla neyalan diyiiim iyice şişiyorum onlar dedikçe

menüm
,

sabah 1 nescafe (şekersiz) 1 avuç badem fındık fıstık

ara

öğle 1 kaş bugur pilavı 1 kepçe kuru fasulye

ara az kuruyemiş 1 nescafe 1 elma

akşam daha birşey yemedim yazacam

selam canlar iki gündür hastayim ugrayamadim
su corba tarifini bende istiyorum
ayrica yapan arkadaslar nekadar gitti yazinlar lüften

canım çok güsel yazmıssın ama ben buraya bakmadan önce yemek yedim veee pilav da yedimm
ama az yedim :) dediğini yazdım aklıma..
ama asıl bomba yemeğin üstüne ne yedim????
ama napıım atılsın mı hep arkadasların sucu getirmişler burnumuzun dibinde duruyo..biz de karıkoca diyet yapcaz gööyaa..

canım bu arada yeni evliler de o dediğin problemler hakkaten çok duydum..ama geçiyo zamanla..
ne iyimiş valla annene yakın flan..gerçi bazen de dioruz iyiyiz bööle karışan katışan alınan küsen vs yok die..
kafa nereye biz orayaa...:)

menüm
,

sabah 1 nescafe (şekersiz) 1 avuç badem fındık fıstık

ara

öğle 1 kaş bugur pilavı 1 kepçe kuru fasulye

ara az kuruyemiş 1 nescafe 1 elma

akşam daha birşey yemedim yazacam

farklı menün var canım ama az yiyosun hakkaten..
mesela ben sabah kuruyemiş kahve içsem mide ağrısından duramam..
hele şekersiz nescafeyi hiç içmedim..ama çayı şekersiz içiyorum mesela..
ama süper kilo vermişin ya tebrikler..aynen devamm..

ama o ataılmasın dediklerimiz kilo yapıyo biliyosun sen onları kocana yedir sen yeme:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…