günaydın arkadaşlar günaydın canım bende yapsam kesin 100 gr gider
bugünde yap bakalım sonuç ne olacak.
ben dün gece hiç uyuyamadım bana bir haller oldu evlilik hiç yaramadı sürekli hastayım.gece sancıdan kıvarandım eşimi de kaldırmadım(kıyamadım)
herhalde böyle giderse eşim benden bıkacak:)))))
geçmiş olsun canım nie kıvrandın neyin var?
ii gelmiştir ya öyle düşünme..ne zamandır evlisin psikolojiktir belki rahatsızlanman henüz tam evliliğe adapte olmamış olabilirsin..evliliğin ilk ayları bi garip oluyo insan..ben mesela annemlerden evlendiğimde zaten 6 yıldır uzaktaydım ama evlenince ilk ay annemleri özledim die ağladığımı bilirim..:)
tünaydın arkadaşlar
ya artık bni görenler tanımıyorlar
allahım ne büyük mutluluk
ya kızlar buraya yazmassam kendimi kandırabilirim..o yüzden itiraf ediyorum:dün 2 dilim tatlı yedim..(bir dee bu sabah 4 tane bisküvi yedim..kahvaltım kepekli tost-çay
öğlen fasulye yoğurt amaaa sonraa 2 dilim de kek yedim..((yani abarttım ama bu ara biras streliim de ondan..bir de ev kaç gündür misafir vs derken kek tatlı vs doldu..yazık olmasın diorum bir yandan da...bu günlük bu kadar akşama da et-az pilav-yoğurt yiycem bir de meyve yerim..
kızlar kusura bakmayın sizi ihmal ediyorum ama aileme de hasretim yazdan beri
çok sevindim canım allah bu mutluluğunu hiç bozmasın
ne kadar güzel dimi
yaşını gösteren kıyafetlerle kendinden emin bir şekilde yürümek
selam canlar iki gündür hastayim ugrayamadim
su corba tarifini bende istiyorum
ayrica yapan arkadaslar nekadar gitti yazinlar lüften
canım sana tavsiyem kaçıdığın öğünden bir sonraki öğünü hafif yemen
ben biryerde okudum ama ayrıntısını hatırlamıyorum.vucud yediklerimizi 24 saat sonra yağa dönüştürüyormuş.
yani öğlen kaçırdık akşam salatayla geçiriyoruz
mesela akşam pilav yemesen iyi olur acıkırsan meyve yersin
menüm
,
sabah 1 nescafe (şekersiz) 1 avuç badem fındık fıstık
ara
öğle 1 kaş bugur pilavı 1 kepçe kuru fasulye
ara az kuruyemiş 1 nescafe 1 elma
akşam daha birşey yemedim yazacam
canım çok güsel yazmıssın ama ben buraya bakmadan önce yemek yedim veee pilav da yedimm
ama az yedim :) dediğini yazdım aklıma..
ama asıl bomba yemeğin üstüne ne yedim????
ama napıım atılsın mı hep arkadasların sucu getirmişler burnumuzun dibinde duruyo..biz de karıkoca diyet yapcaz gööyaa..
canım bu arada yeni evliler de o dediğin problemler hakkaten çok duydum..ama geçiyo zamanla..
ne iyimiş valla annene yakın flan..gerçi bazen de dioruz iyiyiz bööle karışan katışan alınan küsen vs yok die..
kafa nereye biz orayaa...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?