Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar karatay topiğinde 2 günlük bir çorba diyeti dolanıyo ben bir deniyeyim tarifini sizede veririm öyle yenilmicek birşeyde değil
bugün yedklerim
KAHVALTI:
2 yumurta
bir tatlı kaşığı bal
yeşillik
AKŞAM:
tarhana çorbası
birkaç tane lahana sarma düşünüyorum

hiç bişi yememişsiniz ki..lahanayı ben de çok seferim..

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi
NOT:Ben diyetlerde çok istikrarlı olmadığım için vereyim yapan yapsın

Ben de sabah 2 dilimden daha küçük ekmekle tost yapıp yedim
Ara)
Az önce ton balıklı salata
Akşama da ıspanak yemeği ve yoğurt olacak

valla 1,5 2 kg çok cazip geldi.Deneyeceğim yarın

evde olsaydım denerdim çünkü sevdiğim yiyecekler var yazları genelde biz dövme deriz ( bazı yerlerde yarma diyorlar)
dövmeyi kaynatırız biraz sulandırılmış yoğurdun içine dövme,kaynamış nohut,kuru nane,tuz koyuyoruz öyle yiyoruz
(ben bunu malatyalı bir arkadaşımda yemiştim bütün sülaleme alıştırdım ama kilo aldırıyo mu bilmiyorum

iyiyiz canım sen nasılsın hafta sonu çok işin var desene allah kolaylık versin canım

evet canim bugünki hazirliklarim tamam hafta sonuda yorucu gececek ama ben cok seviyorum misafiri ya ay cok sevindim :))))

tatlım ya albümlerine baktım da bebişlerin ikisi de senn mi?maşallah çok güseller..

evet canim ikiside benim cok tesekkür ederim ayrica

bugün yediklerim:
sabah
yarım tost şekersiz yeşil çay
ara
bir armut
öğle
bir kase çorba
yarım pakete yakın çizi
akşam
yeşil fasulye ve salata yiycem.

günaydın kızlar annemler geliyor yoldalarçok mutluyum 1ama 1 haftacık kalacaklar.
takımımız 5 olmuş kızlar,ben daha kötü bekliyordum ama bizden kötü durumda olanlar varmış.benim diyetsiz gececek son 1 haftam olacak inş.

günaydın kızlar günaydın ayşecim gözün aydın canım

ufukcum sözünü dinlicem yarın bir komik film indirip seyredeyim .ama sende sabah kahvaltısında bu kadar zeytin yeme bugün fazla kabarık menün sınav rahatlığımı diyelim buna

aa tatlım o 5 zeytin olcaktı 5 olmuş. ayşeciğim gözünaydın
güldenciğim valla bu gidişle seni güzellik yarışmalarında görcez galiba
bide sıkılaşınca tam fıstık olucan. kapına yakışıklı prensler dolarsa şaşma. bide bişey merak ettim.sen ameliyat olunca bebek sahibi olabiliyonmu

gayeciğim o diyeti internette tanıdığım bir kaç kişi yaptı memnunlar bende istiyorumda bi türlü fırsat bulup yapamadım
meniüm
sabah
2 zeytin
1bardak tek şekerli çay
1 dlim ekmek
1kk peynir
yarım haşlanmış yumurta

öğle
brokoli slatası yoğurt

akşam
makarna salçalı

bugünki menüm

sabah
çeyrek sucuklu yumurta (az yani)
yarım dilim kepek ekmek
peynir
şekersiz çay
bir şeker kaşığı reçel

ara
sütlü kahve

akşam balık
salata

dün akşam da meyve ve yarım kase leblebi üzüm yemiştim..

menü verim kızlar bugün çok yorgunum

eve yeni geldim

sabah çeyrek simit 1 çay 1 nescafe

ara 1 nescafe 1 galeta

öğle 1 kepçe merc. çorba 2 ufak peynrli pide

ara 1 nescafe 1 çay 1 kaynar

akşam yarım kase kelle paça çorbası

ara 1 avuç fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…