kızlar ben dün verdiğim çorbayı deniyorum gün boyu onu içtim sonuçları pztesi bildiririm
bildir cnm ben de merak ediyorum..tarif güzeldi ayranlı aş diye yöresel bir yemek olarak duymuştum ben onu..
bugün dayanamadım tartldım 1.700 gitmiş yarını çok merak ediyorum su kaybıda olsa tartıda eksi görünce bi özgüven geliyor onu korumaya ama öyle sağlıksız bir diyet değil zaten diyetlerde proteyin vebaklagillerin yeri büyük
günaydın kızlar nasılsınız.ben çok mutluyum annemler burda vakit çok güzel geçiyor
gayecim çok güzel gitmiş kg.eğer cumaya kadar devam edersen bu şekilde bireyselde derece yaparsın cnm
günaydın kızlar günaydın ayşecim,güldencim
güldencim dün realdemiydin bende oralardaydım çok kalabalıktı
gayecim tebrik ederim valla bende denemek istiyorum en azından artık şu 60 görmek istiyorum ya
cnm optimuma gittik maaile
ama bn alışamadım ısınamadım halen oaraya nedense
bende öyle real düz alan olduğu için midir nedir daha sıcak geliyo gez gez bitmiyo
hele sinema salonuna bayılıyorum.ama pahalı geliyo hele bi kaç kişiyle gidince çok tuzlu oluyo
1 kaynar ne oluyo güldenciğim. su mu
gayeciğim maşallah sana.
tavuklu makarnacığım öğle menün pek güzel değil canım :)
menü
sabah
1 dlim ekmek
1 yum
1 kk peynir
3 zeytin
3 bardak su
öğle
3 kaşık kavurma
1dlm ekemk
4 kaşık
yoğurt
ara 3 bardak su
akşam
ayran
3 kaşık bulgur pilavı
ufukcum menün çok güzel canım bende bugün regl oldum sancım var canım hiç birşey istemiyor.
1 kaynar ne oluyo güldenciğim. su mu
gayeciğim maşallah sana.
tavuklu makarnacığım öğle menün pek güzel değil canım :)
menü
sabah
1 dlim ekmek
1 yum
1 kk peynir
3 zeytin
3 bardak su
öğle
3 kaşık kavurma
1dlm ekemk
4 kaşık
yoğurt
ara 3 bardak su
akşam
ayran
3 kaşık bulgur pilavı
bugün dayanamadım tartldım 1.700 gitmiş yarını çok merak ediyorum su kaybıda olsa tartıda eksi görünce bi özgüven geliyor onu korumaya ama öyle sağlıksız bir diyet değil zaten diyetlerde proteyin vebaklagillerin yeri büyük
Günaydın arkadaşlar
Profit ben de dün gün boyu o çorbayı içtim ama bugün sadece 300 gr gitmiş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?