geçmiş olsun canım...
Günaydın arkadaşlar
Ben evde yememem gereken bir şey olursa annemlere veriyorum onlar kalabalık yiyolar. Bu arada benim kilo vermem çok yavaşladı.İlk hafta 2 kg veerdim .2.hafta yarım kilo bu hafta da şimdiye kadar yarım kilo gitti niye böyle oldu ki((
Ama dün uzun zamandır olmayan kotuma girmeyi başardım zor kapattım ama olsun
selam canlar bende bugün 1 saat yürüyüs yaptim geldim
bugün biraz daha yiyim ama bogazlarim cok fena corba ve sudan baska bisey yiyemiyorum
o yüzden dün menü yazamadim
gecen sene cok hastalanmistim bu senede iyi baslamadi benim icin hastalik yönünden ya(
insallah cocuklara bagri gecmez diye dua ediyorum sadece
geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al
Günaydın arkadaşlar
Ben evde yememem gereken bir şey olursa annemlere veriyorum onlar kalabalık yiyolar. Bu arada benim kilo vermem çok yavaşladı.İlk hafta 2 kg veerdim .2.hafta yarım kilo bu hafta da şimdiye kadar yarım kilo gitti niye böyle oldu ki((
Ama dün uzun zamandır olmayan kotuma girmeyi başardım zor kapattım ama olsun
Merhaba kizLar eşimle pAamukkalede tatildeyiz tatlıları yenemeye çalışıyorum neyse aysem cumaya kadar gelmezsem sabit geçersin canım iyi geceler
Merhaba kizLar eşimle pAamukkalede tatildeyiz tatlıları yenemeye çalışıyorum neyse aysem cumaya kadar gelmezsem sabit geçersin canım iyi geceler
iyi eğlenceler şekerim benm de annemler kayınvalidemler gelicek bu hafta...sonra da ben annemlere gitcem:)sonradaaa biz de gesmeye gitcess...:)holeyy
ohhhh ohhhh gezin bakalım bizde karın üstünde sucuk partisi yapmaya mı gitsek ne yapsak kar görmeyeli 3-4 sene oldu herhalde:))))
ya nedir bu misafirlerimden çektiğim...yine evde iki çeşit şerbetli tatlı var..
srma canim ya zor valla misafir lunca diyet yapmak
selam canlar nabersiniz bakim ??
bende simdi oglumu annaokuluna birakip yürüyüs yapacam dönünce görüsürüz artikin
selam canlar nabersiniz bakim ??
bende simdi oglumu annaokuluna birakip yürüyüs yapacam dönünce görüsürüz artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?