Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın arkadaşlar

Ben evde yememem gereken bir şey olursa annemlere veriyorum onlar kalabalık yiyolar. Bu arada benim kilo vermem çok yavaşladı.İlk hafta 2 kg veerdim .2.hafta yarım kilo bu hafta da şimdiye kadar yarım kilo gitti niye böyle oldu ki((
Ama dün uzun zamandır olmayan kotuma girmeyi başardım zor kapattım ama olsun

geçmiş olsun canım...

sagol canim benim

canim bence gayet iyi gidiyorsun sykma canini

selam canlar bende bugün 1 saat yürüyüs yaptim geldim
bugün biraz daha yiyim ama bogazlarim cok fena corba ve sudan baska bisey yiyemiyorum
o yüzden dün menü yazamadim
gecen sene cok hastalanmistim bu senede iyi baslamadi benim icin hastalik yönünden ya (
insallah cocuklara bagri gecmez diye dua ediyorum sadece

geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al

menümüde yazim gerci pek bisey yok ama :))

sabah

1 bardak cay
1 kekepek ekmeginden tost

ara

portakal

aksam ve ögle bir

1 kase mercimek crbasi
1 kepek ekmegi dogradim minik minik icine

ara

yine portakal

su 3 litre
spor 1 saat yürüyüs

Merhaba kizLar eşimle pAamukkalede tatildeyiz tatlıları yenemeye çalışıyorum neyse aysem cumaya kadar gelmezsem sabit geçersin canım iyi geceler

tebrikler canım çok güzel bir duygudur heralde..

Merhaba kizLar eşimle pAamukkalede tatildeyiz tatlıları yenemeye çalışıyorum neyse aysem cumaya kadar gelmezsem sabit geçersin canım iyi geceler

iyi eğlenceler şekerim benm de annemler kayınvalidemler gelicek bu hafta...sonra da ben annemlere gitcem:)sonradaaa biz de gesmeye gitcess...:)holeyy

bugünki menüm:

aslında menüde problem yok ama büük problem şu kii gene misafir-misafirlik ve gene tatlııı..

1 tane şekerpare ve bir kase sütlaç..onun dışında güsel bir menüm vardı...:)

selam canlar nabersiniz bakim ??
bende simdi oglumu annaokuluna birakip yürüyüs yapacam dönünce görüsürüz artikin

srma canim ya zor valla misafir lunca diyet yapmak

aynen öyle canım masanın başından ayrılamıyosun ayıp olur diye az az yesen göze batarsın ne yapacaksın misafir kalkana kadar sende yiyosun
bir seferinde teyzem geldi yemeğini çayını ikram ettim ben tıkabasa doydum bir de meyve çıkardım.ama kendime çıkarmadım bana bir laf etti şimdi hatırlamıyorum ama çok zoruma gitti.şimdi göstermelikte olsa kendi tabağımı yanımdan ayırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…