Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar nasılsınız soğuk güneşli bir hava var güneş hiçbişeye yaramıyo buralarda sadece evi ısıtıyor tabiki sıcak olan bir evi.
ben ayran detoksu gibi bişey yapıyom acıktıkça ayran içip sebze yemeği yiyorum ekmeksiz biraz iyi geldi en azından vucuttaki su gitti. şimdilik menü vermiyorum. güldenim 88 olmuşun gördüm. müthişssin. şimdilik hoşçakalın

tünaydııın kızlar ben geçen hafta ayran detoksu yapıyordum ya 1gün yaptım 2. günüm güme gitti bugün yine başladım sonuçlardan haberdar ederim

selam canlar naber bakim hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm
su corba diyeti yapan arkadas nerelerdesin ??
nasil gitti nekadar verdin haberdar et bizi kiz :))

tünaydııın kızlar ben geçen hafta ayran detoksu yapıyordum ya 1gün yaptım 2. günüm güme gitti bugün yine başladım sonuçlardan haberdar ederim

canim bu ayran detoksu nasil oluyor ya ???

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gı
budur ayran detoksu reyhancım

günaydın kızlar adanada hava süper tam gezmelik

az sonra bir düğüne ordana arkadaşlarla buluşmaya gidecem

anaaaa bu simil yine gelmiş

saol cnm bu aralar annemler vardı onlar bugün gitti kayınvalidemler var..herşeyden yiyorum dolayısıyla ama dikkat ediyorum..bakalım bu hafta verecek miyim..bir de böyle deneyeyim..umarım güzel bir kreş bulursun kızına da..
herkese güzel haftasonları...

günaydın kızlar naılsınız iyi haftalar dilerim
dün adana güneşliydi.gece yine yağmur yağmış şimdi yine güneş çıktı ama soğuk
bugün tekrar yediklerime dikkat etmeye başladım. beyaz leblebi alıcam ara öğün olarak galiba o beni tok tutuyo
inş bu sefer 59 düşecem.

ya ben de tam 59.60 gördüm derken annemler kayıvalidemler geldi. şimdi yine 60 oldum ama kayınvalidem dio o şişkinliktir insan 2 günde kilo almaz dio am akorktum bugün dikkat etcem bakalım bir de ne yersem yiyim buraya yazmam lazım yoksa insan kendini kandırıyo az az derken göbüş oluyo...

bu sabah:
zeytinyağlı lor peyniri
1 simit (sıcaktı hepsini yedim)
5 zeytin
1 çay kaşığı çikolata
az salça

şimdi de kahve içiyom

keşkek yapılıyo bir yandan da ama az yiycem..

slm kızlar nasılsınız
bnde bu ara hiç diet modunda değilm bn nedense

cnm hep cısslardan istiyor

selam kizlar iyi haftalar diliyorum hepinize
bende oglani krese biraktim birazcik yürüdüm geldim
evde birsürü is var yapasim yok bu ara kendimi yorgun ve hasta hissediyorum
yediklerimede dikkat edemiyorum cok yemiyorum aslinda ama saglikli degil yediklerim
sabah yiyörsam ögleni es geciyorum bazen arayi unutuyorum offff fff ben neden böyle oldum ya (

merhaba canım bence şu yaşadığımız yorgunlukları,isteksizlikleri ben kış aylarına bağlıyorum.havalar soğuk dışarı buz gibi çıkamıyosun saat 4-5 gibi hava kararıyo insan hiç birşey yapası gelmiyo
hafta sonu güneş vardı adana da hemen kahvaltıları balkona kurduk.
inş havalar ısındıkça keyfimiz yerine gelicek

bugün yediklerimi yazayım
SABAH
bir dilim kepek ekmeği
3 çatal fındık tanesi peynir
3 adet zeytin ,bir çatal salam
domates,salatalık

ara yok

ÖĞLEN
2 lahana sarma,bir patlıcan dolma
bir kase çorba,bir kepçe yoğurt
bir tulumba tatlısı

ara azcık leblebi

AKŞAM
bir patates haşlama
bir yumurta haşlama
domates, salatalık,yeşillik

insallah canim ya sykiliyorum artik buralardada yine kimsecikler yk:))

sabah

1 tane ispanakli gözleme
1 bardak cay

öglen ve aksam bir
3 kasik firinda makarna
bol yesil salata

aralardada mandalina yedim

1 saat yürüyüs
2 litre su

akşam

keşkek yedim bir buçuk porsiyon ama öğlen yemedim

akşam da kestane yedim biras..

ve şekersiz çay..

bir de karsuyuna pekmez döküp yedik:))

çok güsel oluyo tavsiye ederim..

kayınvalidem küçükken yermişti nostalji yaptık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…