Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ufukcum ve yeni arkadaslar nerelerdesiniz

canım burdayım misafirlerim vardı gelemedim. yarım saat leslie yaptım fena yordu. hemen
menü veriyorum
sabah
1 ıspanaklı börek
1bardak ıhalmur
1 domates

ğle
dirgit
haşlanmış buğday yani pul biber ve limon eşliğinde
1 tabak

akşm
yoğurtlu brokoli salatas
tavuk sote

valla kac saatir kimsecikler bisey yazmamis eger bana kizmazsaniz ben takimdan ayrilmak istiyorum sizi cok seviyorum ama artik irademde zayifladi kendi basima biseyler yapmaya calisiyrum zaten bundan sonrada öyle devam edecem hepinizi seviyorum ve cooooooooook tesekkür ediyrum ufuk doga aysem güldenim sonradan eklenen tavuklu makrana
ama artik pes ettim

ya nie gidiosun( bu ara tatil ya herkes misafirlikte yada misafir ağırlıyo heralde..yada ben öyleyim...ama aklım hep burada kalbim burada..ama tabi daha iyi bi takım bulduysan daha iyi motive olacaksan oraya geçmen senn için güzel olacaksa sen bilirsin..seninle tanısmak güzeldi..bebişlerin de çok tatlı..başka topişlerde karşılaşırız belki..ama bence bir daha düşün..ben de bakıorum kimse yazmadıysa da kendimi motive etmek için yazıorum ne yediğimi..

cok sagol canim benim bende cok memnun oldum tanistigimiza baska takima katilmak gibi bir niyetim yok canim burdan baska takimda olmam zaten ama artik sykildim sanirim bilmiyorum ama kararliyim ayrica burdaki bütün arkadaslarlada devami görüsecegim o ayri facebook kulaniyrsan iletisim kopmaz zaten ayrica yoksa bile ben hep kk ya giriyorum canim ayrica cocuklarim icin dediklerin icinde tesekkür ederim

günaydın kızlar naılsınız
reyhancım gönlün nasıl mutlu olacaksa öyle davran canım.
tavuklu makarnam günaydın bende bugünün menüsü verim

SABAH
bir dilim kepekli ekmek
bir yumurta haş
3 yeşil zeytin
2 çatal

arada azcık leblebi

ÖĞLEN
kuru fasulye varmış
bir kase kuru fasulye
bir kepçe yoğurt
turşu

akşamda makarna haşlıcam
yanında yoğurt meyve

öğlen yarım kase aşur

akşam
az yufka-nohut
az et
az keşkek
az pırasa
az tarhana çorba
ekmeksiz..

şimdi bi de pasta var yaaa...

ama herşeyden az yiyorum ortalık mayın tarlası gibi tatlı dolu kendimi o kadar frenliorum kii...

bu haftaki hedefim kilo almamak olacak bu gidişle...

Merhaba kızlar reyhanım uzun süredir buralarda sıkılmıştır hersey gönlünde ki gibiolsun menüm
Sabah
1kk peyni
1yumurta
1dlm ekmek

Ara mandalina

Öğle
1peynirli börek

Ara
Armut

Aksam
2kasik pilav
Ayran
3kasik
Et
Kavurma

günaydın kızlar ufukcum menün çok güzel

günaydın kızlar.
annemleri yolcu ettim dün gittiler

reyhancım neden öyle bir karar aldın zayıflamaktan mı vazgeçtin yoksa.kış aylarındayız malum kg vermek zorlaştı irade zayıfladı bende aynı durumdayım ama pes etmek yok

kızlar bugünkü menümüzü verelim
SABAH
bir dilim ekmek
3 zeytin
2 çatal peynir
3 çatal sucuklu yumurta

ara azcık lebebi

ÖĞLEN
2 servis kaşığı kıymalı patates
3 kaşık pilav
bir dilim ekmek
bir kepçe yoğurt

ara bir portakal

AKŞAM
annemdeyim ne yerim bilmiyorum.inş güzel yemek yapmamıştır:):):):)

arkadaş çağırdı oraya gittim geç geldim.bugün herkes yoğun geçirmiş sessiz kalmış burası

bugün menüm:

sabah

3 sigara böreği
az ekmek zeytin vs

öğlen

3 kurabiye
1 şekersiz çay
1 neskafe

akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kaşık pırasa
4 sarma
az hamsi

çayın yanında yine pasta yaa

yemesem de ayıp olcak..

ayrıca kilo bildirimi yapayım gecen cuma 60 olmustum malesef şimdi 60.4 oldum kıslar özür dilerimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…