tavuklu makrana bugün kaçmış ipin ucu biraz tamam kg kaydettim
günaydın kızlar ayşecim kusura bakma canım ben bugünün cuma olduğunu yeni fark ettim
beni sabit geçelim.
günaydın dogacım ya herkes de bööle oluyo mu acaba ben bu hafta kendimi ne kadar frenlemeye calıssam da düzenm bozuldu o yüzden 0.6 kilo almısım (aslında ac karna 60.1 çıktım sonradan ama neyse..) haftaya telafi ederim heralde di mi?
kızlar gettoistten haberi olan var mı paylaşımı var mıydı ben yokken
merhaba canım senin öğünlerin güzel bence sadece kaçamakların var onları düzeltebilirsen daha fazla kilo kaybedeceksin
ben bu aralar bir değişiğim
günlük litrelerce su içerdim ama bu günlerde su içmediğim halde su içmiş gibi hissediyorum
2 saat önce öğle yemeğimi yedim ama şuan sanki yemek yememişim gibi hissediyorum.
su içesim gelmiyo yemek yiyesim geliyo entresan bir durum
merhaba canım senin öğünlerin güzel bence sadece kaçamakların var onları düzeltebilirsen daha fazla kilo kaybedeceksin
ben bu aralar bir değişiğim
günlük litrelerce su içerdim ama bu günlerde su içmediğim halde su içmiş gibi hissediyorum
2 saat önce öğle yemeğimi yedim ama şuan sanki yemek yememişim gibi hissediyorum.
su içesim gelmiyo yemek yiyesim geliyo entresan bir durum
bugünkü menüm:
sabah yazmıstım galiba
2 sigara böreği
1 kek
az ekmek peynir
öğlen:
küçük bir fındıklı gofretin yarısı
akşam
lahana
az mantı
az tavuk sote
çayın yanında da kabak tatlısı olcak heralde bakalım..
slm kızlar aylar önce diyete başlayım zayıflayım diyodum olmadı tekrar başlasam sizlerle:26: kurallar neler bilmiyorum ama
slm kızlar aylar önce diyete başlayım zayıflayım diyodum olmadı tekrar başlasam sizlerle:26: kurallar neler bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?