Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar kafaya koydum dukan diyetine başlicam.kitabını bi alayım inşallah.sizden hiç başlayan oldu mu bu diyete yada arkadaşı falan yapan ve sonuç alan oldumu

zor ve masraflı olduğunu biliyorum bide bırakmamak lazımmış başlayınca

kızlar merhaba,
ayşecim sular kesildi ya gece 12de gelcekmiş , misafirimde gelcek napçam bilmiyorum (
menüm sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin çay neskafe az tahin pekmez
öğle 3 kaşık zeytinyağlı pırasa yarım dilim ekmek yarım bardak ayran
ara biraz patlamış mısır

akşama hazır bişeyler olcak mecbur , su yok nasıl yemek yapayım

sususzluk çok kötü keşke elektirik gitse onun yerine.menün güzeel cnm ama akşam bozmazsan tabi

menümü arz edeyim arkadaslarım:

sabah

1 dilim tam bugday ekmegi peynir yeşil çay

1 ısırık börek

ara

1 yumurta sarısı

1 elma

öğle

1 tabak peynirli marullu salata

yarımdan küçük ceviz

2 kuru kayısı

1 avuç leblebi

akşam

mercimekli erişteli çorba yapıp yoğurtla yemeyi düşünüyorum..

ayrıca peynirli salata süper olmuştu tadi damagımda kaldı

normalde nie yapmıorum ki die kendime kzdım

ayrıca 40 dk spor

1,5-2 lt arası su..

slm kızlar bugün karnım ağrıyo ve birazda ders çalıştım onun için hiç bilg. açmadımm
menüm belli yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta bol pulbiberli
1 dilimden ekmekden yapılmış peynirli tost
limonlu maydanoz

1 portakal

1 büyük kase yüksük çorbası(Yüksük Çorbası, yüzük çorbası, yüsük Çorbasının Tarifi yapılışı yapımı hazırlanışı Resimli Oktay Usta fotoğraflı yemek tarifleri aynen bu kasede ve bu çorba)
az turp ve kurusoğan

1 ç.bardağı sadenescafe

akşama bişe yemicem çünkü

1 dilim petibörlü pudingli pasta yicem

spor şimdilik yok ama bisiklet binerim kesinn
su 1buçuk lt felan 2 olur yeşilçayda 1 oda 2 olur

aysecim ben cuma olmıycam persembe sabahtan bildirim yapabilirim olur mu..

menün sporun harika cnm.tabi perşembe sabah yapabilirsin.

pasta yerine hafif bir yemek olsa daha uygun olcak ama yine de güzel cnm

benim menüm

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir
2 zeytin

öğlen

büyük bol salata
tarhana çorbası

akşam
cnm bişey istemiyor

yien çorba salata olur sanırım.

midem küçüldü galiba çabuk doyuyorum

hadi cnm sennki de mi benmkinden yaane?bizim de var bi tane göbüş..

ama yakısıyo bea
vallahi ben yakıştırmıyorum azcık zayıflasın tam 95 kilo gerçi 180 boyu var:)))
cnm haşlanmış lahana ne ola ki acaba?:44:
canım bizim buralarda kısırın yanına lahanayı haşlarlar birlikde yeriz bildiğin beyaz lahana ama burda herkesin bahçesinde ekilmiş lahana vardır yeşil rengi onları haşlayıp yiyoruzzz hem onunla yiyince tıkabasa doyuyorsun hem bağırsaklarıda çalıştırıyo
nasıl ya masallah sana melek..50 dk hmm...gaza geldim

evet 50 dk aslında bu çok az ben diyete ilk başladığımda enaz 1buçuk saat sporyapıyordum
buaralar eriniyorum önceden 1 saat leslie yarım saat 45 dk bisiklet binerdim ama şimdi lesliden sıkıldım
havalar ısınsın yürüyüş yapcam
göbeğimde felan sarkma yok şükür bayağıda inceldimm
40 dk yürüyüş yaptımm..

1 lt de su içtim..
benden gaza geldin dimiiiiiiii
menün çok güzel akşmda abartmazsan sorun yok canımm
peynirli salatayıda benden duydun dimi ama peynir çok olmayacak bilgin olsun 1 kk büyüklüğünde olcakk
diyetisyenim akşam menüm için vermişti 1 kase çorba+ ya peynirli ya tonbalıklı yada tavukgögüslü salata+1 soda bu şekildii
canım diyetisyenimmm rahmetli oldu bu diyet listesi son du verirken artık seni zayıflatma vakti demiştii
menüne gelince menün gayet güzel canım akşamki erişteli çorbayıda çok abartma oldumu sarımsaklı yoğurt yapıp yiyince çok yediriyo çünküü

cnm ya ben de diorum bu peynirli salatayı kimden duymustum hatırlayamadım hakkaten senden duydum...

sporu da evet itiraf ediyorum senden kopya ettim...

vee asıl bomba geliyoo leslie yi de senden kopya ettim...

hmm nereliydin guzum sen haslanmıs lahanalar yüssükler where are you from baby?

menün her zamanki gibi gayet süper..

hakkaten insan zamanla daha çabuk doyuyor herhalde...

cnm sen hedefine ulaşınca senin diyetine isim koyalım mı

tarhana diyeti diye?

ben de bayılırım tarhana çorbasına şaka yaptım hee

selam arkadaşlarr
bugn kötü bir gündü benim için hem menü hem moral olarak,yoruldum da baya sabah erkenden gelen telefonla uyandm öylece çıktım evden, beklediğim bir haber vardı (resmi mercilerden) ordan aradılar, akşama kadar onunla uğraştım o yüzden de doğru düzgün yiyemedim
sabah 4-5 lokma börek 1 bardak yeşil çay içtim
öğle 1 simit 1 bardak şekersiz çay
akşama doğru eve geldik 1 greyfrut ve kivi yedim
yemek bile yapamadım eşim işe gidecekti, çorba içtim bir kase bir de patatesle sosis kızarttım eşime ordan yedim biraz
su 1 lt içtim, su ve bitki çayımı arttırmaya çalışıcam
gün içinde çok yürüdüm, bu yorgunlukla spor yapar mıyım bilmiyorum

kızlar kafaya koydum dukan diyetine başlicam.kitabını bi alayım inşallah.sizden hiç başlayan oldu mu bu diyete yada arkadaşı falan yapan ve sonuç alan oldumu

canım ben ilk dukan diyetine başlamıştım ama sonradan vazgeçtim sağlıklı beslenerek zayıflamak en mantıklısı diye karar verdim. düşününce tek tip beslenme bana göre değil, gerçi hiçbir bünyeye göre değil bence. ayrıca bir süre sonra da et tüketmekten bıkıyorsun şahsen ben öyle oldum yediklerine dikkat ederek ve sporla vermek en güzeli, dukan diyetinden uyguladığım tek şey yulaf kepeğini yemek tabi herkesin kendi tercihi

menün güzel canım, akşamı bakacaz

çok saol cnm pazar akşamı ıspanaklı börek yaptım kendim hala bir tane yemedim sabah eşim yerken ucundan tadına baktım sadece..

menün çok iyi canım, spor ve su da olmuşş

menün güzel canım, akşamı bakacaz

çok saol cnm pazar akşamı ıspanaklı börek yaptım kendim hala bir tane yemedim sabah eşim yerken ucundan tadına baktım sadece..

menün çok iyi canım, spor ve su da olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…