Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ucukmaviii,

Kilo bildirimi yapıyorum canım:

gecen hafta 59 idim bu hafta 58.4 üm hedefim 54...

bu akşam annemlere gdiyoruz (şehir dışı)..

cepten girebildiğim kadar girmeye çalışırım..:126:

daha önce pek muvaffak olamamıstım da giremessem de beni diskalifiye etmeyin emi

pazar akşam gelcem..

annem de rejimdeymiş inşallah bozmayız diyeti:122:

kızlaaarr neler oldu bir bilseniz, nişanlım yeni bir işe basladı apar topar tasındık. simdi farklı bir yerdeyim artık istanbul değil :)

bu arada son iki güne kadar neler yedim neler içtim bir bilseniz, kremalı kahvelerden tutun tatlılara böreklere kadar.

iki gündür dikkat ediyorum, sporum eksik ama ona da birkaç gün içinde geri dönüyorum insallah.

bu sabah - sirkeli suyum ile güne basladım..
kahvaltı - sekersiz cay, kibrit kutusu kadar peynir, iki çatal omlet( yagsız) babam yapmıs almasam olmazdı :), 2 domates , yarım dilim kızarmıs kepek ekmek

şimdi de 5 in 1 bitki çayımı içiyorum :)

özledim sizi! ve anladım ki burada olmak diyet için cok önemli, insan yazınca ne kadar cok dikkat ediyormus yemesine meger !

öyle işte tatlılarım. beni affedin gercekten su bir hafta nasıllllll doluydu anlatamam hayatım degişti resmen :)

bu arada hala regl olmaıdm karnım nasılll şiş, nasıl şişkin hissediyorum anlatamam regl ile ilgili dogal tavsiyesi olan varsa cok sevnrm canlarım

ayrıca son br haftadır kaçamaklarım nedeniyle tartıya cıkamıyoru nasılllll korkuyorum anlatamam kesin 66 olmusumdur yine

kızlar geç olsun güç olmasın, geçtiğimiz haftanın eş takım sonuçlarını yazıyorum :) bu haftanınkiler de yarın sabah

8.Takım Eş Yarışmaları 3.Hafta Sonuçları :)

mutlumel ( 0 gr.) - ucukmavı (200 gr) = 200 gr.
azrasılam (-1.800gr) - melekce ( 400gr ) = -1.400 gr.
narsisus ( 0 g) - bha (600 g) = 600.gr
şekerkız (2.100g) - tavuklumakrna(200g)= 2.300 gr.3. eş takım
karamelek (100 gr) - melekce(400 g) = 500 gr.

bu haftanın 1.leri toplamda 2.300. gr ile ŞEKERKIZ VE TAVUKLUMAKARNA !
en çok kilo veren ise, 2.100 ile ŞEKERKIZ !
şekerkızcım tatlım kısaca bu haftaki basarının sırrını bekliyorum senden, nasıl bir haftada 2 kg verdin tüyo ver nolur :)

nerdesinin tatlı hangi şehre gelin gideceksin bakalım.

tatlım şu listede verilen kg miktarını değil de kg yüzdelerini toplasan daha adil olur.yarışma hesaplamalarında öyle yapılıyor çünkü.kg fazla olan bir insanla, daha az olan insanın kg verme miktarı aynı olmaz çünkü.nişanlına da tekrar geçmiş olsun tatlım

ay evet tatlım haklısın yarın ona göre yapıyım listeyi madem ki , bu arada vermeye baslamıssın süper :)

memleketime gelin geliyorum tatlımm kırklareliye :) şimdi annemlerin yanına tasındım 3-4 ay sonra da kendi evimize bakalım insallah :)

çok güzel cnm ne güzel gurbette olmayacaksın

mrb kızlar bu haftaki kilomu yazayım 72.2 bu arada bu son haftamdı sizlerle malesef haftaya adanaya annemlerin yanına gidiyorum en az 1 ay ordayım allah nasip ederse inşallah kilo almam en çok ondan korkuyorum ((sizleri çoooook seviyorummmallaha emanet olun

orda giremeyecek misin peki.takımdan ayrılanlar 6 ay dönemiyorlar bir daha

günaydın kızlar
çok feci hastayım
evde yatmak istiyorum ssz

dün akşam 9 yattım 6 da kalktım ama üstümden kamyon geçmiş gibiyim şuan
geçmiş olsun arkadaşım

iyi yolculuklar canım, bozma rejimi sakın

özledik seni gülşahçım, hayırlı olsun, Allah kendi evinede taşınmayı nasip etsin

günaydın
kadınlar günümüz kutlu olsun
Sağol canım , bendende hepimizin kadınlar günü kutlu olsun

ne bileyim canım, o hafta iyiydide bu hafta yedimde yedim 84 tüm sabah (((
bence sırrı tatlı hamurişi falan asla olmayacak
birde o hafta sabah akşam sirkeli su gündüzde soğan suyu içiyordum çok faydası oldu

bha iyi yolculuklar canım

tmm şekerim bozmayayım, bu arada birinci felan olmusuz kutlarım seni..

kadınlar günümüz de kutlu olsun..

nasılsınız kızlar?
menümü yazayım
sabah haşlanmış yumurta şekersiz neskafe

ara bir kase yoğurt (çok acıkmıştım iştahımı kesti ama)
bir küçük kurabiyenin yarısı ( oğlum istedi yaptım tadına bakmadan hiçbişey vermiyorum ona, bir kere bilmeden yedirdiğim şey bozuk çıktıda şimdi korkuyorum )
öğle olarak birkase sebze çorbası içicem

akşamda kocaman salata yanına bilmiyorum ne yapsam

kendimi alkışlıyorum bugün

birde bir litre yeşil çay yapıyorum gün boyu içiyorum kızlar
bugün sporda yapıcam inşallah
görüşürüz ben kaçar

çok güzel cnm ne güzel gurbette olmayacaksın

evet tatlım ya ailenin yakınında olmak gibi güzel bir duygu yokmus gercekten, hep eksik bir yanım vardı uzaktayken. gerçi cok cok uzak degildi ama kapı arkası gurbet derler ya öyle :)

bu arada ara öğün olarak - yarım muz, iki büyük kupa bitki çayı içtim.

öğle yemeği - 3 köfte, 5-6 patates, az marul ve yarım domates

bol bol su içiyorummmm nolur yarın 66 falan cıkmıyayım ya

hakkaten bebişim çok iisin hadi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…