gülşahcım kg bildirimini göremiyorum cnm
günaydın
kadınlar günümüz kutlu olsun
kızlar geç olsun güç olmasın, geçtiğimiz haftanın eş takım sonuçlarını yazıyorum :) bu haftanınkiler de yarın sabah
8.Takım Eş Yarışmaları 3.Hafta Sonuçları :)
mutlumel ( 0 gr.) - ucukmavı (200 gr) = 200 gr.
azrasılam (-1.800gr) - melekce ( 400gr ) = -1.400 gr.
narsisus ( 0 g) - bha (600 g) = 600.gr
şekerkız (2.100g) - tavuklumakrna(200g)= 2.300 gr.3. eş takım
karamelek (100 gr) - melekce(400 g) = 500 gr.
bu haftanın 1.leritoplamda 2.300. gr ile ŞEKERKIZ VE TAVUKLUMAKARNA ! en çok kilo veren ise, 2.100 ile ŞEKERKIZ ! şekerkızcım tatlım kısaca bu haftaki basarının sırrını bekliyorum senden, nasıl bir haftada 2 kg verdin tüyo ver nolur :)
kızlaaarr neler oldu bir bilseniz, nişanlım yeni bir işe basladı apar topar tasındık. simdi farklı bir yerdeyim artık istanbul değil :)
bu arada son iki güne kadar neler yedim neler içtim bir bilseniz, kremalı kahvelerden tutun tatlılara böreklere kadar.
iki gündür dikkat ediyorum, sporum eksik ama ona da birkaç gün içinde geri dönüyorum insallah.
bu sabah - sirkeli suyum ile güne basladım..
kahvaltı - sekersiz cay, kibrit kutusu kadar peynir, iki çatal omlet( yagsız) babam yapmıs almasam olmazdı :), 2 domates , yarım dilim kızarmıs kepek ekmek
şimdi de 5 in 1 bitki çayımı içiyorum :)
özledim sizi! ve anladım ki burada olmak diyet için cok önemli, insan yazınca ne kadar cok dikkat ediyormus yemesine meger !
öyle işte tatlılarım. beni affedin gercekten su bir hafta nasıllllll doluydu anlatamam hayatım degişti resmen :)
nerdesinin tatlı hangi şehre gelin gideceksin bakalım.
tatlım şu listede verilen kg miktarını değil de kg yüzdelerini toplasan daha adil olur.yarışma hesaplamalarında öyle yapılıyor çünkü.kg fazla olan bir insanla, daha az olan insanın kg verme miktarı aynı olmaz çünkü.nişanlına da tekrar geçmiş olsun tatlım
ay evet tatlım haklısın yarın ona göre yapıyım listeyi madem ki , bu arada vermeye baslamıssın süper :)
memleketime gelin geliyorum tatlımm kırklareliye :) şimdi annemlerin yanına tasındım 3-4 ay sonra da kendi evimize bakalım insallah :)
mrb kızlar bu haftaki kilomu yazayım 72.2 bu arada bu son haftamdı sizlerle malesefhaftaya adanaya annemlerin yanına gidiyorum en az 1 ay ordayım allah nasip ederse inşallah kilo almam en çok ondan korkuyorum ((sizleri çoooook seviyorummm allaha emanet olun
geçmiş olsun arkadaşımgünaydın kızlar
çok feci hastayım
evde yatmak istiyorum ssz
dün akşam 9 yattım 6 da kalktım ama üstümden kamyon geçmiş gibiyim şuan
iyi yolculuklar canım, bozma rejimi sakınUcukmaviii,
Kilo bildirimi yapıyorum canım:
gecen hafta 59 idim bu hafta 58.4 üm hedefim 54...
bu akşam annemlere gdiyoruz (şehir dışı)..
cepten girebildiğim kadar girmeye çalışırım..:126:
daha önce pek muvaffak olamamıstım da giremessem de beni diskalifiye etmeyin emi
pazar akşam gelcem..
annem de rejimdeymiş inşallah bozmayız diyeti:122:
özledik seni gülşahçım, hayırlı olsun, Allah kendi evinede taşınmayı nasip etsinkızlaaarr neler oldu bir bilseniz, nişanlım yeni bir işe basladı apar topar tasındık. simdi farklı bir yerdeyim artık istanbul değil :)
bu arada son iki güne kadar neler yedim neler içtim bir bilseniz, kremalı kahvelerden tutun tatlılara böreklere kadar.
iki gündür dikkat ediyorum, sporum eksik ama ona da birkaç gün içinde geri dönüyorum insallah.
bu sabah - sirkeli suyum ile güne basladım..
kahvaltı - sekersiz cay, kibrit kutusu kadar peynir, iki çatal omlet( yagsız) babam yapmıs almasam olmazdı :), 2 domates , yarım dilim kızarmıs kepek ekmek
şimdi de 5 in 1 bitki çayımı içiyorum :)
özledim sizi! ve anladım ki burada olmak diyet için cok önemli, insan yazınca ne kadar cok dikkat ediyormus yemesine meger !
öyle işte tatlılarım. beni affedin gercekten su bir hafta nasıllllll doluydu anlatamam hayatım degişti resmen :)
Sağol canım , bendende hepimizin kadınlar günü kutlu olsungünaydın
kadınlar günümüz kutlu olsun
ne bileyim canım, o hafta iyiydide bu hafta yedimde yedim 84 tüm sabahkızlar geç olsun güç olmasın, geçtiğimiz haftanın eş takım sonuçlarını yazıyorum :) bu haftanınkiler de yarın sabah
8.Takım Eş Yarışmaları 3.Hafta Sonuçları :)
mutlumel ( 0 gr.) - ucukmavı (200 gr) = 200 gr.
azrasılam (-1.800gr) - melekce ( 400gr ) = -1.400 gr.
narsisus ( 0 g) - bha (600 g) = 600.gr
şekerkız (2.100g) - tavuklumakrna(200g)= 2.300 gr.3. eş takım
karamelek (100 gr) - melekce(400 g) = 500 gr.
bu haftanın 1.leritoplamda 2.300. gr ile ŞEKERKIZ VE TAVUKLUMAKARNA ! en çok kilo veren ise, 2.100 ile ŞEKERKIZ ! şaekerkızcım tatlım kısaca bu haftaki basarının sırrını bekliyorum senden, nasıl bir haftada 2 kg verdin tüyo ver nolur :)
geçmiş olsun arkadaşım
iyi yolculuklar canım, bozma rejimi sakın
özledik seni gülşahçım, hayırlı olsun, Allah kendi evinede taşınmayı nasip etsin
Sağol canım , bendende hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
ne bileyim canım, o hafta iyiydide bu hafta yedimde yedim 84 tüm sabah(((
bence sırrı tatlı hamurişi falan asla olmayacak
birde o hafta sabah akşam sirkeli su gündüzde soğan suyu içiyordum çok faydası oldu
bha iyi yolculuklar canım
çok güzel cnm ne güzel gurbette olmayacaksın
nasılsınız kızlar?
menümü yazayım
sabah haşlanmış yumurta şekersiz neskafe
ara bir kase yoğurt (çok acıkmıştım iştahımı kesti ama)
bir küçük kurabiyenin yarısı ( oğlum istedi yaptım tadına bakmadan hiçbişey vermiyorum ona, bir kere bilmeden yedirdiğim şey bozuk çıktıda şimdi korkuyorum )
öğle olarak birkase sebze çorbası içicem
akşamda kocaman salata yanına bilmiyorum ne yapsam
kendimi alkışlıyorum bugün
orda giremeyecek misin peki.takımdan ayrılanlar 6 ay dönemiyorlar bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?