ben menümde abartılı bişe görmüyorumm sadece öğlen yemeğim yerine tatlı yedim başkada bişe yemedim oda tam tatlıbişe değil zatenn....menünün olmadığını sende biliyorsun cnm umarım yarın+ gelmezsin
benim menüm
sabah
menemen
peynir
marul
öğlen
3 minik grisinni
1 kase yoğurt
akşam
mercimek çorbası
salata
yoğurt
1 köfte
1 saat plates 2lt su
merhaba aramıza hoşgeldin boyun kaçtı cnaımBende 21 yaşındayım. Üniversite son sınıfta okuyorum. Bekarım. Ailemle yaşıyorum o yüzden her şey daha kolay. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin:) Bu dönem son dönemim olacak okulda umuyorum haziranda mezun olacağım o zamana kadar en azından 10 kilo vermek istiyorum. Gerçi 5e de razıyım ama olsun. Dönemimiz uzun. Uzun vadede 55 olmak istiyorum. Temennim bu yönde. :)
sende aramıza hoşgeldin canımm benimde 2 yaşında oğlum varr negüzel açıköğretimden okuyormuşsunnmerhabalar beni de takıma aldığınız için teşekkür ederim umarım kalıcı olabilirim kuralları okudum bi önceki sayfada
ben 26 yaşındayım evliyim bi oğlum var 9 aylık, şuan çalışmıyorum aynı zamanda açık öğretim fak. 2 sınıf öğrencisiyim
menünün olmadığını sende biliyorsun cnm umarım yarın+ gelmezsin
benim menüm
sabah
menemen
peynir
marul
öğlen
3 minik grisinni
1 kase yoğurt
akşam
mercimek çorbası
salata
yoğurt
1 köfte
1 saat plates 2lt su
bu arada gülşahçım sayende canım mercimek köftesi çekti yarın yapayım bari en diyetinden :)
merhaba kızlarr
başlangıç kilom:72
geçen hafta :64.1
bu hafta :63.7 halen reglm reglm olmama ragmen eksi gösterdim çok mutluyumm
hedefim :58
Herkese merhabalaaar! Bende geldim aranıza :) Birkaç gün bekledikten sonra bir takıma kabul edilmek harika oldu. Kısaca kendimi anlatayım...
20 yaşındayım. Hem üniversite okuyorum hemde part time çalışıyorum. En büyük hayalim zayıflamak ve diğer tüm hayallerimi de buna bağlıyorum. Bende birçoğumuz gibi defalarca diyet yaptım fakat yoluma azimle devam edemedim. Eskiden takıntılı delinin tekiydim, depresyondaydım. Bu sene takıntılı algılayışımdan ve depresyondan çok büyük oranda kurtuldum. Artık hayata adım atmak için tam zamanı diye düşünüyorum. Bu kez başaracağım!
Bugün diyete başlıyorum. Kendime kesin çizgileri olan bir program yapmadım. Tek kuralım tüm kilolarımdan kurtulana kadar diyeti asla ve asla bırakmamak!
(09.03.2012) Kilo: 78 / Boy: 1.68
merhaba kızlarr
başlangıç kilom:72
geçen hafta :64.1
bu hafta :63.7 halen reglm reglm olmama ragmen eksi gösterdim çok mutluyumm
hedefim :58
sende bendensin demekki:) gerçi ben çalışmıyorum. Part timelara son verdim mezuniyet gelsin full time başlayacağız artık:):) Bende 75 kiloyum boyum 1.65 şöyle hazirana kadar on kilo verebilsek ne harika olur. Benimde 1 ay oldu başlayalım. 5 kilo verdim. Başlayınca oluyor yeter ki azmedelim:)
merhaba arkadaşar ,ucukmavi gruba davet etmiş beni. sistem hakkında bigi alabilirsem biraz memnun olurum, kaptanımız kim,kilo bildirimini nereye ne şekilde yapıyoruz??? umarım hep beraber sağlıklı bir şekilde veririz kilolarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?