Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben menümde abartılı bişe görmüyorumm sadece öğlen yemeğim yerine tatlı yedim başkada bişe yemedim oda tam tatlıbişe değil zatenn....
menünde sporunda güzelmiş canım tbrkler

merhaba aramıza hoşgeldin boyun kaçtı cnaım
sende aramıza hoşgeldin canımm benimde 2 yaşında oğlum varr negüzel açıköğretimden okuyormuşsunn

Azminiz olduğu sürece bitireceğinize eminim:)

teşekkürler hoşbulduk:) en önemli detayı unutmuşum öyle değil mi:) boyum çok uzun sayılmaz 1.65 ama buna da şükür tabi:)

süpersiiiiiiinnnnnn !!!

bu arada yeni arkadaslarımız hosgeldiniz zayıflamayaaaa :)

sabah - sirkeli su
kahvaltı - az peynir, domates, iki çatal omlet, yarım kepekli kızarmıs ekmek, sekersiz çay

ara - iki büyük kupa bitki çayı ve yarım muz

öğle - 3 köfte, 5 tane patates, marul, domates

ara - kısır :/ az ama. nescafe

akşam - 5 mercimek köftesi
- azcık balık
-1 büyük bardak light kola
- salata

SU : 3 lt.
SPOR : Malesef bugün de yok

Uyumadan önce de sirkeli su içicemmm

yarın tartıdan cok korkuyoruuummm kesin kilo aldım yaaaa

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş

kızlar benim akşamım
yarım paket diet bisküvi
bol salata yarım dilim ekmek birkaç dilim sucuk
bir kase yoğurt
tek şekerli çay içtim birde
sirkeli su içer yatarım

sabaha herkes güzel sonuçlarla gelir inşallah
iyigeceler..

merhaba arkadaşlar
bugunkü menümm
sabah 500ml su iel başladm güne
kahvaltı 50gr light beyaz peynir 1 dilim çavdar ekmeği
500 ml yeşil çay

ara 1 yeşil elma yedim

öğle de arkadaştaydım
pirinç salatası yedim 4-5 kaşık
1 dilim kek, 1 küçük börek, 1kçk kurabiye :26:

biliyorum biliyorum yemememe gerekiyodu hele de tartı gününden bir gün öncee

akşam
kabak yemeği yedim 2kaşık

su 2lt yeşil çay 500ml

merhaba arkadaşar ,ucukmavi gruba davet etmiş beni. sistem hakkında bigi alabilirsem biraz memnun olurum, kaptanımız kim,kilo bildirimini nereye ne şekilde yapıyoruz??? umarım hep beraber sağlıklı bir şekilde veririz kilolarımızı.

günaydın kızlar,
hibrit hoşgeldin arkadaşım, kilo bildirimi cuma sabahları yapılıyor, kaptanımız bildirir kuralları
melekcim öğlen pek olmamış ama akşam az yemişsin inşallah güzel çıkar tatrı sonucun
ben yazayım kilomu 82,8 onca börekten sonra iyi bile bence :)

Herkese merhabalaaar! Bende geldim aranıza :) Birkaç gün bekledikten sonra bir takıma kabul edilmek harika oldu. Kısaca kendimi anlatayım...
20 yaşındayım. Hem üniversite okuyorum hemde part time çalışıyorum. En büyük hayalim zayıflamak ve diğer tüm hayallerimi de buna bağlıyorum. Bende birçoğumuz gibi defalarca diyet yaptım fakat yoluma azimle devam edemedim. Eskiden takıntılı delinin tekiydim, depresyondaydım. Bu sene takıntılı algılayışımdan ve depresyondan çok büyük oranda kurtuldum. Artık hayata adım atmak için tam zamanı diye düşünüyorum. Bu kez başaracağım!
Bugün diyete başlıyorum. Kendime kesin çizgileri olan bir program yapmadım. Tek kuralım tüm kilolarımdan kurtulana kadar diyeti asla ve asla bırakmamak!

(09.03.2012) Kilo: 78 / Boy: 1.68

merhaba kızlarr

başlangıç kilom:72

geçen hafta :64.1

bu hafta :63.7 halen reglm reglm olmama ragmen eksi gösterdim çok mutluyumm

hedefim :58

sende bendensin demekki:) gerçi ben çalışmıyorum. Part timelara son verdim mezuniyet gelsin full time başlayacağız artık:):) Bende 75 kiloyum boyum 1.65 şöyle hazirana kadar on kilo verebilsek ne harika olur. Benimde 1 ay oldu başlayalım. 5 kilo verdim. Başlayınca oluyor yeter ki azmedelim:)

merhaba kızlarr

başlangıç kilom:72

geçen hafta :64.1

bu hafta :63.7 halen reglm reglm olmama ragmen eksi gösterdim çok mutluyumm

hedefim :58

Ah ne kadar güzel tebrik ederim. Bizde o günleri görebilecek miyiz acaba ya ):/

Evet ya durumlarımız birebir. Keşkeee...yaza kadar 65 falan olsam okadar mutlu olurum ki. Sende 5 kilondan kurtulmuşsun canım. Başarılarının devamı gelir innnşallah :)

Olabiliriz biraz spor + düzenli beslenme neden olmasın değil mi? Millet doğum kiloları evlilik kilolarından kurtulmaya çalışırken bizim böyle sebeplerimiz dahi yok en azından kendi adıma tamamen iştahım sonucu oluşan kilolar. Boş boğazımın sonucu yani. O yüzden ben gideceğine inanıyorum. Daha önce de gitmişti şimdide gider. Mezuniyetime ince olmak istiyorum. Arkadaşımın nikahında böyle süzülmek istiyorum. :) Her akşam bunların hayalini kurunca daha bir motive oluyor insan. Gerçi arada dayanamayıp kaçamak yaptığım oldu olmazsa aman yarabbim dayanamam. Başaracağız inanıyoruz evet olay bu:)

evet cnm alıntı yaptıklarımı davet ettim.
hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım

kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor

günaydın arkadaşlar hoşbulduk valla benim oğlan hiç durmuyo mızmız :))) ben dün akşma kilomu yazmıştım ama kaptanımıza şimdi tekrardan yazmam gerekıo mu bılmıyorum olsun ben gene de yazayım

boy:1.62
kilo: 85

hadı bakalım inşaallah haftaya bu kılo rakamı değişir bu arada yedıklerımı bı kagıda not alıyorum akşama sizinle paylaşırım ama bu abur cubura dayanmak bıraz zor olcak benım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…