Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümü vereyim:

sabah

tam bugday ekmeginden peynirli tost

yeşil çay

bol su

öğle

saat 2 bucuk oldu az önce

domatesli peynirli kekikli erişte (1 tabak)

akşam

çorba içcez yolda..

menümü vereyim:

sabah

yeşil çay

bol su

öğle

akşam

çorba içcez yolda..
güzel menü cnm

emelcim menün çok güzel

gülşahcım inş. 66 çıkmazsın cnm

hımm 600 grm haa bende bu hafta sanırım 600 grm veririm
çünkü regl olmama rağmen kendimi çok iyi hissediyorumm şişlik yok hatta daha zayıf hissediyorumm
inşallah diyetin bozulmaz canımmm bende annemlere gidince hep bozuyorumda
ahhhhhhh adanayamı geliyorsunnn görüşelimmi kızz
vallahi adanaya gidiyorsann bilki diyetin bozulur ama elinden geldiği kadar ölçülerini azalt canım
iyi eğlencelerr
aynen bende tadına bakmadan vermiyorum canımm
birdefa benimde öyle aşıma geldide çocuk kusa kusa bir kaldııı
ona bişe olacağına kilo alayım razıyımm:)
giremem cnm net yok malesef.ama sizden ayrılınca eminim bu düzen kalmayacak ama hergün deftere yazacam yediklerimi her hafta tartılacam cumaları yine
deftere yazarsan bir nevii dikkat edersin canım yararı olurr

canım ya ben de cok verememişim 0.600 kilo vermişim..
ohhh hiç yokdan iyidir canımm gitsinde az gitsede olurrrr
ben 2 aydır aynı kilodayım sanırım artık tekrar başladım kilo vermeye
menümü vereyim:

sabah

yeşil çay

bol su

öğle

akşam

çorba içcez yolda..

çok güzel menün inşallahh gittiğin yerde de böyle dikkat edersin tatlımm
herkesss tatile gidiyorrr biz evi bekliyozz ohhhh
gezin bakalımm iyi eğlenceler canım

bak şindi de sen beni copy paste hı

inşallah ben de senn gibi annemn evinde bozmam o konuda baari benzemeyelim

ohhh hiç yokdan iyidir canımm gitsinde az gitsede olurrrr ben 2 aydır aynı kilodayım sanırım artık tekrar başladım kilo vermeye çok güzel menün inşallahh gittiğin yerde de böyle dikkat edersin tatlımm herkesss tatile gidiyorrr biz evi bekliyozz ohhhh gezin bakalımm :1: iyi eğlenceler canım[/QUOTE .!.:
tabi cnm hiç yoktan iyi kesinlikle..

e tabi evi beklemeye de biri lazım şekerim nöbetleşe bu işler yarın bi gün de sen gidersin ben beklerim evi

slm kızlarr bugün menüm saçma sapan oldu ama artık yarın yüzleşeceğiz gerçekle
sabah
yumurta
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
yarım kk peynir
1 çk nutella
limonlu maydanoz

1portakal

2 kerebiç tatlısı(öğle yemeğimin yerine)

1 elma

4 yk tavuklu patates yemeği(patatesi azdı anca yarım patates)
salata
2 yk yoğurt

spor şimdilik yok ama bugün çok hareketliydim saat 10dan sonra bisiklet binerim
su 1buçuk lt felan ama 2 yaparım yeşilçayda 2 bardak
kızlar yediğim tatlı şerbetli değil hamuru irmikle yapılıyo içliköfte gibi yapılıp içine antepfıstığı katılıyo sonra fırına sürülüyo kurabiye gibi sonra üstüne marşmelova benzer bişe döküyorlar işte onda şeker varr bende köpüğünü sıyrarak yedim resmini katayım görün kerebiç #125045 - uludağ sözlük galeri

menünün olmadığını sende biliyorsun cnm umarım yarın+ gelmezsin

benim menüm

sabah
menemen
peynir
marul

öğlen

3 minik grisinni
1 kase yoğurt

akşam

mercimek çorbası
salata
yoğurt
1 köfte

1 saat plates 2lt su

kızlar bocum nerde kaç gündür.narsisus,gitti şimdi de bha ve bocum da ortalarda yok.takım işi özveri işi kurallar net uymayan baştan girmesin.ayrılmak düşüncesinde olan varsa şimdi ayrılsın kızlar

Uçukmavi katılmak isteyenlerde benimde iletimin alıntısı olduğuna göre bende davet edilmiş sayılır mıyım acaba?:)

evet cnm alıntı yaptıklarımı davet ettim.
hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım

kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor

Anladım. Teşekkür ederim elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım. Zaten genelde ödev başında oluyorum. Öğrenci olmanın nimetleri :) Sık kullanılanlarıma sayfayı da ekledim:) Dilerim takımda kalıcı olmayı başarırım. Kısa sürede dönüşünüz ve bilgilendirme için de ayrıca teşekkür ederim:)

inş. kurallarımız net sana da uyarsa takımda yerin var canım kendini tanıtır mısın arkadaşlara.

ben sana tanıtayım kendimi

26 yaşındayım evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.öğretmenim ama çalışmıyorum

Bende 21 yaşındayım. Üniversite son sınıfta okuyorum. Bekarım. Ailemle yaşıyorum o yüzden her şey daha kolay. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin:) Bu dönem son dönemim olacak okulda umuyorum haziranda mezun olacağım o zamana kadar en azından 10 kilo vermek istiyorum. Gerçi 5e de razıyım ama olsun. Dönemimiz uzun. Uzun vadede 55 olmak istiyorum. Temennim bu yönde. :)

çok güzel cnm.ailenin yanında okumak güzel bende 3 sene ailemin yanındaydım 1 sene ayrı kaldım yurtta kaldım çok zormuş yurt hayatı sıcacık sıcacık ev yemekleri ve o huzur birşeye değişilmez şanslısın

merhabalar beni de takıma aldığınız için teşekkür ederim umarım kalıcı olabilirim kuralları okudum bi önceki sayfada

ben 26 yaşındayım evliyim bi oğlum var 9 aylık, şuan çalışmıyorum aynı zamanda açık öğretim fak. 2 sınıf öğrencisiyim

evli ve çocuğunuz olduğu halde ki bunlar eminim yığınla sorumluluk demek yine de okumaya devam ettiiğiniz için sizi tebrik ederim:)

Evet aile yanında olmak gerçekten şans. Gerçi sorumlulukların üzerinize geç binmesi avantaj mı dezavantaj mı onu bilmiyorum ama düzen gerçekten en iyisi.

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm kaç kg sun hedefin kaç.bebeğini emziriyor musun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…