tavuklu makarnacım,
bu hafta olamayacağım kesin ama senin sayende belki grup olarak birinci oluruz
güzel menü cnmmenümü vereyim:
sabah
tam bugday ekmeginden peynirli tost
yeşil çay
bol su
öğle
saat 2 bucuk oldu az önce
domatesli peynirli kekikli erişte (1 tabak)
akşam
çorba içcez yolda..
nasılsınız kızlar?
menümü yazayım
sabah haşlanmış yumurta şekersiz neskafe
ara bir kase yoğurt (çok acıkmıştım iştahımı kesti ama)
bir küçük kurabiyenin yarısı ( oğlum istedi yaptım tadına bakmadan hiçbişey vermiyorum ona, bir kere bilmeden yedirdiğim şey bozuk çıktıda şimdi korkuyorum )
öğle olarak birkase sebze çorbası içicem
akşamda kocaman salata yanına bilmiyorum ne yapsam
kendimi alkışlıyorum bugün
hımm 600 grm haa bende bu hafta sanırım 600 grm veririmUcukmaviii,
Kilo bildirimi yapıyorum canım:
gecen hafta 59 idim bu hafta 58.4 üm hedefim 54...
bu akşam annemlere gdiyoruz (şehir dışı)..
cepten girebildiğim kadar girmeye çalışırım..:126:
daha önce pek muvaffak olamamıstım da giremessem de beni diskalifiye etmeyin emi
pazar akşam gelcem..
annem de rejimdeymiş inşallah bozmayız diyeti:122:
ahhhhhhh adanayamı geliyorsunnn görüşelimmi kızzmrb kızlar bu haftaki kilomu yazayım 72.2 bu arada bu son haftamdı sizlerle malesefhaftaya adanaya annemlerin yanına gidiyorum en az 1 ay ordayım allah nasip ederse inşallah kilo almam en çok ondan korkuyorum ((sizleri çoooook seviyorummm allaha emanet olun
aynen bende tadına bakmadan vermiyorum canımmnasılsınız kızlar?
menümü yazayım
sabah haşlanmış yumurta şekersiz neskafe
ara bir kase yoğurt (çok acıkmıştım iştahımı kesti ama)
bir küçük kurabiyenin yarısı ( oğlum istedi yaptım tadına bakmadan hiçbişey vermiyorum ona, bir kere bilmeden yedirdiğim şey bozuk çıktıda şimdi korkuyorum )
öğle olarak birkase sebze çorbası içicem
akşamda kocaman salata yanına bilmiyorum ne yapsam
kendimi alkışlıyorum bugün
deftere yazarsan bir nevii dikkat edersin canım yararı olurrgiremem cnm net yok malesef.ama sizden ayrılınca eminim bu düzen kalmayacak ama hergün deftere yazacam yediklerimi her hafta tartılacam cumaları yine
ohhh hiç yokdan iyidir canımm gitsinde az gitsede olurrrrcanım ya ben de cok verememişim 0.600 kilo vermişim..
menümü vereyim:
sabah
tam bugday ekmeginden peynirli tost
yeşil çay
bol su
öğle
saat 2 bucuk oldu az önce
domatesli peynirli kekikli erişte (1 tabak)
akşam
çorba içcez yolda..
hımm 600 grm haa bende bu hafta sanırım 600 grm veririm
çünkü regl olmama rağmen kendimi çok iyi hissediyorumm şişlik yok hatta daha zayıf hissediyorumm
inşallah diyetin bozulmaz canımmm bende annemlere gidince hep bozuyorumda
ohhh hiç yokdan iyidir canımm gitsinde az gitsede olurrrr ben 2 aydır aynı kilodayım sanırım artık tekrar başladım kilo vermeye çok güzel menün inşallahh gittiğin yerde de böyle dikkat edersin tatlımm herkesss tatile gidiyorrr biz evi bekliyozz ohhhh gezin bakalımm :1: iyi eğlenceler canım[/QUOTE .!.:tabi cnm hiç yoktan iyi kesinlikle..
e tabi evi beklemeye de biri lazım şekerim nöbetleşe bu işler yarın bi gün de sen gidersin ben beklerim evi
slm kızlarr bugün menüm saçma sapan oldu ama artık yarın yüzleşeceğiz gerçekle
sabah
yumurta
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
yarım kk peynir
1 çk nutella
limonlu maydanoz
1portakal
2 kerebiç tatlısı(öğle yemeğimin yerine)
1 elma
4 yk tavuklu patates yemeği(patatesi azdı anca yarım patates)
salata
2 yk yoğurt
spor şimdilik yok ama bugün çok hareketliydim saat 10dan sonra bisiklet binerim
su 1buçuk lt felan ama 2 yaparım yeşilçayda 2 bardak
kızlar yediğim tatlı şerbetli değil hamuru irmikle yapılıyo içliköfte gibi yapılıp içine antepfıstığı katılıyo sonra fırına sürülüyo kurabiye gibi sonra üstüne marşmelova benzer bişe döküyorlar işte onda şeker varr bende köpüğünü sıyrarak yedim resmini katayım görün kerebiç #125045 - uludağ sözlük galeri
Uçukmavi katılmak isteyenlerde benimde iletimin alıntısı olduğuna göre bende davet edilmiş sayılır mıyım acaba?:)
Anladım. Teşekkür ederim elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım. Zaten genelde ödev başında oluyorum. Öğrenci olmanın nimetleri :) Sık kullanılanlarıma sayfayı da ekledim:) Dilerim takımda kalıcı olmayı başarırım. Kısa sürede dönüşünüz ve bilgilendirme için de ayrıca teşekkür ederim:)
Bende 21 yaşındayım. Üniversite son sınıfta okuyorum. Bekarım. Ailemle yaşıyorum o yüzden her şey daha kolay. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin:) Bu dönem son dönemim olacak okulda umuyorum haziranda mezun olacağım o zamana kadar en azından 10 kilo vermek istiyorum. Gerçi 5e de razıyım ama olsun. Dönemimiz uzun. Uzun vadede 55 olmak istiyorum. Temennim bu yönde. :)
merhabalar beni de takıma aldığınız için teşekkür ederim umarım kalıcı olabilirim kuralları okudum bi önceki sayfada
ben 26 yaşındayım evliyim bi oğlum var 9 aylık, şuan çalışmıyorum aynı zamanda açık öğretim fak. 2 sınıf öğrencisiyim
çok güzel cnm.ailenin yanında okumak güzel bende 3 sene ailemin yanındaydım 1 sene ayrı kaldım yurtta kaldım çok zormuş yurt hayatı sıcacık sıcacık ev yemekleri ve o huzur birşeye değişilmez şanslısın
merhabalar beni de takıma aldığınız için teşekkür ederim umarım kalıcı olabilirim kuralları okudum bi önceki sayfada
ben 26 yaşındayım evliyim bi oğlum var 9 aylık, şuan çalışmıyorum aynı zamanda açık öğretim fak. 2 sınıf öğrencisiyim
hoşgeldin cnm kaç kg sun hedefin kaç.bebeğini emziriyor musun cnm
merhaba hoşbulduk uçuk mavi şuan 85 kg yum emzirmiyorum maalesef hiç emmedi bebeğim ilk hedefim şimdilik 75 kg sonraki dönemlerde 65 kg hatta 60 kg olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?