Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet canım kesinlikle. Spor biraz gözümü korkutuyor ama yavaş yavaş yapmaya başlayacağım bende. Benimde onlarca hayalim var, öyle çok hayallerde boğulmak da istemiyorum. Sadece diyetimi düşüneceğim. İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah :)
Harikaymış! Bütün kuralları benimseyebilirim. Özellikle günlük menü bildirimi, günlük 5 mesaj zorunluluğu falan çok güzel.

günaydın kızlar
gecen cuma 66,8
bugün 65,4
giden kg 1,4
Maşşşallah canım. Darısı başıma :)

ay canım benim de kaynımın düğünü var eylül de bende süzülmek istiyorum eltimi bi görsen dal gibi kız :) onun yanında depresyona giriyorum resmen :)

ay canım benim de kaynımın düğünü var eylül de bende süzülmek istiyorum eltimi bi görsen dal gibi kız :) onun yanında depresyona giriyorum resmen :)

Yaaa benim en yakın arkadaşlarımdan biri Victoria's Secret meleklerinden Candice'e benziyor. Ben ne yapayım? :))

yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz kuralda belirttiğim gibi 2 hafat deneme süresindesiniz 2 hafatnın sonunda kurallara uyanlar listede olacak kızlar

Oho sizinkisi eylüldeymiş hemde yığınla gün var siz azmettikten sonra başarırsınız. Ev işi çocuk işi derken en azından benim kadar pasifte değilsinizdir. Benimde erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı evlenecek. Bizimkisi nikah şahidi falan olacakmış. Şööyle bir salınmak istiyorum bende. Ah hayali bile güzel. :) Benim yanında depresyona girdiğim kişi de bir kilolu bir kilolu ama işte makyaja girip çıkınca değişim geçiriyor resmen. Yuvarlak suratlıyım ben.Hiç öyle minnacık gösteremiyorum. Kemikli yüzler ne güzel ya incecik gösteriyrlar :):)

Kahvemi içip okula sonrada işe gideceğim kızlar :) Akşam tekrar buradayım. Günlük menülerimizi toptan mı yazıyoruz acaba?

inş. istediğiniz kg lara ulaşırsınız kızlar.hepinizi çok istekli gördüm başaracağınıza eminim.yeterki kaçamakları,tatlıları,hamur işlerini vs.kesin.haftada 1 gün abartmamak şartıyla kaçamak yapın ama diğer 6 gün sağlıklı ve kaçamaksız beslenin.spor da eklenin buna çok kolay kg veririsiniz.spor sart kızlar

Spor şart evet ama hiç alışkın olmayınca insan biraz korkuyor. Yavaş yavaş arttırarak spor yapmayı düşünüyorum. Sporsuz sarka sarka zayıflamak istemem tabiki. Kas yapmadan incelten bir spor önerebilir misiniz?

ben haftanın 4-5 günü 1 saat plates yapıyorum incelmek için harika bir eğzersiz

günayın kızlar.yeni katıldım aranıza,biraz kendimi tanıtayım.28 yaşındayım,boyum 170,kilom 66.1 bu sabah itibariyle. öğretmenim,2 yıldır evliyim,evlendikten sonra 15 kilo aldım maalesef. evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum,hedefim 53. bu arada insülin direncim var, öğün atlarsam düzenli beslenemezsem hemen kan şekerim dibe vuruyor. deli gibi yemek zorunda kalıyorum. yani çok dikkat etmem lazım.
kilo bildirimimi de yapayım :
başlangıç :68
hedef: 53
geçen hafta: 68
bu hafta: 66.1
verilen: 1.9 kg

inşaallah hepimiz zayıflar şöyle süzülürüz :) ah canım o azim var da bende hemen gelıp hemen gıdıyo şöyle bıraz kalsa bışeyler olcak :) ben de yuvarlak yüzlüyüm o yüzden ne kadar zayıf olursam olayım hep yanaklarım vardır sıkılası sen bır zayıfla o makyaja gırıp çıkana arkadasına bın basacaksın canım benım hıc üzülme

aysecim 65.8 cıktım

gerci reglim de 10 gün falan gecikti ama ondan mı ki, kaçamaklar da diz boyu cok mutsuz oldum bir dha mutfgın kapısından girmicem

ilk başlarda yürüyüş ve yüzme gibi büyük kasları çalıştırarak kilo verdiren egzersizleri öneriyorlar. biraz kilo verdikten sonra da pilates gibi vücut şekillendiren egzersizler. ben de biraz vereyim platese başlayacağım.

hoşgeldin canım ben de yeniyim ah bu evlılık kıloları :) bende evlendıkten sonra 15 kılo aldım sonra bı de hamılelık 10 daha ekle (((( inşaallah çarçabuk verırız kılolarımızı

hoşgeldin canım ben de yeniyim ah bu evlılık kıloları :) bende evlendıkten sonra 15 kılo aldım sonra bı de hamılelık 10 daha ekle (((( inşaallah çarçabuk verırız kılolarımızı

inşallah canım. bende bebek gibi bir mazeret de yok. seneye yaza düşünüyoruz bebeği,ama önce kilo verip kan şekerimi düzene sokmam lazım. ilk defa bu kadar çok kilo aldım. hiç rahat hissetmiyorum kendimi kıyafetlerin içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…