Evet canım kesinlikle. Spor biraz gözümü korkutuyor ama yavaş yavaş yapmaya başlayacağım bende. Benimde onlarca hayalim var, öyle çok hayallerde boğulmak da istemiyorum. Sadece diyetimi düşüneceğim. İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah :)Olabiliriz biraz spor + düzenli beslenme neden olmasın değil mi? Millet doğum kiloları evlilik kilolarından kurtulmaya çalışırken bizim böyle sebeplerimiz dahi yok en azından kendi adıma tamamen iştahım sonucu oluşan kilolar. Boş boğazımın sonucu yani. O yüzden ben gideceğine inanıyorum. Daha önce de gitmişti şimdide gider. Mezuniyetime ince olmak istiyorum. Arkadaşımın nikahında böyle süzülmek istiyorum. :) Her akşam bunların hayalini kurunca daha bir motive oluyor insan. Gerçi arada dayanamayıp kaçamak yaptığım oldu olmazsa aman yarabbim dayanamam. Başaracağız inanıyoruz evet olay bu:)
Harikaymış! Bütün kuralları benimseyebilirim. Özellikle günlük menü bildirimi, günlük 5 mesaj zorunluluğu falan çok güzel.evet cnm alıntı yaptıklarımı davet ettim.
hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım
kurallarımız:
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
Maşşşallah canım. Darısı başıma :)günaydın kızlar
gecen cuma 66,8
bugün 65,4
giden kg 1,4
Olabiliriz biraz spor + düzenli beslenme neden olmasın değil mi? Millet doğum kiloları evlilik kilolarından kurtulmaya çalışırken bizim böyle sebeplerimiz dahi yok en azından kendi adıma tamamen iştahım sonucu oluşan kilolar. Boş boğazımın sonucu yani. O yüzden ben gideceğine inanıyorum. Daha önce de gitmişti şimdide gider. Mezuniyetime ince olmak istiyorum. Arkadaşımın nikahında böyle süzülmek istiyorum. :) Her akşam bunların hayalini kurunca daha bir motive oluyor insan. Gerçi arada dayanamayıp kaçamak yaptığım oldu olmazsa aman yarabbim dayanamam. Başaracağız inanıyoruz evet olay bu:)
ay canım benim de kaynımın düğünü var eylül de bende süzülmek istiyorum eltimi bi görsen dal gibi kız :) onun yanında depresyona giriyorum resmen :)
ay canım benim de kaynımın düğünü var eylül de bende süzülmek istiyorum eltimi bi görsen dal gibi kız :) onun yanında depresyona giriyorum resmen :)
Peki bakalııım :)yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz kuralda belirttiğim gibi 2 hafat deneme süresindesiniz 2 hafatnın sonunda kurallara uyanlar listede olacak kızlar
Spor şart evet ama hiç alışkın olmayınca insan biraz korkuyor. Yavaş yavaş arttırarak spor yapmayı düşünüyorum. Sporsuz sarka sarka zayıflamak istemem tabiki. Kas yapmadan incelten bir spor önerebilir misiniz?
Oho sizinkisi eylüldeymiş hemde yığınla gün var siz azmettikten sonra başarırsınız. Ev işi çocuk işi derken en azından benim kadar pasifte değilsinizdir. Benimde erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı evlenecek. Bizimkisi nikah şahidi falan olacakmış. Şööyle bir salınmak istiyorum bende. Ah hayali bile güzel. :) Benim yanında depresyona girdiğim kişi de bir kilolu bir kilolu ama işte makyaja girip çıkınca değişim geçiriyor resmen. Yuvarlak suratlıyım ben.Hiç öyle minnacık gösteremiyorum. Kemikli yüzler ne güzel ya incecik gösteriyrlar :):)
Spor şart evet ama hiç alışkın olmayınca insan biraz korkuyor. Yavaş yavaş arttırarak spor yapmayı düşünüyorum. Sporsuz sarka sarka zayıflamak istemem tabiki. Kas yapmadan incelten bir spor önerebilir misiniz?
günayın kızlar.yeni katıldım aranıza,biraz kendimi tanıtayım.28 yaşındayım,boyum 170,kilom 66.1 bu sabah itibariyle. öğretmenim,2 yıldır evliyim,evlendikten sonra 15 kilo aldım maalesef. evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum,hedefim 53. bu arada insülin direncim var, öğün atlarsam düzenli beslenemezsem hemen kan şekerim dibe vuruyor. deli gibi yemek zorunda kalıyorum. yani çok dikkat etmem lazım.
kilo bildirimimi de yapayım :
başlangıç :68
hedef: 53
geçen hafta: 68
bu hafta: 66.1
verilen: 1.9 kg
günaydın kızlar
gecen cuma 66,8
bugün 65,4
giden kg 1,4
hoşgeldin canım ben de yeniyim ah bu evlılık kıloları :) bende evlendıkten sonra 15 kılo aldım sonra bı de hamılelık 10 daha ekle(((( inşaallah çarçabuk verırız kılolarımızı
arkadaşlarr selamm hemen kilomu bildireyimm
geçen hafta 74
bu hafta 73.4
hedef kilo 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?