kızlar, kaç kişiyiz şimdi liste yapıyorum yardımcı olursanız
sağdan sayalım :)
başlangıç kilonuz , hedef kilonuz cuma günkü kilonuz
geçmişe dönüp bakıcam tek tek ama özellikle yeni arkadaşlar yazarsa sevinirim
menumu simdiden paylasmayi isterdim ama bugun bir menum yoktu detoks gunumdu..
Ama yaptigim sporlari yazabilirim b-fit yarimsaat
6slim workout duyan varmi bilmiyorum amabiraz bahsedeyim 6haftada 2bedene kadar incelme vadedenbir program 6 hafta boyunca hergun yapiyorsunuz eger aksatmadan yaparsaniz muthis birdegisim sizleri bekliyor ben 5.gunumdeyim hareketler cok ise yariyor ben cok memnunum
Yarim saatte o programi yaptim..
Toplam bir saat spor..
sabah:1 bardak ılık su,2 kayısı,1 incir
2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,omlet,şekersiz çay
öğle:1 biber dolması,1 dilim ekmek
akşam:1 kaşık menemen,2 kaşık kuskus
2 litre su, 1 bardak yeşil çay
45 dk yürüyüş,15 dk egzersiz
canmm hosgeldin melike ben ben de bugün geldm :) inş hep birlkte kurtulcaz kilolarımızdanselaam memnun oldum bende zeynep ..
71 kiloyla başladım şu an 62.900 kiloyum ama yarın sabah bir daha tartılıp bakacağım belki bir kaç kilo daha inmiş olabilirim yada gram :))
2 çocuk annesiyim çalışıyorum kreş öğretmeniyim doğum günüm 27mayıs ozamana kadar 54 55 olmak istiyorum . biraz kısa oldu ama idare edin :))
evet canım haklısın insallah hep birlkte ybasarıcaz :)evet çok yavaş verdim şimdi daha hızlı vermek için üye oldum buraya insan tek başınayken motive olamıyo
menünü begendm canım masallahsabah:1 bardak ılık su,2 kayısı,1 incir
2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,omlet,şekersiz çay
öğle:1 biber dolması,1 dilim ekmek
akşam:1 kaşık menemen,2 kaşık kuskus
2 litre su, 1 bardak yeşil çay
45 dk yürüyüş,15 dk egzersiz
baslangıc kilo : 97.9 hedef kilo :68kızlar, kaç kişiyiz şimdi liste yapıyorum yardımcı olursanız
sağdan sayalım :)
başlangıç kilonuz , hedef kilonuz cuma günkü kilonuz
geçmişe dönüp bakıcam tek tek ama özellikle yeni arkadaşlar yazarsa sevinirim
menumu simdiden paylasmayi isterdim ama bugun bir menum yoktu detoks gunumdu..
6slim workout duyan varmi bilmiyorum amabiraz bahsedeyim 6haftada 2bedene kadar incelme vadedenbir program 6 hafta boyunca hergun yapiyorsunuz eger aksatmadan yaparsaniz muthis birdegisim sizleri bekliyor ben 5.gunumdeyim hareketler cok ise yariyor ben cok memnunum
Toplam bir saat spor..
yaz canım sende bilgi olarak kaydedeyimhosbulduk canim kurallari okudum..anladim
kabul ettim
benim yazmam gerekirmi
Baslangickilomu hedef kilomu
Denemedeyimya?
linki falan varmı canım süpermiş denemek isterimmenumu simdiden paylasmayi isterdim ama bugun bir menum yoktu detoks gunumdu..
Toplam bir saat spor..
Emel ismim, öyle yapalım tamam şekerimCanım yaaa ben senin ismini unuttum
Geçen cumanın kilo bildirimine gerek yok. Sen başlangıç ve hedef kilolarını not al. Öyle yap listeyi. Çünkü geçtiğimiz cuma genel sıralamada yoktunuz. O yüzden cuma bilidirimin bir önemi yok.
Kızlar harika gidiyorsunuz. Paylaşımlar düzelmeye başladı. İnşallah böyle giderse süper bir takım olacak 8. takım
sayenizde kaptanlarım
Şeker kaptanım süpersinn ..
Afiyet olsunn ..
selaam memnun oldum bende zeynep ..
71 kiloyla başladım şu an 62.900 kiloyum ama yarın sabah bir daha tartılıp bakacağım belki bir kaç kilo daha inmiş olabilirim yada gram :))
2 çocuk annesiyim çalışıyorum kreş öğretmeniyim doğum günüm 27mayıs ozamana kadar 54 55 olmak istiyorum . biraz kısa oldu ama idare edin :))
başlangıç kilosu hedef kilo
şekerkızcandy 81,2 70
yilike 81 68
tequila 97,9 68
eloisee
cimcime81
acalya
allmost 62,9 54-55
kızlar 7 kişiyiz gibi gözüküyor, eksiklerim varsa kusura bakmasın geçmişe dönüp dönüp baktım
kilolarını bulamadığım 3 arkadaşımdanda bilgi rica ediyorum
üzülme canım sen devam et bırakma bak nasıl sabun gibi ericek yağlaren kilolu da benm
başarılar canım, inşallah hepsinden 100 alırsın, hangi bölümde okuyorsun sen?Kızlar slm.Nasılsınız bakalım? Bir geldi bir yok oldu demeyin diye size de bilgi vereyim dedim. :112: Benm bu hafta sınavlarım var. Perş e kadar olmicam. Bana çok dua edin e mi..
Not: Özlemeyi de unutmayın.
olan olmuş artık canım, üzülmenin faydası yok, sen azimlisin birkaç günde toparlarsınkizlar ben simdi dügünden geldim veeeeeeeeee öhöööööööööEki Görüntüle 390846 Eki Görüntüle 390846 yedimmmm yedimmmm ve tekrar yedimmmmm
aksam yulaf sütüm icmedim orda yerim diye akraban yani kuzenimin esi yanimdaydi bizle geldi o yiyince dayanamadim cerezler karsimda citir citir.sonrada ben öglen yedigim brokoliynen olunca acdim tabiii veee yemek geldi bende tabakda hepsini sildim süpürdüm.sonrada pasta geldi 2 deva catalnan aldim ve iki bardak kolaaaa Eki Görüntüle 390847 söz yarin ve daha sonra hepsini telafi edicemmmmm
en kilolu da benm
yaz canım sende bilgi olarak kaydedeyim
linki falan varmı canım süpermiş denemek isterim
detoks ne yapıyorsun?
Emel ismim, öyle yapalım tamam şekerim
sayenizde kaptanlarım
kaptanınız bugün çikolata yediadetim yaklaşıyor fenayım hep tatlılar geçiyor gözümün önünden
kizlar ben simdi dügünden geldim veeeeeeeeee öhöööööööööEki Görüntüle 390846 Eki Görüntüle 390846 yedimmmm yedimmmm ve tekrar yedimmmmm
aksam yulaf sütüm icmedim orda yerim diye akraban yani kuzenimin esi yanimdaydi bizle geldi o yiyince dayanamadim cerezler karsimda citir citir.sonrada ben öglen yedigim brokoliynen olunca acdim tabiii veee yemek geldi bende tabakda hepsini sildim süpürdüm.sonrada pasta geldi 2 deva catalnan aldim ve iki bardak kolaaaa Eki Görüntüle 390847 söz yarin ve daha sonra hepsini telafi edicemmmmm
kizlar ben simdi dügünden geldim veeeeeeeeee öhöööööööööEki Görüntüle 390846 Eki Görüntüle 390846 yedimmmm yedimmmm ve tekrar yedimmmmm
ayyy ins canım benim inşşş :)üzülme canım sen devam et bırakma bak nasıl sabun gibi ericek yağlar
Oyy kuzum benim yaaaaa. Bende takıma yeni katıldığımda aranızda en kilolusu benim demiştim. İnanırmısın şuan alt sınıra yakınım. Üzülme hepsi gidiyor.
günaydın kızlaaar mutlu pazarlar diliyorummmmmm :)
günaydın kızlaaar mutlu pazarlar diliyorummmmmm :)
günaydın bol güneşli güzel bir pazar sabahından :):)
tesekkurler canim ama boy olmadigi icin cok duruyor kilom ...zeynepçim 62.9 alıyorum hedef 54 mü 55mi yazayım?
maşallah 2 çocukla 62 bile çok iyi, ben tek çocukla 81 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?