Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şeker kaptanım süpersinn ..

Nasıl bir detoks yapıyorsun ?
Slim in 6 zamanında yapmıştım etkili bir program.

Afiyet olsunn ..

canmm hosgeldin melike ben ben de bugün geldm :) inş hep birlkte kurtulcaz kilolarımızdan
evet çok yavaş verdim şimdi daha hızlı vermek için üye oldum buraya insan tek başınayken motive olamıyo
evet canım haklısın insallah hep birlkte ybasarıcaz :)
menünü begendm canım masallah
baslangıc kilo : 97.9 hedef kilo :68

canım b fitten memnun musn ben de bu hafta üyelik yaptırmayı düsünüorum kilo verdirior mu

hosbulduk canim kurallari okudum..anladim
kabul ettim
benim yazmam gerekirmi
Baslangickilomu hedef kilomu
Denemedeyimya?
yaz canım sende bilgi olarak kaydedeyim

linki falan varmı canım süpermiş denemek isterim
detoks ne yapıyorsun?

Emel ismim, öyle yapalım tamam şekerim

Kızlar harika gidiyorsunuz. Paylaşımlar düzelmeye başladı. İnşallah böyle giderse süper bir takım olacak 8. takım

Şeker kaptanım süpersinn ..

Afiyet olsunn ..
sayenizde kaptanlarım

kaptanınız bugün çikolata yedi adetim yaklaşıyor fenayım hep tatlılar geçiyor gözümün önünden

zeynepçim 62.9 alıyorum hedef 54 mü 55mi yazayım?
maşallah 2 çocukla 62 bile çok iyi, ben tek çocukla 81 im

başlangıç kilosu hedef kilo
şekerkızcandy 81,2 70
yilike 81 68
tequila 97,9 68
eloisee
cimcime81
acalya
allmost 62,9 54-55

kızlar 7 kişiyiz gibi gözüküyor, eksiklerim varsa kusura bakmasın geçmişe dönüp dönüp baktım
kilolarını bulamadığım 3 arkadaşımdanda bilgi rica ediyorum

en kilolu da benm

Kızlar slm. Nasılsınız bakalım? Bir geldi bir yok oldu demeyin diye size de bilgi vereyim dedim. :112: Benm bu hafta sınavlarım var. Perş e kadar olmicam. Bana çok dua edin e mi..
Not: Özlemeyi de unutmayın.

kizlar ben simdi dügünden geldim veeeeeeeeee öhöööööööööEki Görüntüle 390846 Eki Görüntüle 390846 yedimmmm yedimmmm ve tekrar yedimmmmm
aksam yulaf sütüm icmedim orda yerim diye akraban yani kuzenimin esi yanimdaydi bizle geldi o yiyince dayanamadim cerezler karsimda citir citir.sonrada ben öglen yedigim brokoliynen olunca acdim tabiii veee yemek geldi bende tabakda hepsini sildim süpürdüm.sonrada pasta geldi 2 deva catalnan aldim ve iki bardak kolaaaa söz yarin ve daha sonra hepsini telafi edicemmmmm

en kilolu da benm
üzülme canım sen devam et bırakma bak nasıl sabun gibi ericek yağlar

Kızlar slm. Nasılsınız bakalım? Bir geldi bir yok oldu demeyin diye size de bilgi vereyim dedim. :112: Benm bu hafta sınavlarım var. Perş e kadar olmicam. Bana çok dua edin e mi..
Not: Özlemeyi de unutmayın.
başarılar canım, inşallah hepsinden 100 alırsın, hangi bölümde okuyorsun sen?

olan olmuş artık canım, üzülmenin faydası yok, sen azimlisin birkaç günde toparlarsın

en kilolu da benm

Oyy kuzum benim yaaaaa. Bende takıma yeni katıldığımda aranızda en kilolusu benim demiştim. İnanırmısın şuan alt sınıra yakınım. Üzülme hepsi gidiyor.

Memnün oldum Emel'cim yeniden

Ayrıca bundan sonra senin menülerde mümkün mertebe kaçamak görmek istemiyoruz. Yoksa balık baştan koka diyeceğiz şeker kaptan

Bak canım daha yenisiniz diye fazla ses çıkartmıyoruz, korkup kaçmayın diye böyle kaçamak yapanlara kötü cezalar veriyourz. Şeytanlarımızı gösteriyoruz.

Cısss o yemekler canım cısss. Hadi yemeği yedin kolayı ne diye içtin. Ama olan olmuş artık. Lütfen bundan sonra daha dikkatli ol. Yoksa kilo veremez olduğun yerde sayar durursun.

başlangıç kilosu hedef kilo
şekerkızcandy 81,2 70
yilike 81 68
tequila 97,9 68
eloisee 60 55
cimcime81 110 80
acalya 59,4 53
allmost 62,9 54-55

Al canım ben eksikleri tamamladım. Gerisi sende artık.

Son düzenleme:

bugün çok su iç dünü dengelemene yardımcı olur canım

tüm silip süpürdüklerin için afiyet olsun diyelim acalya, ama üzülme arada oluyor boyle kacamaklar ben de yaptım da, sonra bol sularla yeşil çaylarla telafi etmeye çalıştım :)) ama acıkmak cok tehlikeli işe, bıraz tok gitsen belki daha az yiyebilirdin

memnun oldum melikecim...
Benim b-fitten cok beklentim yoktu aslinda calistigim icin ve 2tanede cocuk oldugu icin haliyle spora vaktim yok yarimsaat cazip geldi birde giden cok fazla arkadasim var kilo vermeden cok sikilasma fazlaca oluyor mesela arkadasim bir ayda diyetsiz 1kilo verdi ama 31cm inceldi...

kızlar merhaba ben de geldim aranıza...
kilom 85 ilk hedefim 80 olmak inş.
olmak istedigim iste 65 inş.:)))

peki şimdi ne yapacagım ben yeniyim takımda ? ne yapmam lazım yardımcı olabili misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…