Yanlış bir yolda olduğunu anladığın ve şuan burda olduğun için seni kutluyorum öncelikle.
Yaşın daha çok küçük. Aslında sana çok şey demek istiyorum ama kelimeler şuan sanki benden kaçıyor, toparlayamıyorum. Şuan burda olduğun için gerçekten çok şanslısın canım. Sakın burdan ayrılma. Benim tickerıma bakarsan anlarsın. Yaklaşık 4 ay gibi bir sürede sadece sağlıklı beslenerek 14,5 kilo verdim. Ve şunu asla unutma diyet yaparken en önemli şey motivasyon. Eminim ki sende başaracaksın.
Benimde senin gibi herhangi bir listem yok. Kendime bir diyet günlüğü tutmaya başladım. Bir çizelge oluşturdum. Sonra nette gezinirken burayı buldum. Diyet başarı öykülerini okudum defalarca ve dedim ki kendi kendime eğer onlar yapabiliyorsa ben neden yapamayayım. Önce hayatımdaki yanlışları tespit ettim beslenme konusundaki. Hepsini not aldım. O yanlışları düzeltince kilo vermeye başladım. Başladığım günden beri hiç durmadım her hafta mutlaka azda olsa kilo verdim. Ve dün dolabımda vermeye kıyamadığım bir sürü 38 beden kıyafetimi üşenmeden tek tek denedim ve hepsi şuan oluyor. Diyete başladığımda 44 bedendim ve şuan 38 beden kıyafetlerimi giyiyorum. O kadar büyük bir mutluluk ki sana anlatamam. Öncelikle başaracağına inan. Eğer biz başarabiliyorsak senin bizden hiç bir farkın yok, sende başarabilirsin.
bu yasta vermek istiorum ki ilerde rahat ediim genc kızlıgımı yasayamıorum bu dha kötü4 yıllık üni hayatımı bööle gecirdim ne aptalmısım diorum sdc 3 ay disimi sıksaydım cok mutlu edebilrdm kendmi en büyük mutsuzlugum k,ilolarım hayatımda dha bü6yük bi sorunum yok allahıma cok sükür inş basarıcam canm seni de cok tebrik ediorum inş ben de verirm senn gibi destegn icn cok teskr edrm :)
bu yasta vermek istiorum ki ilerde rahat ediim genc kızlıgımı yasayamıorum bu dha kötü4 yıllık üni hayatımı bööle gecirdim ne aptalmısım diorum sdc 3 ay disimi sıksaydım cok mutlu edebilrdm kendmi en büyük mutsuzlugum k,ilolarım hayatımda dha bü6yük bi sorunum yok allahıma cok sükür inş basarıcam canm seni de cok tebrik ediorum inş ben de verirm senn gibi destegn icn cok teskr edrm :)
Öncelikle kararlı ol ve gerçekten yapabileceğine inan. Ben sana güveniyorum. Geçmişi bırak önündeki güzel yıllara bak. Okulun bitiyormuş ne güzel. İş hayatına atılacaksın ve umarım incecik bir genç kız olarak çalışmaya başlarsın. Sonuna kadar arkandayız yeterki sen iste.
Bu arada ben Ebru. Senin isim?
canmmm bende senn yanındayımm cok saol cok cok cok :) melike ben de
sıkma canını canım, hayırlısı olsun, alanın ne bende merak ettim , bende iş arıyorum işletme mezunuyum
Sıkma canını yaaaa. Hayırlısı olsun. Orası olmadıysa başka yer olur. Bunun için diyetini bozmakla hata etmişin. Olan olmuş artık toparla kendini.
Bosver canim moralini bozma demekki nasip degilmis daha iyi bi yer cikar karsina insallahEki Görüntüle 390408
HAyırlısı olsun canım belki de daha iyi bir yer olacağındandır.
Alanın ne ?
kimya mühendisliği okudum ben de öyle diyorum hayırlısı olsun diye dua etmiştim hep zaten.kısmet değilmiş diyete devam
adaşız tequila ben de melike:) aynı senin gibi üniversitede kiloluydum.mezuniyet kıyafetimi istediğim gibi alamamıştım.ama yine mutluyum seneye kısmetse nişan yapcaz ve o zaman da kilolu olmak istemiyorum.ya da hamile kaldığımda 100 kilolara ulaşmak istemiyorum.motivasyonun bozulduğunda diyet başarı öykülerini aç oku çok iyi geliyor
adaşız tequila ben de melike:) aynı senin gibi üniversitede kiloluydum.mezuniyet kıyafetimi istediğim gibi alamamıştım.ama yine mutluyum seneye kısmetse nişan yapcaz ve o zaman da kilolu olmak istemiyorum.ya da hamile kaldığımda 100 kilolara ulaşmak istemiyorum.motivasyonun bozulduğunda diyet başarı öykülerini aç oku çok iyi geliyor
Ben o başarı hikayelerini okuya okuya bu hallere geldim zaten. Gerçekten çok faydalı. Bigün bende orda resmimi yayınlayacağım
Ben o başarı hikayelerini okuya okuya bu hallere geldim zaten. Gerçekten çok faydalı. Bigün bende orda resmimi yayınlayacağım
ahahaha adasım cok memnun oldum :) ayy hayırlı olsun canm kac kilosun sen ne kadar kilo verdnadaşız tequila ben de melike:) aynı senin gibi üniversitede kiloluydum.mezuniyet kıyafetimi istediğim gibi alamamıştım.ama yine mutluyum seneye kısmetse nişan yapcaz ve o zaman da kilolu olmak istemiyorum.ya da hamile kaldığımda 100 kilolara ulaşmak istemiyorum.motivasyonun bozulduğunda diyet başarı öykülerini aç oku çok iyi geliyor
inş canım sana güveniorum benm de en cok istedgm seylerden biri :)Ben o başarı hikayelerini okuya okuya bu hallere geldim zaten. Gerçekten çok faydalı. Bigün bende orda resmimi yayınlayacağım
Ben onları okuyunca karnım acıkıyor ya
ben 86 kiloydum 2-3 ay gibi bir sürede 5 kilo verdim.yeni üyeyim bende 81 ile başladım geçen hafta durmak yok yola devam
Kizlar grupta boslugunuz varmi?
ben 86 kiloydum 2-3 ay gibi bir sürede 5 kilo verdim.yeni üyeyim bende 81 ile başladım geçen hafta durmak yok yola devam
Yeriniz varmi yani ay cok sevindiim
Yeriniz varmi yani ay cok sevindiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?