kızlar merhaba ben de geldim aranıza...
kilom 85 ilk hedefim 80 olmak inş.
olmak istedigim iste 65 inş.:)))
peki şimdi ne yapacagım ben yeniyim takımda ? ne yapmam lazım yardımcı olabili misiniz?
teşekkür ederim canım
22 yaşındayım. üniversite mezunuyum ama hala öğrenciyim yüksek lisans çalışması gibi bir durum içindeyim.
Kollarım ve kalçam gögüslerim abartılı şekildeler.
;Bu sabah tartıldım kıyafetle 85,1 kiloyum boyum 1,65 a bir de gıdık kısmımda hoşuma gitmiyor bir an önce fazlalıklardan kurtulmak istiyorum inş.:)
kizlar vericez bu kilolari...
Ben hollywooddiyeti yapiyorum 2.haftamdayim dun detoks gunumdu ebrusen sormustun sanirim canim bilirsin diyet deneyimlerinde topigi devar
biraz zorama zaten bu son haftam onumuzdeki hafta normal bi diyete baslayacagim
Yok canım ben sormadım. Sanırım Hilal (eski_bir_masal) sormuştu.
İsim nedir canım?
Birde tartılırken kıyafetle değilde sabah kalkıp tuvalete gittikten sonra mümkün olduğunca az kıyafetle tartılırsan senin için daha iyi olur. Zaten boyuna göre kilon fazla. İnşallah burda bizimle birlikte güzel kilolar verceksin.
Tekrardan hoşgeldin.
evet ya isimleri karistirdim kusura bakma canim hilaldi..
ayşe canım ben tekrar teşekkür ederim :))
tamam ccanım sabah inş. öyle tartılayım
şimdi tekrar tartıldım 83,7 gösterdi ama dün akşam 85,1 di :) neden böyle az gösterdi bir anda ben de anlamadım :))
başlangıç kilosu hedef kilo
şekerkızcandy 81,2 70
yilike 81 68
tequila 97,9 68
eloisee
cimcime81
acalya
allmost 62,9 54-55
kızlar 7 kişiyiz gibi gözüküyor, eksiklerim varsa kusura bakmasın geçmişe dönüp dönüp baktım
kilolarını bulamadığım 3 arkadaşımdanda bilgi rica ediyorum
Bir kere akşam tartılman yanlış olmuş zaten. Dediğim gibi sabah uyanır uyanmaz tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonraki kilo gerçek kilondur. Demek ki kilo vermişsin. Tebrikler
Bu arada sürekli tartılma sakın. Haftada bir gün tartılıyoruz biz. Cuma sabahları bildirim yapmak için.
herkese iyi pazarlarrr:))
haftasonu haftaiçi kadar çok giremiyorum...dünkü menüyü yazayım hemen
sabah:
1 tam tahıllı ekmekle yapılmış tost
şekersiz kahve
öğlen:
ızgara et
1 kase yoğurt
1 br. diet kola
akşam:
3 kaşık türlü
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
başlangıç kilom 110 hedef kilom da 80
tamam canım çok teşekkür ederim o zaman artık tartılmak yok :)) cuma sabahına kadar inş. :))
şimdi gidip su içeyim ders calışayım.
memnun oldum cnm çok sağol iyi pazarlar hepimize :)
günaydin civcivlerim
hic sormayin vallah demin tartildim ve gözlerim faldasi gibi acildi disari düsüyordu az kalsin, dün 58.9 olmusum diye sevinmisdim tabiiiiiiiii koccaaaa pis bogazli acalya dügünde o kadarrrrr yiyince bugün 59.5 geldim vahhh vahhh vahhhh gittti onca emek neyse demin yulaf+sütümü icdim bugün yatip kalkip su icmem lazim o zaman tafsiyeleriniz dogrultusunda bidahada tillahi yapmammmmmm (sümbülden esinlendim) sözzzzzz hem size hem kendimeEki Görüntüle 390909 Eki Görüntüle 390909 Eki Görüntüle 390909
hoşgeldin canım, kuralları bildireceğim sanakızlar merhaba ben de geldim aranıza...
kilom 85 ilk hedefim 80 olmak inş.
olmak istedigim iste 65 inş.:)))
peki şimdi ne yapacagım ben yeniyim takımda ? ne yapmam lazım yardımcı olabili misiniz?
vermişsin demekki, bencede gece tartılma :)ayşe canım ben tekrar teşekkür ederim :))
tamam ccanım sabah inş. öyle tartılayım
şimdi tekrar tartıldım 83,7 gösterdi ama dün akşam 85,1 di :) neden böyle az gösterdi bir anda ben de anlamadım :))
tamam tatlım nottettim59.4 ile basladim canim hedef 53
bol su ve yeşil çay canım, bende dün çikolata yediğim için bugün öyle yapıcamgünaydin civcivlerim
hic sormayin vallah demin tartildim ve gözlerim faldasi gibi acildi disari düsüyordu az kalsin, dün 58.9 olmusum diye sevinmisdim tabiiiiiiiii koccaaaa pis bogazli acalya dügünde o kadarrrrr yiyince bugün 59.5 geldim vahhh vahhh vahhhh gittti onca emek neyse demin yulaf+sütümü icdim bugün yatip kalkip su icmem lazim o zaman tafsiyeleriniz dogrultusunda bidahada tillahi yapmammmmmm (sümbülden esinlendim) sözzzzzz hem size hem kendimeEki Görüntüle 390909 Eki Görüntüle 390909 Eki Görüntüle 390909
sabah
2dilim kepek ekmegi
1dilim dil peyniri
3zeytin domates salatalik
1bardak cay.
Ara
Bir hurma..
Simdilik bukadar.
gececek hedefini 65 alalım istersen, 80 e çabuk ulaşırsın, sonra gidersin daha yeni gelmişken :)
Ebru kaptanım balık baştan kokmucak söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?