Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar merhaba ben de geldim aranıza...
kilom 85 ilk hedefim 80 olmak inş.
olmak istedigim iste 65 inş.:)))

peki şimdi ne yapacagım ben yeniyim takımda ? ne yapmam lazım yardımcı olabili misiniz?

Öncelikle hoşgeldin canım. Ben Ebru. Kaptanınız geldiği zaman not alacaktır bilgilerini ve kuralları bildirecektir.

Bu arada kendinden biraz bahsedersen seviniriz. :)

teşekkür ederim canım

22 yaşındayım. üniversite mezunuyum ama hala öğrenciyim yüksek lisans çalışması gibi bir durum içindeyim.
Kollarım ve kalçam gögüslerim abartılı şekildeler.
;Bu sabah tartıldım kıyafetle 85,1 kiloyum boyum 1,65 a bir de gıdık kısmımda hoşuma gitmiyor bir an önce fazlalıklardan kurtulmak istiyorum inş.:)

kizlar vericez bu kilolari...
Ben hollywooddiyeti yapiyorum 2.haftamdayim dun detoks gunumdu ebrusen sormustun sanirim canim bilirsin diyet deneyimlerinde topigi devar
biraz zorama zaten bu son haftam onumuzdeki hafta normal bi diyete baslayacagim

İsim nedir canım?

Birde tartılırken kıyafetle değilde sabah kalkıp tuvalete gittikten sonra mümkün olduğunca az kıyafetle tartılırsan senin için daha iyi olur. Zaten boyuna göre kilon fazla. İnşallah burda bizimle birlikte güzel kilolar verceksin.

Tekrardan hoşgeldin.

kizlar vericez bu kilolari...
Ben hollywooddiyeti yapiyorum 2.haftamdayim dun detoks gunumdu ebrusen sormustun sanirim canim bilirsin diyet deneyimlerinde topigi devar
biraz zorama zaten bu son haftam onumuzdeki hafta normal bi diyete baslayacagim

Yok canım ben sormadım. Sanırım Hilal (eski_bir_masal) sormuştu.

ayşe canım ben tekrar teşekkür ederim :))
tamam ccanım sabah inş. öyle tartılayım
şimdi tekrar tartıldım 83,7 gösterdi ama dün akşam 85,1 di :) neden böyle az gösterdi bir anda ben de anlamadım :))

Bir kere akşam tartılman yanlış olmuş zaten. Dediğim gibi sabah uyanır uyanmaz tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonraki kilo gerçek kilondur. Demek ki kilo vermişsin. Tebrikler

Bu arada sürekli tartılma sakın. Haftada bir gün tartılıyoruz biz. Cuma sabahları bildirim yapmak için.

herkese iyi pazarlarrr:))

haftasonu haftaiçi kadar çok giremiyorum...dünkü menüyü yazayım hemen

sabah:

1 tam tahıllı ekmekle yapılmış tost
şekersiz kahve

öğlen:

ızgara et
1 kase yoğurt
1 br. diet kola

akşam:

3 kaşık türlü
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

başlangıç kilom 110 hedef kilom da 80

59.4 ile basladim canim hedef 53

Son düzenleme:

tamam canım çok teşekkür ederim o zaman artık tartılmak yok :)) cuma sabahına kadar inş. :))
şimdi gidip su içeyim ders calışayım.
memnun oldum cnm çok sağol iyi pazarlar hepimize :)

günaydin civcivlerim

hic sormayin vallah demin tartildim ve gözlerim faldasi gibi acildi disari düsüyordu az kalsin, dün 58.9 olmusum diye sevinmisdim tabiiiiiiiii koccaaaa pis bogazli acalya dügünde o kadarrrrr yiyince bugün 59.5 geldim vahhh vahhh vahhhh gittti onca emek neyse demin yulaf+sütümü icdim bugün yatip kalkip su icmem lazim o zaman tafsiyeleriniz dogrultusunda bidahada tillahi yapmammmmmm (sümbülden esinlendim) sözzzzzz hem size hem kendimeEki Görüntüle 390909 Eki Görüntüle 390909 Eki Görüntüle 390909

Afiyet olsun canım. Diyet kola haricinde menün çok ama çok güzel olmuş. Mümkün olduğunca diyette olsa kola içmeni tavsiye etmem.

tamam canım çok teşekkür ederim o zaman artık tartılmak yok :)) cuma sabahına kadar inş. :))
şimdi gidip su içeyim ders calışayım.
memnun oldum cnm çok sağol iyi pazarlar hepimize :)

Sanada kolay gelsin canım iyi pazarlar. Arada bir buraya bakmayı unutma

Yaaaaa bak işte söylediğim onca şeyi sen tartılarak yaşamışsın zaten. Bu sana ders olsun. Geçmişe dönüp hayıflanmayada gerek yok, ders al yeter. Şimdi herşeye yeniden başla.

kızlar merhaba ben de geldim aranıza...
kilom 85 ilk hedefim 80 olmak inş.
olmak istedigim iste 65 inş.:)))

peki şimdi ne yapacagım ben yeniyim takımda ? ne yapmam lazım yardımcı olabili misiniz?
hoşgeldin canım, kuralları bildireceğim sana
kilo verme yolculuğunda başarılar dilerim

vermişsin demekki, bencede gece tartılma :)

59.4 ile basladim canim hedef 53
tamam tatlım nottettim

bol su ve yeşil çay canım, bende dün çikolata yediğim için bugün öyle yapıcam
cumaya kadar dengeleriz

sabah
2dilim kepek ekmegi
1dilim dil peyniri
3zeytin domates salatalik
1bardak cay.

Ara
Bir hurma..

Simdilik bukadar.

Zeynep'çim menünü böyle parça parça yazma. En son akşam yemeğini yedikten sonra toplu olarak yaz. Böyle değerlendirilmesi zor olur.

Kahvaltın güzel olmuş bu arada. Çayın şekersizdi dimi?

gececek hoşgeldin canım tekrar sana kuralları yazayım.

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

gececek hedefini 65 alalım istersen, 80 e çabuk ulaşırsın, sonra gidersin daha yeni gelmişken :)

Ebru kaptanım balık baştan kokmucak söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…