Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşbuldumm :)
Memnun oldum. Eda Ben. 20 yaşındayım. Çanakkale OnSekiz Mart üniversitesinde Lojistik okuyorum. Henüz ilk yılım :)
Boyum 1.56. Şubat ayında başladım diyete 85 kiloyla. Şuan 78.7'yim.

hoşgeldin canım, başarılar dilerim şimdiden, hep birlikte verelim şu kiloları

kuralları yazayım sana

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 1 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kızlar ben bu deneme süresini bir hafta olarak güncelledim
gerçekten 2 hafta olursa bu cumada kimse giremeyecek listeye
kaptanlarımdan hanginiz söylemiştiniz bunu bana, atlamışım ben bunu:44:

Teşekkür ederim hoşbuldumm :)
Anladım. Zaten bunları bilerek katılmak istedim bi gruba.
İnşallah hepimiz için hayırlı olur :)

p

Canim kurallarda boyle birsey belirtilmemisti yanisirayla herkesin boyle birseyyapacagi...

Cunku ben telefondan giriyorum evimde net yok
Ve takip edip hepsini bulup cikaracak vaktimde yok maalesef..
gunde 5mesaj cekmede sikintim olmazama cok vakit harcayamiyorum nette ...

acemiyiz dedik dimi :) olcak okadarcık :)
afiyet olsun ozaman yarasın desemmi
ben de bakayım şu dukan tariflerine

tamam şekerim not ettim, çabucak ulaşırsın inşallah hedefine

İlk başta pek ısınamamıştım bu dukana ama sevdim artık pasta börek ne istersen yapabiliyorsun ..

Zaten herkes kendi mesajını kendisi sayacak listeyi yapan kişi sadece birleştirecek bunları özel mesajlardan.

bende bu takıma katılabilirmişim?

Hoşgeldin aramızaaa ..

canım hilalinde dediği gibi herkes kendi sayacak , çok vakit gerektirmez ama bir bakarız sıran gelince duruma göre
diğer takımlarda böyle yapıyor , 10 kişi olduk benim herkesin mesajlarını saymam imkansız :26:

İnşallahh
Bide grup lideri sen misin canım ?
İzine falan çıkacağımız zaman kime söylüyoruz ?
benim canım takım kaptanı
ne o daha gelir gelmez izne çıkmayacaksın dimi :)

bende bu takıma katılabilirmişim?
hoşgeldin canım, kendini tanıtırmısın

kuralları yazayım sana

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 1 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

bilmiyorum tatlim telefonum cok eski model gecmisi okumak o kadar zamanimi aliyorki cok gec aciyor sayfalari... beni katmasaniz bu mesaj bildirim gorevine .. evime internet aldigimda gorevi devralirim avea jet almayi dusunuyorum

Çok güzel bir liste olmuş canım tebrikler.

Herkese merhabaa

Merhaba Eda'cım. Hoşgeldin aramıza bende Ebru.

Kusura bakma bir taraftan kek yapıyordum da
3. yılım benim ..

Neeeee kek mi diyecektim, dukan dedin iş değişti

bilmiyorum tatlim telefonum cok eski model gecmisi okumak o kadar zamanimi aliyorki cok gec aciyor sayfalari... beni katmasaniz bu mesaj bildirim gorevine .. evime internet aldigimda gorevi devralirim avea jet almayi dusunuyorum

Zeynep'çim zaten geçmişi okumana gerek kalmayacak. Senn kendi mesajlarını sayacaksın. Her mesaj yazdığında konu kısmına mesajın numarasını yazarsın. En son çıkacağın zaman topikte paylaşırsın mesaj sayını. Listeyi yapacak arkadaş ordan bakar yazar. Sana sıra geldiği zamanda mesaj sayılarını sana bildirecekler. Sen sadece liste yapacaksın mesaj yazar gibi.

Emel'cim toplamda kaç kişi oldunuz şuan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…