Merhaba Eda'cım. Hoşgeldin aramıza bende Ebru.
Neeeee kek mi diyecektim, dukan dedin iş değişti
10 olduk canım
Başka türlü olur mu hiç Ebru'cum ..
Şeker kaptancım bir kişiyi daha davet ettim yeter heralde dimi şimdilik ?
kızlar sayarken beşi geçtimi dahada saymayın önemli olan beş mesajı geçmek
ben kaçayım oğlum uyanmadan mercimek çorbası yapayım benimde akşam yemeğim olacak hem başka bişey yemicem kızartma var çünkü yanında cıssss :)
Kaptancım yaaa bizim takımda yoksun hep burdasın bak kıskancam şimdi
Burda muhabbet daha bir koyu olmaya başladı
Canım bence kaç olduğu yazılsın 5'ten fazlası ne kadar çok gözükürse o kadar motive oluyor.
Ay dimi Ebru'cum ..
Baktım takım çok boş bugünlerde ben de buraya attım kendimi
Sen de farklı değilsin.
8. takımı kurtamak çok iyi oldu yaaaa. Baksanıza takımlara girmek için bekleyen kimse kalmadı.
Evet yaaaaa. Bizede sanki yeni kan lazım Hilal'cim. Ne dersin?
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 2 yumurtada kıymalı yumurta
- 1 dilim dukan ekmek
Akşam :
- 1 tane dukan kakolu topkek
- 1 bardak süt
Sıvı :
- 2 litre su
- Bitki çayı akşam içerim
Spor :
- leslie ile 2 mil
Aynen öyle bence de çok güzel oldu Ebru'm ..
Gerekli de tatlım izinden dönecekler de var ondan çağıramıyorum.
Hoş sadece Betül ( yesilkubbe) için yer bekletiyorum.
2 öğün yapıyorum ben Eda.Öğlen yok mu canım ?
Kimin ne zaman döneceğide belli değilki. Ceren, Semiha, Betül hiç uğramaz oldular. Gülçin bir iki hafta sonra girecek listeye. Diğerleride gelse zaten onlar toparlanana kadar zaten bikaç hafta geçer. Bu hafta kaç kişiydik listede? AzraSılam'da bir süre sonra mezun olacak. MuMu iyi gidiyor sanırım oda girer listeye. Neyse bakalım hayırlısı olsun.
2 öğün yapıyorum ben Eda.
9 kişiyiz canım şu an bu hafta azrasılam mezun olacak 8.
Mumu listeye girecek Betül haftaya gelir heralde 2 haftaya da gülçin.
11 oldu.
1 kişiyi ancak çağırabiliriz canım.
Sen daha iyi bilirsin kaptancım
hoşbulduk adım mihriban öğrenciyim üniversite 1. sınıfta 65 kiloydum boyum 1.70 ama şun üni.4. sınıfım ve 84 kiloyumcanım hilalinde dediği gibi herkes kendi sayacak , çok vakit gerektirmez ama bir bakarız sıran gelince duruma göre
diğer takımlarda böyle yapıyor , 10 kişi olduk benim herkesin mesajlarını saymam imkansız :26:
benim canım takım kaptanı
ne o daha gelir gelmez izne çıkmayacaksın dimi :)
hoşgeldin canım, kendini tanıtırmısın
kuralları yazayım sana
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 1 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
hoşbulduk adım mihriban öğrenciyim üniversite 1. sınıfta 65 kiloydum boyum 1.70 ama şun üni.4. sınıfım ve 84 kiloyumhedefim 62 o yüzden katılmak istedim yarışmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?