Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

orası neresi acaba:)ben yeniyim ve çok acemiyim

Ayy güldürdün canım beni.
Dukan diyeti.
Çok güzel kilo verdiriyor.
Mantık şu ilk önce 5 gün falan atak yaparsın bu dönemde sadece protein besleniyorsun.
3 kg civarı verirsin.
Sonrasında 1+1
Bir gün saf protein ertesi gün protein+ sebze ..
Ayrıca yulaf kepeği ile ekmek kek falan da yapabiliyorsun.
3 ayda 20 kg falan verenler var kaçamaksız yaparsan nişanında tam çıtır olursun.

:) ya benim devam ettirme sorunum var aslında çok çabuk kilo veren bi bünyeye sahibim ama kaçamak yapmadan devam edemem 1 ayda 7 kiloyu rahat verebiliyorum mesela ayrıca reflü var bende çok dikkat etmem gerek..

:) ya benim devam ettirme sorunum var aslında çok çabuk kilo veren bi bünyeye sahibim ama kaçamak yapmadan devam edemem 1 ayda 7 kiloyu rahat verebiliyorum mesela ayrıca reflü var bende çok dikkat etmem gerek..

O yüzden burası motive edecek seni.
Bende de reflü+gastrit var çok problem yaşıyorum midemden ama hafif beslendiğinden daha iyi olacaktır.

ayy hadi bakalım inşallah bu arada bende takım arkadaşlarımı tanısam?

Bende Ebru canım. 13. takımdan. Bir süre burda size destek için bulunuyoruz. Şuan sizin grubun tamamı yeni üyelerden oluşuyor. Onlarda geldikçe tanıtırlar kendilerini.

ayy benimde en büyük hayalim anne olmak çok güzel bi duygudur herhalde.. bende sizi tanısam bu arada..

Menümü yazayım bende..
Bugün çok kaçırdım ya. Yurtta gerçekten zor oluyo diyet yapmak.

Sabah:
1 Dilim light ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak yeşil çay

Öğlen:
2 küçük poğça
biraz peynir
1 bardak yeşil çay

Ara:
10 badem

Akşam:
2 servis kaşığı kısır
1 dilim otlu börek

Spor:35 dk karın pilatesi
2 litre su( Yatana kadar 3 litre olur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…