hoşbulduk adım mihriban öğrenciyim üniversite 1. sınıfta 65 kiloydum boyum 1.70 ama şun üni.4. sınıfım ve 84 kiloyumhedefim 62 o yüzden katılmak istedim yarışmaya..
hoşbulduk şu ana kadar önemsemiyordum ama yazın nişanlanıyorum o yüzden o zamana kadar bu kilolaları vermem gerek kesinlikle istiyorum yaniHoşgeldin aramıza Mihriban'cığım. İnşallah burda bütün fazlalıklarından bizlerle beraber kurtulakcaksın. Önemli olan gerçekten istemen ve buna inanman.
Ahh ahh hep abur cubur fast food nasıl kilo aldırıyor değil mi ..
hoşbulduk şu ana kadar önemsemiyordum ama yazın nişanlanıyorum o yüzden o zamana kadar bu kilolaları vermem gerek kesinlikle istiyorum yani
ailemle kalıyorum:)
Aa nişanın varsa ver tabiki ileride nişan fotoğraflarında incecik ol hem çok güzel bir motive olur.
Evde mi kalıyorsun yurtta mı?
oooo çok iyi ya darısı başıma:)Ne güzel daha iyi olur senin için. Benim tickerıma bak. 26 Aralıkta başlamıştım. Daha 4 ay olmadı ve ben 14,5 kilo verdim.
Aaa ben o kadar kilo aldım deyince kendinsin zannettim.
Evde kalacaksın ve yazın nişanın varmış zaman az o yüzden dukanı araştırmanı tavsiye ederim.
Ne güzel daha iyi olur senin için. Benim tickerıma bak. 26 Aralıkta başlamıştım. Daha 4 ay olmadı ve ben 14,5 kilo verdim.
orası neresi acaba:)ben yeniyim ve çok acemiyim
:) ya benim devam ettirme sorunum var aslında çok çabuk kilo veren bi bünyeye sahibim ama kaçamak yapmadan devam edemem 1 ayda 7 kiloyu rahat verebiliyorum mesela ayrıca reflü var bende çok dikkat etmem gerek..
Ayy güldürdün canım beni.
Dukan diyeti.
Çok güzel kilo verdiriyor.
Mantık şu ilk önce 5 gün falan atak yaparsın bu dönemde sadece protein besleniyorsun.
3 kg civarı verirsin.
Sonrasında 1+1
Bir gün saf protein ertesi gün protein+ sebze ..
Ayrıca yulaf kepeği ile ekmek kek falan da yapabiliyorsun.
3 ayda 20 kg falan verenler var kaçamaksız yaparsan nişanında tam çıtır olursun.
:) ya benim devam ettirme sorunum var aslında çok çabuk kilo veren bi bünyeye sahibim ama kaçamak yapmadan devam edemem 1 ayda 7 kiloyu rahat verebiliyorum mesela ayrıca reflü var bende çok dikkat etmem gerek..
ayy hadi bakalım inşallah bu arada bende takım arkadaşlarımı tanısam?
O yüzden burası motive edecek seni.
Bende de reflü+gastrit var çok problem yaşıyorum midemden ama hafif beslendiğinden daha iyi olacaktır.
oooo çok iyi ya darısı başıma:)
bu tickeri nasıl yapacağımla ilgili bilgi verebilir misin?
ayy benimde en büyük hayalim anne olmak çok güzel bi duygudur herhalde.. bende sizi tanısam bu arada..İnşallah canım. Ben yaptığıma göre sende yapabilirsin. Ayrıca benim 6 yaşında birde kızım var.
Diyet grupları ana sayfasında kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bir yer var ordan bakabilirsin.
Bende Ebru canım. 13. takımdan. Bir süre burda size destek için bulunuyoruz. Şuan sizin grubun tamamı yeni üyelerden oluşuyor. Onlarda geldikçe tanıtırlar kendilerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?