Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

işte bugünkü menüüüüümmmm:))))
SABAHukan ekmeğim(ben yaptııımm:))+biraçççık peynir,yumurta domate salatalık
ÖĞLE:3-4 kaşık pırasa yemeği+2bardak süt
AKŞAM:Hazır tavuk döner(200cal.)yoğurt ve diyet kola
Ama yarına çok heyecan yaptııımmm:))
Bolbol su içiyorum olabildiğince de ayaktayım:)))

canııım dikkat et kaçamaklarına şehir dışları herzaman kilo olarak dönmüştür banaaa((Canımyanına kuru meyvelerdenalistersen çok işe yarıyo şekerini dengeliyo sadece bir öneri:)))

Kızlar şimdi farkettim. Kimse kimsenin menüsüne yorum yapmıyor. Herkes kendi başına yazıp çıkıyor. Alıntı yapılmıyor. Böyle olursa paylaşım olmaz ki. Bende o zaman 5 tane mesaj yazar kendi kendime çıkarım sonra. Lütfen birbirlerinizin menülerine yorumlarınızı yapın. Ve paylaşımınız doğru şekilde olsun lütfen. Bu sizin için çok önemli. Ben şimdi menülere ve mesajlara alıntı yapacağım. Umarım söylemek istediklerimi anlamışsınızdır. Mesela ben selam demişim. Hiç kimse benim mesaja bir cevap vermemiş. Sonra bi baktım herkes kendi kendine yazıp çıkmış.

Patates konusun daha önce birçok kez anlattık burda. Patates haricinde menün çok güzel olmuş. Afiyet olsun canım.

Suyun ve dondurma harici menün çok güzel olmuş. Keşke oda olmasaydı. Umarım yarın güzel sonuçlar alacaksınız.

Canım bu menüye göre senin tek başına kendi kendine kilo vermen mümkün gibi görünmüyor. Yapılan birçok uyarıya rağmen menülerin hala ilk günki gibi. Bence senin mutlaka bir diyetisyen ya da doktor kontrolünde kilo vermen gerekiyor. Yada bizim yorumlarımıza göre yanlışlarını anlayıp bidahaki sefere düzeltmen gerekiyor.

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün. Arada öyle çok fazla değil. Sonuçta emziren bir annesin.

Yeşilçayda iç bence. Vücuttaki fazla suyu attırıyor. Menün çok güzel canım. Tam dukan olmuş. Sanırım sebze + protein yaptın.

Bende yarınki sonuçlarınızı çok merak ediyorum. İnşallah hepiniz teker teker güzel sonuçlar alırsınız.

Yeşilçayda iç bence. Vücuttaki fazla suyu attırıyor. Menün çok güzel canım. Tam dukan olmuş. Sanırım sebze + protein yaptın.

Bende yarınki sonuçlarınızı çok merak ediyorum. İnşallah hepiniz teker teker güzel sonuçlar alırsınız.
[/QUOTE]

Canım yeşil çay içiyorum günde en az iki barda da hiç yazmıyodum(((menüyü olabildiğince uygulamaya çalışıyorum canım diğer arkadaşların sohbetlerine katılıyorum ama menüler konusunda çok bi bilgim olmadığı için daha doğrusu çok sıkı rejimler yapamadığım için yorum yapamıyorum(((bu benim ilk sıkı diyet girişimim de:))))Yarına çok mutlu oliiimmm;sona hepimiz mutlu olalım inşallah güzel sonuçlarımızla:))

menüm
sabah:2 dilim ekmek,omlet,peynir,zeytin,şekersiz çay
öğle:çubuk kraker
ara:1 dilim kek
akşam:çorba,ızgara tavuk,patates,pilav,salata

sınavım olduğu için hemen çıkmam lazım.mesajları gece gelip sayacağım kaptanım.bugünlük beni affedin

[/QUOTE]

Canım yeşil çay içiyorum günde en az iki barda da hiç yazmıyodum(((menüyü olabildiğince uygulamaya çalışıyorum canım diğer arkadaşların sohbetlerine katılıyorum ama menüler konusunda çok bi bilgim olmadığı için daha doğrusu çok sıkı rejimler yapamadığım için yorum yapamıyorum(((bu benim ilk sıkı diyet girişimim de:))))Yarına çok mutlu oliiimmm;sona hepimiz mutlu olalım inşallah güzel sonuçlarımızla:))[/QUOTE]

İnşallah canım. 8. takım kapanmasın ve sizler faydalanın diye uğraştık. İnşallah emeklerimizin karşılığı yarınki sonuçlarda belli olacak. Ben güveniyorum hepinize.

Canım çubuk kraker, kek akşamki patates pilav hiç ama hiç olmamış. Sınavında da başarılar diliyorum. Umarım iyi bir sonuç alırsın ama bu menüyle devam edersen kilo konusunda güzel sonuçlar alamazsın. Daha dikkatli bir menü bekliyoruz senden inşallah.

suyun derken? 3litre içtim ama daha mı fazla içmem gerekiyordu anlamadım??

suyun derken? 3litre içtim ama daha mı fazla içmem gerekiyordu anlamadım??

Pardon canım orda bir yanlışlık olmuş. Suyun gayet güzel ve olması gerektiği gibi. Özür olsun.

Menüler çok olunca karışmış.

iyi aksamlar arkadaslar ben simdi midye pogaca yapiyorm merak etmeyim yemicem hepsini oldugu gibi derindondurucuya koyacam misafirlige hazirlik heheh.Esim türkiyeye geliyor pazar günüEki Görüntüle 395613 bir hafta yanliz kalacam cocuklarla gelen olursa hazir birseyim olsun kenarda.

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün. Arada öyle çok fazla değil. Sonuçta emziren bir annesin.

çok diil dimi çok kararsız kaldım yesem mi yemesem mi diye ...neyse sevindirik oldum..

ben senin kadar ii yapamadım dukanı..umarım yarın tartıya çıkınca çok mutlu olursun...

haklısın daha dikkat etmemiz lazım...burda birbirimize destek olup yanlışlarımızı düzeltmek için toplandık sonuçta...

keske pilavla patatesi beraber yemeseydin..bide öğlen çok az geldi bana..ana öğünleri geçiştirmemek lazım...

işte o beğendiğin pantolon için yapma o kaçamakları...bugün o pantolonun içine girmeyi istemez miydin??

Kolay gelsin canım. Yeme sakın ama

Düşüncelerine aynen katılıyorum canım. Ayrıca senin menülerin maşallahı var. Çok düzenli ve kaçamaksız. Umarım yarın tartıda bunun karşılığını alacaksın.

dondurma haric hepsi güzelEki Görüntüle 395616

arkadasim olmamis hep kalorili seyler yemissinEki Görüntüle 395618

menün hosuma gitti canim insallah yarin karsiligini alirsin Eki Görüntüle 395619

sabah iyi olmus ama ögleden sonra kraker kek ve aksam pilav cok olmus

Aksam yemegin haric hepsi güzel olmus.Canim bu arada nasil yaptin bu dukan ekmegi tarifini yaza bilirmisin bende cok merak edip yapmak istiyorum.

Bu Arada Mesaj sayim 5 oldu.

Aksam yemegin haric hepsi güzel olmus.Canim bu arada nasil yaptin bu dukan ekmegi tarifini yaza bilirmisin bende cok merak edip yapmak istiyorum.

Bu Arada Mesaj sayim 5 oldu.

Canım ben kendi çapımda orjinal bi ekmek çıkardıııımmm:))))tadı iyi fakat kurupastamsı birşey oldu ben daha yeni dukan amcacıyımyavaş yavaş deneyerek öğreneceğim:)))çok yaratıcı tarifler var

iyi akşamlar kızlar, bugünkü menümü yazıyorum hemen

sabah: iki dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, zeytin peynir salça krem peynir, şekersiz açık çay

öğlen:fırında pişmiş bir parca haşlama tavuk hiç yağ yok, yanına da 3-4 kaşıklık pirinc ve bulgur karısık yıne fırında pişmiş pilav ( kapama tarzı pilav ustu tavuktan)

akşam:domates ve salatalık, 2-3 kaşık yoğurt, 1 küçük dilim tahıllı ekmekten ve 3-4 kaşık dünden kalan makarnam, akşam için uygun olmadı belki ama bitmesi için yemem gerekiyordu :)

ara öğün olarak akşam yemeğinden önce bir yeşil elma, 1 tane de frambuazlı biscolata pia yedim, akşam yemeğinden sonra bir kivi yedim ve şuan yeşil çay içiyorum, toplamda 3 lt falan su içtim..

bugun benım için fazlasıyla yorucu birgün oldu malum 23 nisan calısmalarımız bu yüzden yediklerimi yaktım spora gerek kalmıyor bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…