bugün gezdim birazcık bir pantolon vardı çok şeker ama olmadı bacaklarım sagolsunlar
deneyemedim bile..bir beden küçük geldi..
bir de dönerciler fast foodcuların önünden geçtim o kokular neydi öyle..
ahh ahh beni çagırıyorlardı ama gitmedim tuttum kendimi :))
yarın da il dışına giidyorum arkadaşlarla inş. dısarda cok kacırmam aminnn
onları da tembihledim bana dur desinler ola ki bir kaçamak yaparsam ama dısarda da fast food yenir uuffffffff
ama yine de elma falan alırım cantama bulurum inş. bir kolaylık amiinnnnn:)))
merhaba kizlar isteeeee benim Eki Görüntüle 395226 bugünki menümEki Görüntüle 395226
Sabah:Yulaf+Süt
Öglen:Kendi Buhariyla yagsiz pismis karnibahar ve 1 tavuk gösü,1Patates,ve beraberinde biraz coban salata az yagli ve bir dilim kepek ekmegi
Aksam: yine yulaf süt belkide icmem kararsizim acikmama bagli
2lt su sporuda bilmiyorum pek halsizim bugün
4.mesajım
Menümü yazayım ben hemen..
sabah
bir kase kellogs (içine az ceviz badem fındık koydum)
ara
elma
öğlen
zeytinyağlı portakallı kereviz,
bir dilim kepek ekmeği
ara
bir diyet fruttare çilekli algida dondurma (kaçamak 50 kcal lik)
akşam
bir kase çorba
bir çupra ızgara
salata...
3litre su
2kupa yeşil çay
yarım saat b-fit.
menümü yazıyorum kızlar:
sabah bir dilim kepek ekmek
bir adet domates
beş yeşil zeytin
bir çay kaşıgı bal
bir tatlı kaşıgı peynir.
ara:
1 elma
çeyrek poğaça
ögle:
yarım kepekli sandviç ekmegi içinde bir tatlı kaşıgı bal ve 1 tatlı kaşıgı peynir vardı
akşam:
1 kabak dolması
1 kuru patlıcan dolması
3 yaprak sarması
1 cay bardagı yogurt
kaçamak:sabahki zeytinler fazla biliyorum şimdi fark ettimsinirle iki cino yedim... sonra biraz önce de bir adet muz yedim...
başka bir şey yemeden inş. bugünü kapatacagım böyle olursa çok kaçamak yapmamış olur muyum acaba(
kendimi avuntuyorum işte
şuana kadar 1 litre su içtim şimdi 1 yeşil çay hatta bir de yatarken içecegim form çayı bugün cok kacırdım
2 litre daha su içecegim aldım yanıma inş.
bende yazayım bu günkü menümü
sabah:
yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
öğlen:
2 kaşık bulgur pilavı
5 misket köfte
1/2 kase yoğurt
ara:
1 küçük tost
1/2 brd. ayran
(bu arayı yapmak zorundaydım..sabah 7 de yaptım kahvaltıyı..öğlen yemeğini 12 de yiyince akşama kadar aç duramadım..)
akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
işte bugünkü menüüüüümmmm:))))
SABAHukan ekmeğim(ben yaptııımm:))+biraçççık peynir,yumurta domate salatalık
ÖĞLE:3-4 kaşık pırasa yemeği+2bardak süt
AKŞAM:Hazır tavuk döner(200cal.)yoğurt ve diyet kola
Ama yarına çok heyecan yaptııımmm:))
Bolbol su içiyorum olabildiğince de ayaktayım:)))
menüm
sabah:2 dilim ekmek,omlet,peynir,zeytin,şekersiz çay
öğle:çubuk kraker
ara:1 dilim kek
akşam:çorba,ızgara tavuk,patates,pilav,salata
sınavım olduğu için hemen çıkmam lazım.mesajları gece gelip sayacağım kaptanım.bugünlük beni affedin
Patates konusun daha önce birçok kez anlattık burda. Patates haricinde menün çok güzel olmuş. Afiyet olsun canım.
Suyun ve dondurma harici menün çok güzel olmuş. Keşke oda olmasaydı. Umarım yarın güzel sonuçlar alacaksınız.
Canım bu menüye göre senin tek başına kendi kendine kilo vermen mümkün gibi görünmüyor. Yapılan birçok uyarıya rağmen menülerin hala ilk günki gibi. Bence senin mutlaka bir diyetisyen ya da doktor kontrolünde kilo vermen gerekiyor. Yada bizim yorumlarımıza göre yanlışlarını anlayıp bidahaki sefere düzeltmen gerekiyor.
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün. Arada öyle çok fazla değil. Sonuçta emziren bir annesin.
Yeşilçayda iç bence. Vücuttaki fazla suyu attırıyor. Menün çok güzel canım. Tam dukan olmuş. Sanırım sebze + protein yaptın.
Bende yarınki sonuçlarınızı çok merak ediyorum. İnşallah hepiniz teker teker güzel sonuçlar alırsınız.
suyun derken? 3litre içtim ama daha mı fazla içmem gerekiyordu anlamadım??
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün. Arada öyle çok fazla değil. Sonuçta emziren bir annesin.
ben senin kadar ii yapamadım dukanı..umarım yarın tartıya çıkınca çok mutlu olursun...işte bugünkü menüüüüümmmm:))))
Kızlar şimdi farkettim. Kimse kimsenin menüsüne yorum yapmıyor. Herkes kendi başına yazıp çıkıyor. Alıntı yapılmıyor. Böyle olursa paylaşım olmaz ki. Bende o zaman 5 tane mesaj yazar kendi kendime çıkarım sonra. Lütfen birbirlerinizin menülerine yorumlarınızı yapın. Ve paylaşımınız doğru şekilde olsun lütfen. Bu sizin için çok önemli. Ben şimdi menülere ve mesajlara alıntı yapacağım. Umarım söylemek istediklerimi anlamışsınızdır. Mesela ben selam demişim. Hiç kimse benim mesaja bir cevap vermemiş. Sonra bi baktım herkes kendi kendine yazıp çıkmış.
menüm
sınavım olduğu için hemen çıkmam lazım.mesajları gece gelip sayacağım kaptanım.bugünlük beni affedin
bugün gezdim birazcık bir pantolon vardı çok şeker ama olmadı bacaklarım sagolsunlar
deneyemedim bile..bir beden küçük geldi..
bir de dönerciler fast foodcuların önünden geçtim o kokular neydi öyle..
ahh ahh beni çagırıyorlardı ama gitmedim tuttum kendimi :))
yarın da il dışına giidyorum arkadaşlarla inş. dısarda cok kacırmam aminnn
onları da tembihledim bana dur desinler ola ki bir kaçamak yaparsam ama dısarda da fast food yenir uuffffffff
ama yine de elma falan alırım cantama bulurum inş. bir kolaylık amiinnnnn:)))
iyi aksamlar arkadaslar ben simdi midye pogaca yapiyorm merak etmeyim yemicem hepsini oldugu gibi derindondurucuya koyacam misafirlige hazirlik heheh.Esim türkiyeye geliyor pazar günüEki Görüntüle 395613 bir hafta yanliz kalacam cocuklarlaEki Görüntüle 395614 gelen olursa hazir birseyim olsun kenarda.
çok diil dimi çok kararsız kaldım yesem mi yemesem mi diye ...neyse sevindirik oldum..
ben senin kadar ii yapamadım dukanı..umarım yarın tartıya çıkınca çok mutlu olursun...
haklısın daha dikkat etmemiz lazım...burda birbirimize destek olup yanlışlarımızı düzeltmek için toplandık sonuçta...
keske pilavla patatesi beraber yemeseydin..bide öğlen çok az geldi bana..ana öğünleri geçiştirmemek lazım...
4.mesajım
Menümü yazayım ben hemen..
sabah
bir kase kellogs (içine az ceviz badem fındık koydum)
ara
elma
öğlen
zeytinyağlı portakallı kereviz,
bir dilim kepek ekmeği
ara
bir diyet fruttare çilekli algida dondurma (kaçamak 50 kcal lik)
akşam
bir kase çorba
bir çupra ızgara
salata...
3litre su
2kupa yeşil çay
yarım saat b-fit.
menümü yazıyorum kızlar:
sabah bir dilim kepek ekmek
bir adet domates
beş yeşil zeytin
bir çay kaşıgı bal
bir tatlı kaşıgı peynir.
ara:
1 elma
çeyrek poğaça
ögle:
yarım kepekli sandviç ekmegi içinde bir tatlı kaşıgı bal ve 1 tatlı kaşıgı peynir vardı
akşam:
1 kabak dolması
1 kuru patlıcan dolması
3 yaprak sarması
1 cay bardagı yogurt
kaçamak:sabahki zeytinler fazla biliyorum şimdi fark ettimsinirle iki cino yedim... sonra biraz önce de bir adet muz yedim...
başka bir şey yemeden inş. bugünü kapatacagım böyle olursa çok kaçamak yapmamış olur muyum acaba(
kendimi avuntuyorum işte
şuana kadar 1 litre su içtim şimdi 1 yeşil çay hatta bir de yatarken içecegim form çayı bugün cok kacırdım
2 litre daha su içecegim aldım yanıma inş.
bende yazayım bu günkü menümü
sabah:
yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
öğlen:
2 kaşık bulgur pilavı
5 misket köfte
1/2 kase yoğurt
ara:
1 küçük tost
1/2 brd. ayran
(bu arayı yapmak zorundaydım..sabah 7 de yaptım kahvaltıyı..öğlen yemeğini 12 de yiyince akşama kadar aç duramadım..)
akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
menüm
işte bugünkü menüüüüümmmm:))))
dondurma haric hepsi güzelEki Görüntüle 395616
arkadasim olmamis hep kalorili seyler yemissinEki Görüntüle 395618
menün hosuma gitti canim insallah yarin karsiligini alirsin Eki Görüntüle 395619
sabah iyi olmus ama ögleden sonra kraker kek ve aksam pilav cok olmus
Aksam yemegin haric hepsi güzel olmus.Canim bu arada nasil yaptin bu dukan ekmegi tarifini yaza bilirmisin bende cok merak edip yapmak istiyorum.
Bu Arada Mesaj sayim 5 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?