kıslarrr net.im yoktu efde tel.den hemen menümü paylaşiiim dedim:) SABAH:1haşlanmış yumurta yanına yulaf kepekli krepimsi bişey denemesıve yeşil çay ÖĞLEN:tavuk göğsü ve süt AKŞAM:tavuk gögsü,ayran ve eve gelince kola diyet ama çeyrek bardakta süt işte bukadaaarrr:)))
günaydın herkeslere...
hmm anladm cnm inş ulsaırsın hedefne :)canımcım bu hafta akşamları süt ve yogurtla geçireceğim.cumaya eksi rakam görmek istiyorum.regl öncesindeyim bide :44:
cok güzel bir menü canımmmenüm
sabah:2 kuru kayısı,2 kuru incir,1 bardak ılık su
2 dilim tam buğday ekmeği,4 tuzsuz zeytin,1 kk büyüklüğünde peynir,marul,dere otu
öğle:1 kase keten tohumlu sütlü müsli
ara:1 soda içine limon sıktım,2 bisküvi
akşam:1 tabak ıspanak,3 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
2,5 lt su,2 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş,15 dk evde egzersiz
aynnı dert bende de var :)iyi akşamlar... herkes menüsünü falan yazmış ama okuduğum menülerden frkettim ki ben diyet yapmıyormusum:)
1 yk pilav az deil mi canm nasıl doyuosunuz yaİyi akşamlar herkesee menüler gayet iyi görünüyo
Buda benim menümm
Sabah:
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay
Öğlen:
5 köfte
Salata
Akşam:
1 kepçe ezogelin çorbası
1 yk patatesli etli yemek
1 yk pilav
Salata
1,5 litre su
45 dk yürüyüş.
Pilav olmadı farkındayım ama dayanamıyorum ona yaa..
iyi aksamlar kizlaarrrr,nasilsiniz bakiiiiimmmm hmmmmmm??
Ben Bugünki Menümü yazayim
Sabah:1 Bardak yagsiz süt ile Yulaf+ süt
Öglen:Haslanmis Tavuk Gögsü cok az bise yagsiz suda haslanmis taze Fasulye ile Bir kase salata ve 2 tane laugenbrötchen.resmini eklicem cünkü türkiyede bu ekmek cesitini görmedim ve cok kücük kare kesilmis kekEki Görüntüle 394400 regl olacam ya canim cekti
Aksam :yok
Su yine 2 litre ve dün yaptmisdim yine 56 dk spor (pilates)
Eki Görüntüle 394401
laugenbrötchen
kızlar günaydın nasılsınız ben kendmi bugn ii hissetmiorum sğpora gidicem ama canm hc istemio bu kiloları verebilcemi düsünmüorum diye yapamıorum düzenli menülerm yok paylasamıorum mutlaka kacamak yapıorum kendme hc güvenmiorum spora dabos yere yazıldıgmı hissediorum moralman cok kötüyüm
prenses perim ben bişi sorucam...şu msj sayma işini nasıl yapıcaz...herkesin msjını sayıp sana mı bildiricez yoksa sadece kontrol mü edicez...
şimdi bi güzel giyinip sporuna gidiyosun ...sonra da kendine bi yeşil çay yapıp içiosun...kaçamak yapmak istedikçede içine girmek istediğin bir elbiseyi hayal et...herkesin bi sebebi vardır..ben sebebimi düşünüyorum çok işe yarıyo bende...yada her kaçamak istediğinde eğer girebiliyosan buraya gel msj yaz...seni gaza getirecek birileri olur mutlaka:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?