Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kimseler uğramamış fazla...
ne zaman gelsem kimsecikler olmuyor muhabbet edemiyorum
benmi geç kalıyorum yoksa paylaşım sıkıntımızmı var anlayamadım...

Son düzenleme:
sanırım herkesin hemen hemen burada olduğu saatler daha erken ...
ama ben ancak girebiliyorum eve gel yemek yap hazırla ye yedir çocukların ödevi uykuları bulaşık derken derken bu saat oluyor işte
napalım bigün hepinizi yakalarım nasılsa:13:

kıslarrr net.im yoktu efde tel.den hemen menümü paylaşiiim dedim:) SABAH:1haşlanmış yumurta yanına yulaf kepekli krepimsi bişey denemesı ve yeşil çay ÖĞLEN:tavuk göğsü ve süt AKŞAM:tavuk gögsü,ayran ve eve gelince kola diyet ama çeyrek bardakta süt işte bukadaaarrr:)))

hadi bakalım inşallah dukan amca işe yarar :)

8.Takim gunaydin..
regl oldum heryerim sisti amanya bekleyemedi bigun daha tarti gunumde fazla cikacagim neyse artik haftaya cumaya fazla vermis olurum bende :
Birazdan kahvaltimi yapip cikacagim herkese guzel bir gun diliyorum

prenses perim ben bişi sorucam...şu msj sayma işini nasıl yapıcaz...herkesin msjını sayıp sana mı bildiricez yoksa sadece kontrol mü edicez...

canımcım bu hafta akşamları süt ve yogurtla geçireceğim.cumaya eksi rakam görmek istiyorum.regl öncesindeyim bide :44:
hmm anladm cnm inş ulsaırsın hedefne :)
cok güzel bir menü canımm
iyi akşamlar... herkes menüsünü falan yazmış ama okuduğum menülerden frkettim ki ben diyet yapmıyormusum:)
aynnı dert bende de var :)
1 yk pilav az deil mi canm nasıl doyuosunuz ya

aksam salata ya da yogur yemeni tavsiye ederm cnmm

kızlar günaydın nasılsınız ben kendmi bugn ii hissetmiorum sğpora gidicem ama canm hc istemio bu kiloları verebilcemi düsünmüorum diye yapamıorum düzenli menülerm yok paylasamıorum mutlaka kacamak yapıorum kendme hc güvenmiorum spora dabos yere yazıldıgmı hissediorum moralman cok kötüyüm

şimdi bi güzel giyinip sporuna gidiyosun ...sonra da kendine bi yeşil çay yapıp içiosun...kaçamak yapmak istedikçede içine girmek istediğin bir elbiseyi hayal et...herkesin bi sebebi vardır..ben sebebimi düşünüyorum çok işe yarıyo bende...yada her kaçamak istediğinde eğer girebiliyosan buraya gel msj yaz...seni gaza getirecek birileri olur mutlaka:))

prenses perim ben bişi sorucam...şu msj sayma işini nasıl yapıcaz...herkesin msjını sayıp sana mı bildiricez yoksa sadece kontrol mü edicez...

canımcım dünkü ilk mesajı bulacaksın geçmişten.bir kagıt kalem al nickleri tek tek yaz.kim mesaj yazmıs yanına bir işaret koy en son hepsini topla.

yada söyle yapabilirsin o daha kolay olur.takımdakilerin bir listesini çıkart yine.kişilerin nickine tıklatınca forumdaki cevaplarım diye birşey çıkar.oradan dün tarihli olan mesajları sayabilirsin hazırladıgın listeyi takımda (bu mesajı yazdıgımız yerde) yayınlarsın

mesela en sonda tequila var.onun cevaplarına tıkladım.dün 4 mesajı var.sana baktım 11.nickleri yanında da mesaj sayılarını yazarsın

bizlik birşey kalmadı artık.yarından itibaren destek için geliriz takımınız kuruluyor.artık şeker kaptanıma emanet olacaksınız

Son düzenleme:

Caaaaanım inan bende spora sürünerek gidiyorum ama inan sonra çıkasım gelmiyo salondan;terle terleee sonra vücudun mutluluk hormonu salgılasın bol bol:)))ve bütün gün spor yapmanın rahatlığıla ve sorumluluğuyla yediklerine de dikkat edersin:)))))Çünkü bir şeyi boş verdimi insan hepsini salıyo o gün hadi sen güne güzel başla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…