Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

o kadar seviniyorum ki hilalim çok güzel bir takım oldu maşallah seninde emeklerine sağlık inşallah hep böyle azimli olsunlar

ve kızlar lütfen daha fazla vakit ayırın takıma mesaj sayma işi gün gün birilerine dağıtılmıstı ama öyle verim alınamadı sanıyorum.bir gönüllüye ihtiyacımız olacak mesajları sayması için

Ben de canım çok sevindim gerçekten kapatılmamasına ama dediğin gibi paylaşımlar artmalı, şimdi takım daha yeni gittikçe daha az yazılırsa aynı sonu tekrar görmek istemem açıkçası.
Bir de tek kişi çok zor olur sürekli mesaj saymak falan ama tabi yine de varsa gönüllü hoş olur.

canım bizim takımda tek kişi sayıyor ama bizde mesaj yogunlugu bu kadr fazla değil.ben kaç gündür takip ediyorum saymak için liste yapıldı ama sayılmadı bir türlü :44: birinin o sorumlulugu üstlenmesi lazım.kaptan iyice adapte olsun diye bir adım gerideydim.kaptanımızda gelmedi :44: umarım önemli bir şey yoktur.aklım bir yandan da onda

Ben de merak ettim açıkçası canım umarım bir şeyi yoktur ufaklıktan mı giremedi acaba diyorum ya da internetinde mi problem var.
Bazı yerlerde şu fırtına sonrası internetler gitmiş.
Güzel olur aslında umarım üstlenen birisi çıkar.

inanın ben çok istedim tutmayı fakat ufaklık yüzünden çok düzenli giremiyorum...yoksa severim ben öyle şeyleri...1-2 sene önce başka bir gruptaydım...kendi aramızda yarışma yapıyoduk...listelerin hepsinii ben tutuyodum..tabi çocuk yoktu o zamanlar gayet rahattım...bütün gün bilgisayar başındaydım...şimdi öyle olamıyorum malesef..ama genede yapmak isteyen arkadaşa seve seve yardımcı olabilirim..

Haklısın çocukla çok zor canım aslında 2 kişi bile olsa dönüşümlü yapılabilir ..

aynen katılıyorum canım.. bugün ben sayayım yarın sen olur mu?ya da nasıl yapsak 2gün ben 2 gün sen mi ne dersin?

aynen katılıyorum canım.. bugün ben sayayım yarın sen olur mu?ya da nasıl yapsak 2gün ben 2 gün sen mi ne dersin?

ikisi de uyar bana...giremediğimiz zamanlarda haberleşiriz...biribrimizi idare ederiz artık...sana hangisi uyarsa bana da uyar sorun diil..

işte benimbuhaftam;
ilbaşladığımda:74
bu sabah:70.5
hedefim:58
Boyum:1.61
Dukan amcayla ben buhafta çok iyi annnaştıkamarımböyle devam ederisss:)))

vuhuuuu napmışsın sen öyle ya dukan diyetinin bir özelliği olsa gerek.ben klasik diyet yapmaya çalışıyorum ve 1.6 gitti daha :18: moralimi bozdun
maşallah maşallah böyle devam

birinci olmuşuz kızlaarr
ayrıca bireyselde birinci olan umutlayasasen tebrik ederim
hızlı bir giriş yaptık devamı gelir inşallah

vuhuuuu napmışsın sen öyle ya dukan diyetinin bir özelliği olsa gerek.ben klasik diyet yapmaya çalışıyorum ve 1.6 gitti daha :18: moralimi bozdun
maşallah maşallah böyle devam

:)))İnşallah tatlım Dukan diyeti çok verdiriyo diye arştırmıştım ama ben öncesinde de aşırı kötü besleniyordum((( vücudum kendine geldi birazcı zsanırım;umarm böyle devam eder canım:))

umutlu ne kadar zamanda verdin bu 3,5 kiloyu

Canım partesi Dukana başladım regl dönemim devam ediyordu ve tartı tam 74 ün üzerindeydi;bu sabah tartıldığımda tartı;70.5 İ gösteriyordu:))))daha öncesinde deli gibi spor yapıyodum bu hafta hiçbirşey yapmadım sadece gün içerisinde mini mini birlerimle koşuşturmacalarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…