Yok prensesim artık yanlış yapmazsın sen o zamanlar ilk zamanlarındı normal ..
Geç kaldım ben de bugün ..
Gerçekten başlangıç çok güzel olmuş ..
Uzun zamandır böyle bir ortalama görmemiştik sanırım.
o kadar seviniyorum ki hilalim çok güzel bir takım oldu maşallahseninde emeklerine sağlık inşallah hep böyle azimli olsunlar
ve kızlar lütfen daha fazla vakit ayırın takımamesaj sayma işi gün gün birilerine dağıtılmıstı ama öyle verim alınamadı sanıyorum.bir gönüllüye ihtiyacımız olacak mesajları sayması için
Ben de canım çok sevindim gerçekten kapatılmamasına ama dediğin gibi paylaşımlar artmalı, şimdi takım daha yeni gittikçe daha az yazılırsa aynı sonu tekrar görmek istemem açıkçası.
Bir de tek kişi çok zor olur sürekli mesaj saymak falan ama tabi yine de varsa gönüllü hoş olur.
canım bizim takımda tek kişi sayıyor ama bizde mesaj yogunlugu bu kadr fazla değil.ben kaç gündür takip ediyorum saymak için liste yapıldı ama sayılmadı bir türlü :44: birinin o sorumlulugu üstlenmesi lazım.kaptan iyice adapte olsun diye bir adım gerideydim.kaptanımızda gelmedi :44: umarım önemli bir şey yoktur.aklım bir yandan da onda
o kadar seviniyorum ki hilalim çok güzel bir takım oldu maşallahseninde emeklerine sağlık inşallah hep böyle azimli olsunlar
ve kızlar lütfen daha fazla vakit ayırın takımamesaj sayma işi gün gün birilerine dağıtılmıstı ama öyle verim alınamadı sanıyorum.bir gönüllüye ihtiyacımız olacak mesajları sayması için
Ben de merak ettim açıkçası canım umarım bir şeyi yoktur ufaklıktan mı giremedi acaba diyorum ya da internetinde mi problem var.
Bazı yerlerde şu fırtına sonrası internetler gitmiş.
Güzel olur aslında umarım üstlenen birisi çıkar.
inanın ben çok istedim tutmayı fakat ufaklık yüzünden çok düzenli giremiyorum...yoksa severim ben öyle şeyleri...1-2 sene önce başka bir gruptaydım...kendi aramızda yarışma yapıyoduk...listelerin hepsinii ben tutuyodum..tabi çocuk yoktu o zamanlar gayet rahattım...bütün gün bilgisayar başındaydım...şimdi öyle olamıyorum malesef..ama genede yapmak isteyen arkadaşa seve seve yardımcı olabilirim..
bir kişi daha gönüllü olursa ben varım.tek başıma biraz zor olur dönüşümlü olsa daha iyi benim için
bir kişi daha gönüllü olursa ben varım.tek başıma biraz zor olur dönüşümlü olsa daha iyi benim için
ikimiz dönüşümlü yapalım o zaman...nasıl olsun..
Kızlar ikinize de teşekkür ederim üstlendiğiniz için ..
aynen katılıyorum canım.. bugün ben sayayım yarın sen olur mu?ya da nasıl yapsak 2gün ben 2 gün sen mi ne dersin?
işte benimbuhaftam;
ilbaşladığımda:74
bu sabah:70.5
hedefim:58
Boyum:1.61
Dukan amcayla ben buhafta çok iyi annnaştıkamarımböyle devam ederisss:)))
vuhuuuu napmışsın sen öyle yadukan diyetinin bir özelliği olsa gerek.ben klasik diyet yapmaya çalışıyorum ve 1.6 gitti daha :18: moralimi bozdun
maşallah maşallah böyle devam
çooooooooooook mutlu olduuuum am çooooooooooooooooook umarım hep böyle devam eder:)))))birinci olmuşuz kızlaarr
ayrıca bireyselde birinci olan umutlayasasentebrik ederim
hızlı bir giriş yaptık devamı gelir inşallah
umutlu ne kadar zamanda verdin bu 3,5 kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?