Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sakın yapma...bence en büyük hatayı yaparsın...şok diyet diye bişi yok...ben bu kilolara o diyetler yüzünden çıktım...

tamam inşallah ...
yarın kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım bilmiyorum yapabilirsem çünkü direncim bu hafta fena halde kırıldı...
yarında çocukları sinemaya götüreceğim malum alışveriş merkezleri...
kendime hiç güvenmiyorum.. bana dua edin tekrar toparlanayım...

Şöyle düşünsene canım. Eğer toparlayamazsan kendini kilo vermek yerine yavaş yavaş kilo almaya başlayacaksın ve sonucu hüsran olacak. Dün dünde kaldı. Şuandan itibaren herşeye yeniden başla. Ve kendine güven artık.

İşte bende depresyona girmek üzereyim aylardır hiç olmayan şeyler oldu bugün mesela durup dururken canım birşeyler istiyor sürekli yemek düşüyorum .. daha dün yani kilomu öğrenmeden önce böyle bir durum yoktu...
bugün başladı depresyon belirtisi işte .. bu kiloları verememekten korkuyordum resmen kabusum gerçek oldu bugün benim...
iradesiz birine dönüşmekten korkuyorum o zamanbu savaşı hepten kaybederim ...

canım mükemmel bi kilo çizelgen var 71 den 62 ye ne demek benim için hayal ötesi gibi hepimizin başına geliyo regldönemi şişiyoruz ve ah o tatlılaaaarrrr(((ama yarın yepyeni bir gün unut kilonuda yemeisteğini de naneli bir sakız al ağzına çiğne biraz bastırıyo açlık hissini zaten yarına da bambaşka ve çok güzel başlayacaksın öyledeğil mi??:)))

inşallah canım ...
71 den önceside var ben asıl 80 kiloyla başladım ...
sonra ara verdim şimdi yine devam ediyorum tek fark eskiden 62 olmak yetiyordu kendimi iyi hissediyordum ama artık yetmiyor kendimi aynalarda çok şişman görüyorum ...
ilk önce 55e sonra 50 ye kadar inmeyi düşünüyorum kilolarım saplantı oldu bende birazda bu sebepten çok kolay depresifleşiyorum.
yapmaya çalışacağım dediklerini..
sağol canımya öyle bozuğumki yarına düzelirim inşallah

Güveniyorum.. yapacağım bırakmak gibi bir seçenek yok listemde toparlanacağım onuda biliyorum ama..
işte.. aylardır diyetteyim ve geçen hafta bir haftada 3buçuk kilo verdim üstüne bu hafta fazla çıkmak koydu bana yoksa defalarca başıma geldi regl döneminde fazla çıkmak ..
yarına iyi olacağım inanıyorum....
sağolun hepiniz..
ve iyiki burada sizinleyim yoksa muhtemelen buzdolabı civarlarında olacaktım

öhöööööööööööEki Görüntüle 396681 benim menüme yorum yokmuuuuuuuu.

zaten morelim bozuktu kaynatam sagolsun bozdu.sürekli bizden para istiyor yollamayincada küsü tutuyor.demin kendisiyle telefonda konusmak istedim misafirleride vardi ayni hayvanmisim gibi davrandi cokkk üzüldüm nasil oldugumu bile sormadi yüzüme kapatmakdan beter etti.sanki sakip sabanciyiz yaw

bu arada mesajim 5 oldu

Son düzenleme:
kahveler şekerli mi değil mi ordan birazcık fazla mı kaçmış bilmiyorum ama bence sen akşamları iyi duruyorsun yulaf+sütle.hiç acıkmıyor musun benim midem kazınır hatta oyulur

20.04.2012 mesaj sayımı
şekerkızcandy: 0(kaptanım merak ediyoruz sizi!!)
yilike: 5+
tequila: 0
eloisee: 2
cimcime81: 5+
acalya: 5
allmost: 5+
gececek: 1
mihribann:1
umutlayasasen: 5+
eda00: 2

kahveler şekerli mi değil mi ordan birazcık fazla mı kaçmış bilmiyorum ama bence sen akşamları iyi duruyorsun yulaf+sütle.hiç acıkmıyor musun benim midem kazınır hatta oyulur

sekerliydi hepsine iki tatli kasigi seker attim,ama onun yerine aksam yulaf sütümü bile icmedim benimde midem oyuluyor vallah kendimi yataga atiyorum uyumaya bakiyorum yoksa buzdolabina saldiri düzenlerim

parayı verirken iyiydi de veremeyince mi kötü oluyo anlamıyorum ben bu insanları

aynen canim arkadasim cok gönderdik yeri geldi torsil alamadim 1 hafta camasir bile yikayamadim hep yalan söylüyordu eve haciz gelecek diye fakat sonucda bizde bir aileyiz 2 cocuklu nereye kadar yardim edebilirsinki istedinmide 2 milyarin altinda istemiyorki.neyse yaptigim yardimlara üzülmedim fakat bana bu sekilde davranmasi ve bizi kullanmasi halamlar ve esimin dayilari ordaydi hep duydular bana öyle yaptigini gururum bes paralik oldu (

ikimiz dönüşümlü yapalım o zaman...nasıl olsun..

teşekkürler kızlar

canım hiç iyi olmamıs.moralimiz bozulunca yiye yiye almadıkmı zaten biz bu kiloları.regden dolayı o şişlikler elbet atacaktın ama dünkü magnumdan sonra ne olur bilmem.çok kalorili bugunden itibaren toparlanmış görmek istiyorum seni

canım öğlenin olmamıs ama dışardaysan bilemeyeceğim.ara meve suyu çok fazla şeker var içinde ve mümkün oldugunca pirinç pilavından kaçın ödül vereceksen kendine lütfen gündüz saatlerinde ver ki erisin.haftaya kadar başka ödül yok anlaştık mı

hiç begenmedim günü bomboş akşamda köfte yiyebilirsin bu bir kaçamak değil.önemli olan yanında ne yediğin ne kadar yediğin ve nasıl piştiği?

aynen öyle yapmamalıydın helede bu hafta artıdayken bu hafta daha çok sıkmalı daha çok spor yapmalısın.haftaya mutlaka ekside olmalısın sen daha yolun başındasın sakın şok diyet yapma.adı üzerinde şok.çabuk alınıyor çabuk veriliyor.

Son düzenleme:

canım bu laugenbrütchen nedir resminide koymussun ama çözemedim meyvemi aburcubur tarzı birşey mi :44: kahven fazla olmus.kahveyide hayatımızdan çıkartmak gerekiyor binde bir içilmeli.selülitin en yakın dostu olur kendileri günün az olmus öğleden sonra da hiçbirşey yok :44:

dukan açısından düşününce güzel

Bu arada yaaa aklıma gelmişken ben arada unutulmuşum. Çok gücendim yaaaaaa.

ahh canım ya öyle mahcubumki sana karşı nasıl unuttum seni benn

canımcım elinde olmayan sebeplerden dolayı.sende bu takımın bir üyesisin listede olman şart değil

sabahki normal kahvaltının açılımını yaparmısın? pilav var öğlende.akşamın güzel

20.04.2012 mesaj sayımı
şekerkızcandy: 0(kaptanım merak ediyoruz sizi!!)
yilike: 5+
tequila: 0
eloisee: 2
cimcime81: 5+
acalya: 5
allmost: 5+
gececek: 1
mihribann:1
umutlayasasen: 5+
eda00: 2

ilk mesaj sayımı ellerine sağlık

ve kızlar takım kaptanı olmadıgında yardımcısı yerine vekalet eder.bir yardımcı seçmemiz lazım.herkes aşağıdaki listeyi alıntılayıp isminin karşısına kimin olmasını istediğini yazsın.şeker kaptan gelemezse yada gelmezse o kişi kaptan olacak ona göre tercihlerinizi yapın

yilike:
tequila:
eloisee:
cimcime81:
acalya:
allmost:
gececek:
mihribann:
umutlayasasen:
eda00:

canım kaptan yardımcılığı için birşeyler yapabilmeyi çok isterdim inan bana ama çok yoğun çalışıyorum tatlım((((ve sadece tenefüslerde falan gruba katılabiliyorum yanioy verilme listesinde olmazsam çok mutlu olurum(Çünkü verilen görevi hakkıyla yapmak isterim ve yapamayıncada çok suçlu hissederimkendimi

kıslaaaaaarrrr ben çok uzun zamandan beri bi başlayp bi bıraksamda spor yapıyorum amatık kiloveremiyorummmama şimdi kilo verdim ya spor yapmafobisi oluştu ya hemen kilo almaya başlarsamyine diyeyaaa napiiiimmm???bi süre sporsuz sadecediyet miyapsam diyorum;yada günde sadece 1 saat yürüsem mi:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…