sakın yapma...bence en büyük hatayı yaparsın...şok diyet diye bişi yok...ben bu kilolara o diyetler yüzünden çıktım...
tamam inşallah ...
yarın kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım bilmiyorum yapabilirsem çünkü direncim bu hafta fena halde kırıldı...
yarında çocukları sinemaya götüreceğim malum alışveriş merkezleri...
kendime hiç güvenmiyorum.. bana dua edin tekrar toparlanayım...
Canııııımmmm sakın bozma moralini çok inanııyorumben sende bu hafta mükemmel bikilo vereceksin:)))ama inan bana zatenkiloda veremedim deyip daha da yeme (Çünküben hep böyle yapar daha çok depresyona girerim:)))) hemen toparlan yepyeni bir hafta başladıııı:)))haydi haydi haydiii....
İşte bende depresyona girmek üzereyim aylardır hiç olmayan şeyler oldu bugün mesela durup dururken canım birşeyler istiyor sürekli yemek düşüyorum .. daha dün yani kilomu öğrenmeden önce böyle bir durum yoktu...
bugün başladı depresyon belirtisi işte .. bu kiloları verememekten korkuyordum resmen kabusum gerçek oldu bugün benim...
iradesiz birine dönüşmekten korkuyorum o zamanbu savaşı hepten kaybederim ...
canım mükemmel bi kilo çizelgen var 71 den 62 ye ne demek benim için hayal ötesi gibi hepimizin başına geliyo regldönemi şişiyoruz ve ah o tatlılaaaarrrr(((ama yarın yepyeni bir gün unut kilonuda yemeisteğini de naneli bir sakız al ağzına çiğne biraz bastırıyo açlık hissini zaten yarına da bambaşka ve çok güzel başlayacaksın öyledeğil mi??:)))
Şöyle düşünsene canım. Eğer toparlayamazsan kendini kilo vermek yerine yavaş yavaş kilo almaya başlayacaksın ve sonucu hüsran olacak. Dün dünde kaldı. Şuandan itibaren herşeye yeniden başla. Ve kendine güven artık.
kahveler şekerli mi değil mi ordan birazcık fazla mı kaçmış bilmiyorum ama bence sen akşamları iyi duruyorsun yulaf+sütle.hiç acıkmıyor musun benim midem kazınır hatta oyuluriyi aksamlar canlarim isde benm bugünki menüm:
Sabah:Yulaf+Süt
Öglen: 2 tane laugenbrötchen ve kiymali yumurta,biraz peynir ve 3 bardak sütlü kahve biraz cok kacdi farkindayim ama onun yerine aksam yemedim.
Birazdan kendime 1 litre form cay yapip icecem bi demlige 2 tane atiyorum.ve hayat devam ediyora bakicam hehehe..
ve diziden sonra insallah 30 dk spor
Eki Görüntüle 396440
laugenbrütchen cok seviyorum dayanamiyorum
kahveler şekerli mi değil mi ordan birazcık fazla mı kaçmış bilmiyorum ama bence sen akşamları iyi duruyorsun yulaf+sütle.hiç acıkmıyor musun benim midem kazınır hatta oyulur
parayı verirken iyiydi de veremeyince mi kötü oluyo anlamıyorum ben bu insanları
ikimiz dönüşümlü yapalım o zaman...nasıl olsun..
kızlar sizi tebrik ediyorum ya
umutlayasasen harikasın ..
ben bir katkıda bulunamadım üstüne birde köstek oldum kilo fazlalığıyla...
okadar moralim bozukki regl olmaktan nefret ettim resmen heryerim şiş...
2 3 kilo vermeyi beklerken üstüne birde almış çıktım
bu moral bozukluğuyla gittim dışarıda yemek yedim üstüne birde magnum ..
dağıttım kendimi...
menümü yazıyorum
sabah:1 incir,2kayısı,1 bardak ılık su(hergün yazıyorum bunu da ama diyetteyken çok sindirim problemi yaşıyordum bunun sayesinde geçtilerşiddetle tavsiye ederim bağırsakları düzenliyor)2 dilim tam buğday,peynir,salam
öğle:mısır ve pirinç patlağı(diyet ürünü olan işte),1 light süt
ara:1 meyve suyu
akşam:mercimek çorbası,yarım dilim ekmek,ıspanak,1 kaşık pilav,yoğurt
ödül:1 hindistan cevizli küçük çikolata
2 lt suyumu ve yeşil çayımı içeceğim daha
kızlar ben yazdıklarımı göremedim ama tekrar yazayım
sabah bir tost bitki çayı
öğlen iki kurabiye iki fincan bitki çayı
akşam bitik çayı ve elma ile havuç olacaktı ama yengem köfte yapmıştı dayanamadım yedim
ama bugün bozmuş oldum ... dışarıda bol kalorili yemek yedim üstüne birde magnum ... yapmayacaktım bu sabah tartılmayacaktım ben biliyordum böyle olacağını daha öncede başıma geldi ben kilo veremeyince moral bozukluğuyla herşeyi yapabiliyorum inşallah devam edebilirim acaba bir kaç gün şok diyet mi yapsam ? işe yararmı?
iyi aksamlar canlarim isde benm bugünki menüm:
Sabah:Yulaf+Süt
Öglen: 2 tane laugenbrötchen ve kiymali yumurta,biraz peynir ve 3 bardak sütlü kahve biraz cok kacdi farkindayim ama onun yerine aksam yemedim.
Birazdan kendime 1 litre form cay yapip icecem bi demlige 2 tane atiyorum.ve hayat devam ediyora bakicam hehehe..
ve diziden sonra insallah 30 dk spor
Eki Görüntüle 396440
laugenbrütchen cok seviyorum dayanamiyorum
İşte bugünkü menüüümmm;
SABAH:1yumurta,biraççık lor,dukan ekmeğim
ÖĞLEN:Tavuk dönerimin diğer yarısı:))(200cal.);bir kase yoğurt
AKŞAM:Tavuk sote
Okul çıkışıbu hafta çooookkk yoğun geçtidiye kendimekocaman bir kahve ısmarladım ama ilk kaçamağım(((
2 bardak yeşil çay ve bol su içmeyi de unutmadım tabi:))
Bu arada yaaa aklıma gelmişken ben arada unutulmuşum. Çok gücendim yaaaaaa.
selam kızlar hepinizi tebrik ederim wuhuu süpersiniz, bugun size katılamadığım için çok üzgünüm, inşallah haftaya ben de aranızda olucam
bugünkü menümü yazayım hemen
sabah normal kahvaltı
öğlen dünden kalan tavuk pilavımı yedim miktarı az ve pilav pirinc ve bulgur karısık fırında pişmiş
akşam mercimek çorbası ve salata sonrasında bi türk kahvesi
bol su
20.04.2012 mesaj sayımı
şekerkızcandy: 0(kaptanım merak ediyoruz sizi!!)
yilike: 5+
tequila: 0
eloisee: 2
cimcime81: 5+
acalya: 5
allmost: 5+
gececek: 1
mihribann:1
umutlayasasen: 5+
eda00: 2
kızlar birinciliğinizi gönülden kutlarımdevamını dilerimmm
umutlayasasen aşağıda verdim linke tıklayarak geçen hafta neler yaptıgını ve bireyselde nasıl birinci oldugunu anlatman lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-491.html
ve kızlar takım kaptanı olmadıgında yardımcısı yerine vekalet eder.bir yardımcı seçmemiz lazım.herkes aşağıdaki listeyi alıntılayıp isminin karşısına kimin olmasını istediğini yazsın.şeker kaptan gelemezse yada gelmezse o kişi kaptan olacak ona göre tercihlerinizi yapın
yilike:
tequila:
eloisee:
cimcime81:
acalya:
allmost:
gececek:
mihribann:
umutlayasasen:
eda00:
Bu arada yaaa aklıma gelmişken ben arada unutulmuşum. Çok gücendim yaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?