Kızlar tebrik ederim 1.liğinize listeye çok güzel bir giriş yaptınız darısı diğer haftalara ..
birinci olmuşuz kızlaarr
ayrıca bireyselde birinci olan umutlayasasentebrik ederim
hızlı bir giriş yaptık devamı gelir inşallah
canım tebrik ederim...:)))İnşallah tatlım Dukan diyeti çok verdiriyo diye arştırmıştım ama ben öncesinde de aşırı kötü besleniyordum((( vücudum kendine geldi birazcı zsanırım;umarm böyle devam eder canım:))
Canım partesi Dukana başladım regl dönemim devam ediyordu ve tartı tam 74 ün üzerindeydi;bu sabah tartıldığımda tartı;70.5 İ gösteriyordu:))))daha öncesinde deli gibi spor yapıyodum bu hafta hiçbirşey yapmadım sadece gün içerisinde mini mini birlerimle koşuşturmacalarım:)
kızlar sizi tebrik ediyorum ya
umutlayasasen harikasın ..
ben bir katkıda bulunamadım üstüne birde köstek oldum kilo fazlalığıyla...
okadar moralim bozukki regl olmaktan nefret ettim resmen heryerim şiş...
2 3 kilo vermeyi beklerken üstüne birde almış çıktım
bu moral bozukluğuyla gittim dışarıda yemek yedim üstüne birde magnum ..
dağıttım kendimi...
bozma moralini...olur öyle şeyler arada..hepimiz regl döneminde yaşıycaz bunları...moralini bozarsan daha çok yersin...
elimde değil ya bir haftadır uğraşıyorum...
tartıya çıkınca şok yaşadım resmen .. üstelik dün akşam bir dolu maydonoz kürü yaptım şişliğimi alsın diye...
dağıttım kendimi...
hata orda bu tarz kürler 2 gün önce yapılmaya başlanır...çünkü ödemi 24 saatte atamazsın....sen beni dinle ve bitene kadar sık dişini...bittikten 24 saat sonra tekrar çık tartıya...ama dietini bozarsan o zaman daha büyük hayal kırıklığı yaşarsın...işte o zaman telafisi olmaz...
:)))İnşallah tatlım Dukan diyeti çok verdiriyo diye arştırmıştım ama ben öncesinde de aşırı kötü besleniyordum((( vücudum kendine geldi birazcı zsanırım;umarm böyle devam eder canım:))
Kızlar tebrik ederim 1.liğinize listeye çok güzel bir giriş yaptınız darısı diğer haftalara ..
ama bugün bozmuş oldum ... dışarıda bol kalorili yemek yedim üstüne birde magnum ... yapmayacaktım bu sabah tartılmayacaktım ben biliyordum böyle olacağını daha öncede başıma geldi ben kilo veremeyince moral bozukluğuyla herşeyi yapabiliyorum inşallah devam edebilirim acaba bir kaç gün şok diyet mi yapsam ? işe yararmı?
bravo canim cok sevindim senin adina insallah her hafta böyle güzel sonuclar alirsinEki Görüntüle 396438
dağıttım kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?