Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar tebrik ederim 1.liğinize listeye çok güzel bir giriş yaptınız darısı diğer haftalara ..

birinci olmuşuz kızlaarr
ayrıca bireyselde birinci olan umutlayasasen tebrik ederim
hızlı bir giriş yaptık devamı gelir inşallah

:)))İnşallah tatlım Dukan diyeti çok verdiriyo diye arştırmıştım ama ben öncesinde de aşırı kötü besleniyordum((( vücudum kendine geldi birazcı zsanırım;umarm böyle devam eder canım:))
canım tebrik ederim...

kızlar sizi tebrik ediyorum ya
umutlayasasen harikasın ..
ben bir katkıda bulunamadım üstüne birde köstek oldum kilo fazlalığıyla...
okadar moralim bozukki regl olmaktan nefret ettim resmen heryerim şiş...
2 3 kilo vermeyi beklerken üstüne birde almış çıktım
bu moral bozukluğuyla gittim dışarıda yemek yedim üstüne birde magnum ..
dağıttım kendimi...

harikasın çok güzel bir başlangıç olmuş senin için ama kilo vermen azalınca umutsuzluğa kapılıp diyetini bırakma ben bırakmak üzereydim çünkü

bozma moralini...olur öyle şeyler arada..hepimiz regl döneminde yaşıycaz bunları...moralini bozarsan daha çok yersin...

bozma moralini...olur öyle şeyler arada..hepimiz regl döneminde yaşıycaz bunları...moralini bozarsan daha çok yersin...

elimde değil ya bir haftadır uğraşıyorum...
tartıya çıkınca şok yaşadım resmen .. üstelik dün akşam bir dolu maydonoz kürü yaptım şişliğimi alsın diye...

elimde değil ya bir haftadır uğraşıyorum...
tartıya çıkınca şok yaşadım resmen .. üstelik dün akşam bir dolu maydonoz kürü yaptım şişliğimi alsın diye...

hata orda bu tarz kürler 2 gün önce yapılmaya başlanır...çünkü ödemi 24 saatte atamazsın....sen beni dinle ve bitene kadar sık dişini...bittikten 24 saat sonra tekrar çık tartıya...ama dietini bozarsan o zaman daha büyük hayal kırıklığı yaşarsın...işte o zaman telafisi olmaz...

menümü yazıyorum
sabah:1 incir,2kayısı,1 bardak ılık su(hergün yazıyorum bunu da ama diyetteyken çok sindirim problemi yaşıyordum bunun sayesinde geçtiler şiddetle tavsiye ederim bağırsakları düzenliyor)2 dilim tam buğday,peynir,salam
öğle:mısır ve pirinç patlağı(diyet ürünü olan işte),1 light süt
ara:1 meyve suyu
akşam:mercimek çorbası,yarım dilim ekmek,ıspanak,1 kaşık pilav,yoğurt

ödül:1 hindistan cevizli küçük çikolata

2 lt suyumu ve yeşil çayımı içeceğim daha

haftaya eminim daha çok vermiş olacaksın

kızlar ben yazdıklarımı göremedim ama tekrar yazayım
sabah bir tost bitki çayı

öğlen iki kurabiye iki fincan bitki çayı

akşam bitik çayı ve elma ile havuç olacaktı ama yengem köfte yapmıştı dayanamadım yedim

ama bugün bozmuş oldum ... dışarıda bol kalorili yemek yedim üstüne birde magnum ... yapmayacaktım bu sabah tartılmayacaktım ben biliyordum böyle olacağını daha öncede başıma geldi ben kilo veremeyince moral bozukluğuyla herşeyi yapabiliyorum inşallah devam edebilirim acaba bir kaç gün şok diyet mi yapsam ? işe yararmı?

iyi aksamlar canlarim isde benm bugünki menüm:

Sabah:Yulaf+Süt
Öglen: 2 tane laugenbrötchen ve kiymali yumurta,biraz peynir ve 3 bardak sütlü kahve biraz cok kacdi farkindayim ama onun yerine aksam yemedim.

Birazdan kendime 1 litre form cay yapip icecem bi demlige 2 tane atiyorum.ve hayat devam ediyora bakicam hehehe..

ve diziden sonra insallah 30 dk spor

laugenbrütchen cok seviyorum dayanamiyorum

sakın yapma...bence en büyük hatayı yaparsın...şok diyet diye bişi yok...ben bu kilolara o diyetler yüzünden çıktım...

İşte bugünkü menüüümmm;
SABAH:1yumurta,biraççık lor,dukan ekmeğim
ÖĞLEN:Tavuk dönerimin diğer yarısı:))(200cal.);bir kase yoğurt
AKŞAM:Tavuk sote
Okul çıkışıbu hafta çooookkk yoğun geçtidiye kendimekocaman bir kahve ısmarladım ama ilk kaçamağım(((
2 bardak yeşil çay ve bol su içmeyi de unutmadım tabi:))

Canııııımmmm sakın bozma moralini çok inanııyorumben sende bu hafta mükemmel bikilo vereceksin:)))ama inan bana zatenkiloda veremedim deyip daha da yeme (Çünküben hep böyle yapar daha çok depresyona girerim:)))) hemen toparlan yepyeni bir hafta başladıııı:)))haydi haydi haydiii....

CUMA zayiflama YARIŞMASI 253. ETAP SONUC LİSTELERİ
13 NİSAN - 20 NİSAN

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................8. TAKIM 1.52%

İKİNCİ ...................13. TAKIM 0.67%

ÜÇÜNCÜ..................7. TAKIM 0.61%

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
8. takımdan............. umutlayasasen.................4.73 %

İKİNCİ
3. takımdan............. Ejje89......................2,72%

ÜÇÜNCÜ
7. takımdan... gerbera1987 ...2.17%

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.

Tabiiki kendi ikinciliğimizide.

Bu arada yaaa aklıma gelmişken ben arada unutulmuşum. Çok gücendim yaaaaaa.

selam kızlar hepinizi tebrik ederim wuhuu süpersiniz, bugun size katılamadığım için çok üzgünüm, inşallah haftaya ben de aranızda olucam

bugünkü menümü yazayım hemen

sabah normal kahvaltı

öğlen dünden kalan tavuk pilavımı yedim miktarı az ve pilav pirinc ve bulgur karısık fırında pişmiş

akşam mercimek çorbası ve salata sonrasında bi türk kahvesi

bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…