kıslaaaaaarrrr ben çok uzun zamandan beri bi başlayp bi bıraksamda spor yapıyorum amatık kiloveremiyorummmama şimdi kilo verdim ya spor yapmafobisi oluştu ya hemen kilo almaya başlarsamyine diye yaaa napiiiimmm???bi süre sporsuz sadecediyet miyapsam diyorum;yada günde sadece 1 saat yürüsem mi:44::44::44:
kıslaaaaaarrrr ben çok uzun zamandan beri bi başlayp bi bıraksamda spor yapıyorum amatık kiloveremiyorummmama şimdi kilo verdim ya spor yapmafobisi oluştu ya hemen kilo almaya başlarsamyine diye yaaa napiiiimmm???bi süre sporsuz sadecediyet miyapsam diyorum;yada günde sadece 1 saat yürüsem mi:44::44::44:
kim unutmuş seni...sen unutulacak kadın mısın şeker...sen hepimizin bebeeesin...öpüyorum seni kocaman..
CANIIIM ben bişeyler yazdım umarım uygundur:)))bu arada ben kilo takip çizelgemi nasıl değiştireceği acabaaa(
canım kaptan yardımcılığı için birşeyler yapabilmeyi çok isterdim inan bana ama çok yoğun çalışıyorum tatlım((((ve sadece tenefüslerde falan gruba katılabiliyorum yanioy verilme listesinde olmazsam çok mutlu olurum (Çünkü verilen görevi hakkıyla yapmak isterim ve yapamayıncada çok suçlu hissederimkendimi
biraz özet gibi olmusama olsun ellerine sağlık
Canıııım bukadar yasabildim(daha çok yeniyim ya ne yazacağımıda şaşırdım işin açıkçası:26::26::26:
canımcım o mesajımdan alıntılayıp kendi isminin yanına kimin olmasını istiyorsan onu yazıyorsuntakımdaki herkes aday ortak bir karar alacagız
tamam talım
dukan çok iyi çok hoşta sporla verdiğin kiloyu sağlamlaştır derim.1 saat yürüsen süper olur.önceden aburcubur yiyip spor yaptıgın için gitmiyordu kg lar.şimdi hem dukan hem spor süper sonuç verir
sende dukanın kitabı var mı güzelim...çünkü seyir evresinde haftada 1 kilo vereceğin yazıyor...daha fazlasını bekleme...atak evresi gibi olmuyo herzaman malesef...
Ben bu konuda ne yaptım biliyormusun diyete başladığımdan bugüne sadece hayatımı hareketlendirdim. Ekstradan spor yapmadım hiç ve yaklaşık 4 ayda 15 kilo verdim. Ekstradan spor yapmamamın sebebi spora başladığın zaman sürekli devam ettirmen gerekli olduğu için. Çünkü bir süre spor yapıp bırakanlar normal hayatlarına dönünce kilo alıyorlar. Sen bence bir süre sadece minimini birlerinle ilgilen. Onlarla yaşadığın hareketlilik sana yeterli olur bence. Yani hareketi sporu normal hayatınla birlikte yaşa. Daha çok ev işi yap, işe giderken araç kullanma yada birkaç durak yürü toplu taşıma aracı kullan. Asansör yerine merdiven kullan. Bunun gibi ufak hareketlilikler yeteceektir. İlerleyen zamanlar da yavaş yavaş mesela haftada üç gün 35 dk tempolu yürüyüş gibi.
canım yaaa zaten benim haftanın iki günü halkoyunları çalışmam varyürüyüşede başlıycamama abartmıycam bukez SÖZ çünkü her spor salonuna gidiimde deli gibi terliyorumher bir hareketi deniyorum buke zsadece yürüyüş bir ay boyunca bakalım neler olacak
canım yaaa zaten benim haftanın iki günü halkoyunları çalışmam varyürüyüşede başlıycamama abartmıycam bukez SÖZ çünkü her spor salonuna gidiimde deli gibi terliyorumher bir hareketi deniyorum buke zsadece yürüyüş bir ay boyunca bakalım neler olacak
Tebrikler 8.takımcım..
İlk listenizde güzel dereceler aldınız..
Zayıflama mücadelesinde kilo alınca, kaçamak yapınca hemen unutmak, hiç olmamışçasına yeniden kaldığımız yerden devam etmek gerekiyor.. oysa başarılar tam aksine hiç ama hiçbir zaman unutulmamalı.. ki dünün başarısı yarının da başarısı olabilsin..
20 Nisan 2012 yi unutmayın e mi?
Tünaydın kızlar ...
Ben bugün yine ve yeniden diyete başladımb-fite devam akşamlarıda 6slim yapmaya başlayacağım birkaçgündür bırakmıştım...
bu hafta asılacağım iplere bakalım
kızlar ben geldim
internetimiz kesildi kaç gündür haberde veremedim özür dilerim
bugün açıldı hemen geldim
naptınız? bildirimler falanda vardı
geçmişi okucam kayra uyuyunca
hala takımdamıyım bilmiyorum ama bakayım bir
sağolun kızlar,
tebrik ediyorum hepinizi umutlayasaseni ayrıca tebrik ediyorum
süpersiniz, inşallah haftayada birinci oluruz
melek kaptanlarıma çok teşekkürler,
bende iki gündür sinirden yedim de yedim onu geç çok fazla kola içtim
adetim başladı şişliğim var 100 gr. vermişim okadar
yalnız farkettimki sizin sayenizde dikkat ediyormuşum yediklerime, internette yok mahvettim kendimi
hep beraber incecik olalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?