Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bıırakma sporu..sadece yürü dediğin gibi..bütün kasları aynı anda çalıştıran en sağlıklı spor o çünkü..

Ben bu konuda ne yaptım biliyormusun diyete başladığımdan bugüne sadece hayatımı hareketlendirdim. Ekstradan spor yapmadım hiç ve yaklaşık 4 ayda 15 kilo verdim. Ekstradan spor yapmamamın sebebi spora başladığın zaman sürekli devam ettirmen gerekli olduğu için. Çünkü bir süre spor yapıp bırakanlar normal hayatlarına dönünce kilo alıyorlar. Sen bence bir süre sadece minimini birlerinle ilgilen. Onlarla yaşadığın hareketlilik sana yeterli olur bence. Yani hareketi sporu normal hayatınla birlikte yaşa. Daha çok ev işi yap, işe giderken araç kullanma yada birkaç durak yürü toplu taşıma aracı kullan. Asansör yerine merdiven kullan. Bunun gibi ufak hareketlilikler yeteceektir. İlerleyen zamanlar da yavaş yavaş mesela haftada üç gün 35 dk tempolu yürüyüş gibi.

kim unutmuş seni...sen unutulacak kadın mısın şeker...sen hepimizin bebeeesin...öpüyorum seni kocaman..

Oyyy kuzum benim yaaaaaa. Bende bi ara dedim ki unuttu bunlar beni. Beni kimse sevmiyor diye çok üzülmüştüm. Şımardım şimdi

sende dukanın kitabı var mı güzelim...çünkü seyir evresinde haftada 1 kilo vereceğin yazıyor...daha fazlasını bekleme...atak evresi gibi olmuyo herzaman malesef...

CANIIIM ben bişeyler yazdım umarım uygundur:)))bu arada ben kilo takip çizelgemi nasıl değiştireceği acabaaa(

biraz özet gibi olmus ama olsun ellerine sağlık

canımcım o mesajımdan alıntılayıp kendi isminin yanına kimin olmasını istiyorsan onu yazıyorsun takımdaki herkes aday ortak bir karar alacagız

dukan çok iyi çok hoşta sporla verdiğin kiloyu sağlamlaştır derim.1 saat yürüsen süper olur.önceden aburcubur yiyip spor yaptıgın için gitmiyordu kg lar.şimdi hem dukan hem spor süper sonuç verir

Başlamak zorundayım yaaa;spor salonuna bir dünya parayatırdımsırf gitsin şuklolar diye veremezsem de napiiimmm incelirim demi yediklerimide hep paylaşıcam zatenen azında sağlıkla devam etmiş olurum:)))

sende dukanın kitabı var mı güzelim...çünkü seyir evresinde haftada 1 kilo vereceğin yazıyor...daha fazlasını bekleme...atak evresi gibi olmuyo herzaman malesef...

Var tatlım ama nan şöyle bakamadım bile daha hergün elime alıyorum başka birşey çıkıyo bırakıyorum bugün bitireyim onu

İnşallah güzel sonuçlar alırsan. Dediğim gibi abartırsan bıraktığın zaman sana + kilo olarak dönecek. Denemeyle sabittir bu söylediğim.

Tebrikler 8.takımcım..

İlk listenizde güzel dereceler aldınız..

Zayıflama mücadelesinde kilo alınca, kaçamak yapınca hemen unutmak, hiç olmamışçasına yeniden kaldığımız yerden devam etmek gerekiyor.. oysa başarılar tam aksine hiç ama hiçbir zaman unutulmamalı.. ki dünün başarısı yarının da başarısı olabilsin..

20 Nisan 2012 yi unutmayın e mi?

canikolarım...herkeslere slm...bebeğimi ancak uyuttum kahvemi kaptığım gibi geldim yanınıza...neler var neler yok...birinciliği nasıl kutladınız...dökülün bakeemm:))

Tünaydın kızlar ...
Ben bugün yine ve yeniden diyete başladım b-fite devam akşamlarıda 6slim yapmaya başlayacağım birkaçgündür bırakmıştım...
bu hafta asılacağım iplere bakalım

teşekkür ederiz püsküütcüm...yazdım hafızaya:))

Tünaydın kızlar ...
Ben bugün yine ve yeniden diyete başladım b-fite devam akşamlarıda 6slim yapmaya başlayacağım birkaçgündür bırakmıştım...
bu hafta asılacağım iplere bakalım

işte budur arkadaşım...tebrik ediyorum seni....

kızlar ben geldim
internetimiz kesildi kaç gündür haberde veremedim özür dilerim
bugün açıldı hemen geldim
naptınız? bildirimler falanda vardı
geçmişi okucam kayra uyuyunca
hala takımdamıyım bilmiyorum ama bakayım bir

kaptanımmm...hoşgeldin...çok merak ettik...1. olduk bu hafta ...herşey gayet iyi anlayacağın...tabiki takımdasın... o nasıl söz...takımın melekleri(prenses peri-eski bir masal-ladyline yardımcı oldular saolsunlar...

sağolun kızlar,
tebrik ediyorum hepinizi umutlayasaseni ayrıca tebrik ediyorum
süpersiniz, inşallah haftayada birinci oluruz
melek kaptanlarıma çok teşekkürler,
bende iki gündür sinirden yedim de yedim onu geç çok fazla kola içtim
adetim başladı şişliğim var 100 gr. vermişim okadar

yalnız farkettimki sizin sayenizde dikkat ediyormuşum yediklerime, internette yok mahvettim kendimi
hep beraber incecik olalım inşallah

amiiiinnn...olsun almamışsın ya...100 gr da bişidir..prenses peri duymasın kolayı..çok kızıyo sora...

kızlar iki arkadaş üstlenmiş mesaj kontrolünü
iyi olmuş bence, ben sadece kontrol edip mesajı az olanları yazıyordum, böyle daha düzenli olmuş

dukancı arkadaşların dikkatine:

Yulaf Kepekli Tabule ile Kilo Vermenizi Hızlandırın
Motivasyonunuzu destekleyecek bir Joker yemek: Tabule

Diyettesiniz ve hızlı kilo vermek istiyorsunuz. Duraklamaya girdiniz ve motivasyonunuz pek yüksek değil. Bu çözümü deneyin: tabule. Genellikle birkaç farklı çeşit sebze ve biraz zeytinyağla hazırlanıp soğuk servis edilen bir kuskus çeşididir. Lübnan menşeli gerçek tabule, biraz bulgur ve bol miktarda maydanozla yapılır. İşte Dukan’ın size tam olarak önerdiği de bu: bir demet maydanoz, yarım demet kişniş ve yarım demet naneyi doğrayın. Ufak bir soğan ve bir domatesi de doğrayıp üstüne bir limon suyu sıkın. Bütün malzemeyi büyük bir kapta karıştırıp buzdolabında bekletin. Tabulenizi servis etmeden önce üstüne 2 çorba kaşığı yulaf kepeği ekleyin. Bu yemeği haftada 2-3 gün öğlen yemeği olarak yerseniz, karoten ve C vitamini deposu maydanozun neden en çok aranan ve tercih edilen yeşil sebze olduğunu anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…