aslında ilk geldiğimde başlamıştım biliyosun...ama sütümü azalttığı için bırakmak zorunda kalmıştım..çünkü çok kuru gıdayla beslenmiştim...çok güzel çorba tarifleri buldum ...onlarla deniycem bide...bugün yeniden başladım...
aslında ilk geldiğimde başlamıştım biliyosun...ama sütümü azalttığı için bırakmak zorunda kalmıştım..çünkü çok kuru gıdayla beslenmiştim...çok güzel çorba tarifleri buldum ...onlarla deniycem bide...bugün yeniden başladım...
Hayırlı olsun inşallah işe yarar
Bebiş napıyo bu arada çıktı mı dişler ?
Selam kızlarrr
İşte bugünkü menüm;
SABAH:2 dilim dukan ekmeğim,yumurtam,domates,salatalıkbiraççık peynir
ÖĞLEN:1 avuç değilde daha az fındık:)))+1 ayran
AKŞAM:Tavuk göğsü yağsız tavada ve salata,1 kase yoğurt
Sanırım bugün bi 3 saat yürüdümmmm:)))
Hoşgeldin Dileeeekkk
günayydııınnn kızlarkeyifli kaçamaksız bir hafta dilerim
şeker kaptanım gelmiş sanırım yine de geçmişe bir göz atacagım ilk fırsatta
hosgeldim canim
merhaba kizlar,
ben dün giremedim kusura bakmayin emi oglum hasta diye yazmisdim daha önce dün doktora gittik gelincede misafir geldi sonra uyutup onu yazacakdim onunla beraber uyuyua kalmisimEki Görüntüle 398660
ben dünkü menümü yazim
Sabah:yapamadim doktordaydim
Öglen:2 büyük tost ve bir bardak kahve
Aksam:Yok isdahim gelmedi öglen yediklerim cok geldi Ve bende oglum gibi hasta oldum bogazim ve kulaklarim agriyor,burnumda akiyor bayagi grip oldum anliyacaginizEki Görüntüle 398661
hoşgeldin arkadaşım..
selam kizlar dun rahatsizlandim sistit oldum aksamda giremedim bugun biraz daha iyiyim sancim var biraz..
Eve donunce yaniniza gelecegim
Selam kızlaar
Güzel bi hafta diliyorum hepimize.
Ben düzenli bi şekilde pilatese başlıyorum bugünden itibaren inşallah işe yararr
canım öncelikle takıma hoşgeldin.başarılar dilerim
menün güzel ama öğünlerinden patatesi çıkartmalısın.çok zorunda kalmadıkça patates tüketme olur mu canım
bugünde yedim ama madem öyle dikkat ederim
evet canım 900 gr kadar fazla çıktım oysaki hiç diyetimi bozmadım sporumuda hiç aksatmadım hiçbirşey anlamadım hani 100 gram eksik falan çıksaydım anlardım birde üstüne 900gram fazla çıkınca çok kötü oldum zor toparlandım
bnde dün regl oldum
bugün karbonhidratı biraz kaçırmışsın genel olarak...bence yarından sonra dikkat et..
kek olmamış bence bitek ..genel olarak fena diil..ama akşam mutlaka atıştır bişeyler..yoksa sabah ne bulursan saldırırsın...en azından salata falan ye..
bence güzel olmuş..afiyet olsun
afiyet olsun..
güzel olmuş canım.suyun ve sporun süperbugünkü menüm:
sabah
çay
tost
domates
salatalık
peynir
öğle
salata
2 dilim ekmek
ara
1.5 elma
balık kraker
akşam
2 çatal tavuk sote
2 kaşık pilav
1 çatal kızarmış patates
1 bardak ayran
2 litre su + 45 dk pilates
güzel olmuş canım.suyun ve sporun süper
şşşşt napisınız bakiim bu saatte
yok ablası çok ağladı bugün gene...malesef hop diye çıkmıyomuş o dişler..ilaç verdim ağrı kesici..biraz sakinleşti şimdi...birazdan banyo yaptırıp yatırıcam...
Merhaba tatlı bayanlar
ev işi spordu derken anca bu saatlerde gelebiliyorum :))
süperrrr
oliiiii çok motive oldum:)))
İnşallah canım.
Arada oluyo bu gibi durumlar. Hem sen regl olmuştun ondan fazla çıkmıştın dimi ?
Açıkçası bilgiler benim de kafamı karıştırmadı değil ama ben henüz dün başladım bol bol su da içiyorum sorun olmasın diye.
Şu an için çok iyiyim hatta kendimi daha keyifli hissediyorum zaten yapacağım en fazla 1 ay o kadar sürede bir zararı olacağını zannetmiyorum ama uzun sürecekse arada doktora gitmek tahlil yaptırmak iyi olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?