Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese günaydıııınnnnbu bu dört günlük tatil beni kendime getirdi kızlar hava güneşli ooooooooohhhh mükemmel bir gün:)))

uuuuufff kuzucuuuk hemencik çıksın dişlerinde sende rahatla anniciiinde:))
amin canım benim

sağol şekercim inşallah çıkarda bi rahat nefes alır yavrum

gününüz aydın, suyunuz ve sporunuz bol olsun benim güzel takımımın güzel kızçeleriii

selam kızlaaar ...
sistitim geçti inşallah .
çok heyecanlıyım b-fit'te cuma günü aylık ölçüm günüm ...
bir ay önce 70 kiloyla başladım b-fite cuma biray doluyor kaç kilo verdim kaç santim inceldim acaip merak ediyorum....

çizelgene baktım da canım 7 kilo mu verdirtti yani tatlım waaooovvv

Son düzenleme:
YOK YOK dondurma falan yok bu cuma çok kilo vernemiz lazımm..
hava çok güzel yürüyüş bol bol su soğuk soda falan :)

B-fitten çok diyet verdirtti diye düşünüyorum canım
birde akşamları arada yürüyüş yapıyorum ve de yarım saat slim6 egzersizi...
bunlarında katkısı var tabi birde akşam 6dan sonra birşey yememeği adet edindim..

ben aslında sadece kaç santim inceldiğimi merak ediyorum hemde çook merak ediyorum...
30 cm den az incelmişsem çok üzüleceğim...
kendimi şartlandırdım ya bu huyumdan nefret ediyorum...

cuma günü iyi sonuçlar alırsak eğer ödül niyetine yeriz dondurmayı artık
bende merak ettim bak şimdi haber et bize de

herkese cevap yazamasamda sizi yakipteyim

mesaj sayıları düşmüş hadi hareketlenin geçen haftanın 1. takımına yaraşır bir liste olmalı bu haftada

Niye ki ? Kaç öğün yeniyo bu diyette tatlım

Ben olabilirim kaptacım

Bu arada günaydın herkese. Güzel bigün olur inşallah hepimiz içinn

teşekkürler edacım gönüllü oldugun için

selam kızlarr güzel yorumlarınızı okudum bugün ama yazmaya şimdi fırsatım oldu, nasılsınız nasıl geçiyor gününüz? ben de işte evime geldim dinleniyorum..

sabah 1.5 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine krem peynir salça sürdüm, zeytin peynir yedim ve şekersiz açık çay

öğlen barbunya yanına dilimlenmiş 1 salatalık ve domates ve 1 dilim tam tahıllı ekmek

arada 1 yeşil elma ve 1 kupa yeşil çay

akşam da fırında pişmiş köfte ve patates yemeği ve yanına 2-3 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt

toplamda 2 - 2.5 lt su

evet melikecim yaa inşallah cuma günü mutlu olucaz iyi haberler alıp, sonra azcık masum sade bir dondurma yiyebiliriz

evet melikecim yaa inşallah cuma günü mutlu olucaz iyi haberler alıp, sonra azcık masum sade bir dondurma yiyebiliriz

cok geçmiş olsun canım :)

kızlaaarrr bugün okula tüma arkadaşlar baklava getirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş((ya çok kkötü bi günde cumaya az kaldı diye tadına bile bakamadım((ama çok mutluyum nası yaptım bilemiyorum ama üç tenefüste vikram edilen tatlıları geri çevirebildim:))))Ama yazarken bile ağzım sulanıyo hala

menün güzelmiş tatlım beğendim.bende tam tahıllı ekmeğe döndüm kepekli kansızlık yapıyormuş.patates diyette yenmemeli diyorlar ama açıkçası bende yiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…