Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar ben geldim sistitim devam ediyor o yüzden erken yatacağım bir kaç saat burada takılacağım gece giremem çünkü
menümü yazayım geçmişi okuyacağım

sabah
nescafe sütsüz şekersiz
kepekli tost
az yağlı peynir
domates

ara
portakal

öğle
zeytinyağlı sarma 3-4 tane
brokoli yoğurtlu

akşam
tavuksote (göğüs kısmından)
yoğurt

3litre su
1kupa yeşil çay
yarım saat b-fit

Menün gayet iyi canım.

Dukanda sakıncası yok bakalım tatlıların ama yine de sonucu çok merak ediyorum bu hafta.
İnşallah şöyle 1 ayda 3-4 kg versem bitireceğim bu işi ..

Son kilolar en zor kilo diyolar ondan yavaşta gidebilir.
Bide ben dukanın zararlı olduğunu duydum bi kaç yerde tam nette bi bilgim yok açıkcası gerçeklik payı ne kadar ?
Uygulayan kişiden öğrenmek en iyisi çünkü yazın bende başlamayı düşünüyorum bu diyete.

Açıkçası bilgiler benim de kafamı karıştırmadı değil ama ben henüz dün başladım bol bol su da içiyorum sorun olmasın diye.
Şu an için çok iyiyim hatta kendimi daha keyifli hissediyorum zaten yapacağım en fazla 1 ay o kadar sürede bir zararı olacağını zannetmiyorum ama uzun sürecekse arada doktora gitmek tahlil yaptırmak iyi olur bence.

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar hap kullanıyorum geçecek inşallah...

menülerimi beğenip yorumladığınız içinde çok teşekkürler...

inşallah bu hafta emeklerimin karşılığını alırım
geçen haftadan çok bozuğum...

İnşallah canım.
Arada oluyo bu gibi durumlar. Hem sen regl olmuştun ondan fazla çıkmıştın dimi ?

İnşallah canım.
Arada oluyo bu gibi durumlar. Hem sen regl olmuştun ondan fazla çıkmıştın dimi ?

evet canım 900 gr kadar fazla çıktım oysaki hiç diyetimi bozmadım sporumuda hiç aksatmadım hiçbirşey anlamadım hani 100 gram eksik falan çıksaydım anlardım birde üstüne 900gram fazla çıkınca çok kötü oldum zor toparlandım

Anladım..
İyi araştırmak lazım diyolar. Yani kitabını falan okuyup tam yaparsan zararı olmaz diyede yazanlar olmuş ama insanın gözüde korkmuyo değil hani.
İnşallah bi sorunla karşılaşmadan atlatırsın sende bu süreyi.

Bu ay bende öyle oldum. Ama reglden sonra 1.8 kilo gitti 1 haftada
Bu hafta güzel sonuç alacaksın inanıyorum ben.

çok güzel bi menü arkadaşım...afiyet olsun

İyiyim ben de ne yapayım dukan tatlıları yiyip durdum bütün hafta bakalım ben de ne olacak sonuç ..
sen bilirsin neyi ne kadar yiyeceğini...sonuçta tecrübelisin demi:)

bende menümü yazayım

sabah:

2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir (light),
yağsız süt
dukan ekmeği

öğlen:

kocaman bir tabak yayla çorbası

ara

meyveli yoğurt

akşam:

dukan pizza
1 br ayran

1 saatten fazla yürüdüm
2lt su içtim

edacım eğer başlamak istiyosan bence kitabını al derim...bende tekrar başladım bugün...kitabı okumama rağmen çok cahilmişim bu konuda...nette de 1-2 site var oralardan da faydalana bilirsin...bir de sosyal paylaşım sitesinde resimler var yapan insanlar anlatıyorlar önceki sonraki hallerini koymuşlar..çok motive edici...ama kitabı mutlaka al...

Menün çok güzeel

Evet canım doğru söylüyosun. En iyisi okuyup anlamak.
Sen ne zaman başladın dukana ?

Menün çok güzeel

Evet canım doğru söylüyosun. En iyisi okuyup anlamak.
Sen ne zaman başladın dukana ?

aslında ilk geldiğimde başlamıştım biliyosun...ama sütümü azalttığı için bırakmak zorunda kalmıştım..çünkü çok kuru gıdayla beslenmiştim...çok güzel çorba tarifleri buldum ...onlarla deniycem bide...bugün yeniden başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…