canımcım hoşgeldinmerak ettik seni en azından kötü birşey yokmus
rica ederiz canımama artık takımı sana emanet edeceğim
tatlım psikolojik durumumuzu diyetlerimize yansıtmamayı öyle yada böyle öğrenmeliyiz.sen takım kaptanısın tüm takıma hem paylaşımlarınla hemde yiyip içtiklerinle örnek olmalısın.ben kolaya karşıyım ki sen fazla fazla içmişsin.reglden önce kilo vermişsen bile o kolalarla geri almıssındıraman canım ne olur toparlan.takımdan uzak kalsan da kaptanım ben deyip kendini tut.hem kendinin hemde takımın motivasyonunu yüksek tut
2 tanesi kaç kaloridir bu laugenbrötchen in :44: çok kaloriliyse yeme
canim teki 153 yani biraz kalorili
canim teki 153 yani biraz kalorili Eki Görüntüle 398927
geçmişe baktım ama tüm menüleri alıntılayamadım
genel anlamda menüler güzeldondurma gördüm dondurma masum ama üzeri çikolata kaplı olanlarda bir o kadar zararlı.dondurma yenilecekse sade tercih edilmeli kola gördüm koladan uzak durun kola içeceğinizde aynen şu ifadeli bir peri hatırlayın
kaptan yardımcılıgı ile ilgili oylama başlatmıstım ama kimse oylamamıs o yüzden bir adet yardımcı şartkaptanın olmadıgı durumlarda takımla ilgilenecek cuma günü listeyi yapacak oylamayla olmazsa gönüllüye ihtiyacım var biri üstlenirse sevinirim
bebekten dolayı yapamam diye bişey demedim ben...yoksa dikkate almadığımda diil....sürekli girip takip yapmam lazım...oğlanla da çok zor olur ...yemeği uykusu falan ...bide tam diş çıkarma zamanı...elimde olsa gerçekten yapardım...
inşallah amacına ulaşırsın canım, bu dönem yoğunluktan yapamıyorum bengörenler farkı söylüyo zaten sen de farkediyosun, 3 ayın sonunda salondan ayrılırken farklı biri gibiydim
bugünkü menüm kızlar :)
sabah : iki dilim kızarmış ekmek, yanında zeytin, peynir, salça, az da tahin pekmez e bandım bir de şekersiz açık çay
arada baya ev işi yaptım yoruldum acıktım öğleden önce ara öğün olarak bir kupa yeşil çay ve 3 ceviz yedim
öğlen: bir tabak makarna, yanına yoğurt
yemekten sonra yarım bardaktan daha az coca cola zero
arada şekersiz sütlü kahva
akşam:barbunya ve 2-3 kaşık bulgur pilavı ekmek yok, eğer pilav fazla gelir öğlen makarna yedin derseniz pilavı azaltabilirim...
selammm civcivlerim
iste benim bugünki menüm
sabah:yulaf süt
Öglen:2 tane orta boy karniyarik 1 dilim kepek ekmegiyle ve 1 dilim kücük kuru kek Eki Görüntüle 398923
Aksam:Bilmiyorum bise yemesemmi öglen biraz yagli oldu cünkü.Eki Görüntüle 398924 bol suyla dengelesemmi kararsizim
merbahalar kızlar nasılsınız ben geldim dört günlük tatil sonrası ancak nete gelebildim
nasılsınız keyifler iyidir inş.
dikkat ettim hafta sonu ama tabi kaçamaklar da yaptım tartıldım herşey dün normaldi inş. cuma günü de öyle olur aminn....
bugünkü menümü hemen yazmak istiyorum çünkü derse gidiyorum(
sabah pirinç ve bugday gevregi yedim biraz süt ile.
öglen:
yarım paket yulaflı bisküvi yedim cantamda vardı yemek yemedim o yüzden
bir bardak nescafe ictim sade
akşam biraz önce yedim
bir kücük tabak mantarlı tavuklu yemek yedim beş altı yemek kasıgı
bir tabak salata
bir cay bardagı yogurt
yarım dilim kepek ekmegi yedim
birazdan yeşil çay ve bir adet sade soda icecegim inş.
yarım litre su içtim henüz ama üce yakın içerim umarım geceye kadar
şimdi cıkıyorum yine gelirim inş.
insan dışarda olunca mecbur kalıo böyle diyet ürünlerini yemeye.sende dışardaydın sanırım.akşamın güzel olmuşmerbahalar kızlar nasılsınız ben geldim dört günlük tatil sonrası ancak nete gelebildim
dikkat ettim hafta sonu ama tabi kaçamaklar da yaptım tartıldım herşey dün normaldi inş. cuma günü de öyle olur aminn....
öglen:
akşam biraz önce yedim
bir tabak salata
bir cay bardagı yogurt
menüm
sabah:2 dilim ekmek,1 karper peynir,omlet,şekersiz çay
öğle:1 bardak süt
akşam:1 porsiyon çiğ köfte(internetten baktım 330 kalori civarındaymış),1 bardak ayran,marul
1k kupa yeşil çayımı içip,2 lt suyumu tamamlıycam
leslie nin videolarını buldum sizce nasıl işe yarar mı
bu akşam 3 mil yapmaya çalışacağım bakalım
insan dışarda olunca mecbur kalıo böyle diyet ürünlerini yemeye.sende dışardaydın sanırım.akşamın güzel olmuş
Menün güzel canım fakat öğleni bisküviyle geçiştirmeseydin keşke
tatlım bisküvi dışında secenegim köfte ekmek tost patates falandı
o yüzden onları almadım öyle geçiştirip aksam iyi yedim.
sabah tan salata götürecektim okula geç kaldım unuttum :))
ama artık okula salata götürecegim ve aksamki yemekten inş.
bugün karbonhidratı biraz kaçırmışsın genel olarak...bence yarından sonra dikkat et..bugünkü menüm kızlar :)
sabah : iki dilim kızarmış ekmek, yanında zeytin, peynir, salça, az da tahin pekmez e bandım bir de şekersiz açık çay
arada baya ev işi yaptım yoruldum acıktım öğleden önce ara öğün olarak bir kupa yeşil çay ve 3 ceviz yedim
öğlen: bir tabak makarna, yanına yoğurt
yemekten sonra yarım bardaktan daha az coca cola zero
arada şekersiz sütlü kahva
akşam:barbunya ve 2-3 kaşık bulgur pilavı ekmek yok, eğer pilav fazla gelir öğlen makarna yedin derseniz pilavı azaltabilirim...
kek olmamış bence bitek ..genel olarak fena diil..ama akşam mutlaka atıştır bişeyler..yoksa sabah ne bulursan saldırırsın...en azından salata falan ye..selammm civcivlerim
iste benim bugünki menüm
sabah:yulaf süt
Öglen:2 tane orta boy karniyarik 1 dilim kepek ekmegiyle ve 1 dilim kücük kuru kek Eki Görüntüle 398923
Aksam:Bilmiyorum bise yemesemmi öglen biraz yagli oldu cünkü.Eki Görüntüle 398924 bol suyla dengelesemmi kararsizim
bence güzel olmuş..afiyet olsunmerbahalar kızlar nasılsınız ben geldim dört günlük tatil sonrası ancak nete gelebildim
öglen:
akşam biraz önce yedim
bir tabak salata
bir cay bardagı yogurt
afiyet olsun..menüm
sabah:2 dilim ekmek,1 karper peynir,omlet,şekersiz çay
öğle:1 bardak süt
akşam:1 porsiyon çiğ köfte(internetten baktım 330 kalori civarındaymış),1 bardak ayran,marul
1k kupa yeşil çayımı içip,2 lt suyumu tamamlıycam
leslie nin videolarını buldum sizce nasıl işe yarar mı
bu akşam 3 mil yapmaya çalışacağım bakalım
Çok az değil mi yediklerin ?
Böyle giderse hemen sıkılırsın diyetten.
Leslie evet işe yarıyo bende yapıyorum arada acayip ter atabilirsin. Yani hepten oturmaktan iyidir
aslında açlıktan başım arada bir ağrımıyo değil ama geçen gün kendimi çok şişman hissettim arkadaşlarımın arasında çok rahatsız oluyorum
Selam kızlar nasılsınız ?
Nasıl gidiyor diyetler umarım bu haftada sonuçlarınız geçen haftaki gibi olur.
İyiyim teşekkürler sen nasılsın ?
Ben kendimden pek ümitli değilim bu hafta ama umarım dediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?