Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

öldüm bittim yorgunluktan...oğlumla dışarı çıkalım dedim...hem yürüyüşümü yapmış olayım diye..sat 3 te çıktık evden...15 dk önce döndük eve...yürüyüş kısmı güzeldi de dönerken çocuk ve arabasıyla çıktığın 4 kat mahvetti beni...bi yürüdüğüm kadar cal harcamışımdır

bebekten dolayı yapamam diye bişey demedim ben...yoksa dikkate almadığımda diil....sürekli girip takip yapmam lazım...oğlanla da çok zor olur ...yemeği uykusu falan ...bide tam diş çıkarma zamanı...elimde olsa gerçekten yapardım...

biliyorum tatlım seni dediğin gibi bebeginin duruma göre değişir uyku düzenin gelme düzenin

ama diğer üyelerden cuma günü buralarda olabilecek olan varsa süper olur

inşallah amacına ulaşırsın canım, bu dönem yoğunluktan yapamıyorum ben görenler farkı söylüyo zaten sen de farkediyosun, 3 ayın sonunda salondan ayrılırken farklı biri gibiydim

İnşallah ya

Pilavı hiç yemesen ? Bide akşam çünkü. Başka bi alternatifin varsa onu ye bence.

Evet öğlen kaçmış baya
Hiç bişey yememezlik yapma bence bi kepçe çorba falan iç canım.

merbahalar kızlar nasılsınız ben geldim dört günlük tatil sonrası ancak nete gelebildim
nasılsınız keyifler iyidir inş.
dikkat ettim hafta sonu ama tabi kaçamaklar da yaptım tartıldım herşey dün normaldi inş. cuma günü de öyle olur aminn....
bugünkü menümü hemen yazmak istiyorum çünkü derse gidiyorum (

sabah pirinç ve bugday gevregi yedim biraz süt ile.

öglen:
yarım paket yulaflı bisküvi yedim cantamda vardı yemek yemedim o yüzden

bir bardak nescafe ictim sade

akşam biraz önce yedim
bir kücük tabak mantarlı tavuklu yemek yedim beş altı yemek kasıgı
bir tabak salata
bir cay bardagı yogurt
yarım dilim kepek ekmegi yedim

birazdan yeşil çay ve bir adet sade soda icecegim inş.
yarım litre su içtim henüz ama üce yakın içerim umarım geceye kadar

şimdi cıkıyorum yine gelirim inş.

Menün güzel canım fakat öğleni bisküviyle geçiştirmeseydin keşke

menüm
sabah:2 dilim ekmek,1 karper peynir,omlet,şekersiz çay
öğle:1 bardak süt
akşam:1 porsiyon çiğ köfte(internetten baktım 330 kalori civarındaymış),1 bardak ayran,marul
1k kupa yeşil çayımı içip,2 lt suyumu tamamlıycam
leslie nin videolarını buldum sizce nasıl işe yarar mı
bu akşam 3 mil yapmaya çalışacağım bakalım

insan dışarda olunca mecbur kalıo böyle diyet ürünlerini yemeye.sende dışardaydın sanırım.akşamın güzel olmuş

Çok az değil mi yediklerin ?
Böyle giderse hemen sıkılırsın diyetten.
Leslie evet işe yarıyo bende yapıyorum arada acayip ter atabilirsin. Yani hepten oturmaktan iyidir

Menün güzel canım fakat öğleni bisküviyle geçiştirmeseydin keşke

tatlım bisküvi dışında secenegim köfte ekmek tost patates falandı
o yüzden onları almadım öyle geçiştirip aksam iyi yedim.
sabah tan salata götürecektim okula geç kaldım unuttum :))
ama artık okula salata götürecegim ve aksamki yemekten inş.

Anladım canım. Okuldayken falan zor oluyo baya ya.
Heleki dışarı çıkmak zorndaysan..

bugün karbonhidratı biraz kaçırmışsın genel olarak...bence yarından sonra dikkat et..
kek olmamış bence bitek ..genel olarak fena diil..ama akşam mutlaka atıştır bişeyler..yoksa sabah ne bulursan saldırırsın...en azından salata falan ye..
bence güzel olmuş..afiyet olsun
afiyet olsun..

Çok az değil mi yediklerin ?
Böyle giderse hemen sıkılırsın diyetten.
Leslie evet işe yarıyo bende yapıyorum arada acayip ter atabilirsin. Yani hepten oturmaktan iyidir

aslında açlıktan başım arada bir ağrımıyo değil ama geçen gün kendimi çok şişman hissettim arkadaşlarımın arasında çok rahatsız oluyorum

aslında açlıktan başım arada bir ağrımıyo değil ama geçen gün kendimi çok şişman hissettim arkadaşlarımın arasında çok rahatsız oluyorum

Hepimiz rahatsızız bu durumdan o yüzden buradayız zaten ama sağlığın bozulur. Hem bi süre sonra vücut kendisini korumaya alır ve ne yersen ye yağ olarak depolar.
Bi de dediğim gibi böyle olunca hemende sıkılırsın diyetten.
Bence biran önce kendine uygun bi beslenme şekli oluştur kendine canım.

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız ?
Nasıl gidiyor diyetler umarım bu haftada sonuçlarınız geçen haftaki gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…