Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi aksamlar kizlar,

ya ben cok kötü hasta oldum vücutumdaki bütün kemiklerim teker teker sizliyor bildiginiz grip

bugünki menümü yazayim:

sabah:yulaf süt
öglen:haslanmis brokoli tavuk gögsü sebze corba
aksam:bir kase salata

1.5 litre spor yapamicam cok halsizim

kızlaaaaaaaaar öğlen karşı koyduğum baklava,ev baklavası ve dökme helvayla kendimle gurur duyarkeeeeeeeeen spordan geldimve ELMA aşkıma karşı koyamadımve 1elma yedim ve Dukanamcaya el salladım böylece:))yaaa en az on gün meyve yememe kararı almıştım((

bugünkü menüm;
SABAH:dukan ekmeğim,yumurta,peynir,domates,salatalık
ÖĞLE:bezelye yemeği
AKŞAM:bezelye yemeğive yoğurt:)okulda yiyiyorumda ikisinide:)
şimdi bir elma yedimve spordan önce bir bardak süt
Kızlaar ben yazmıyorum ama hergün en az 2lt su içiyorum
Bugün30dk yürüyüş,30dk bisiklet yaptım

masallah cok güzel canim sadece patateslere aksam biraz dikkat,bende cok seviyorum patatesi

güzel olmus

aralar biraz cok kacmis gibi ve 3 bardak ice tea olmamis canim cünkü cok kalorili gerisi güzel

arada biraz kalorili olmus gerisi güzel olmus

bugünkü menüm:

sabah
çay
tost
peynir

öğle
ezogelin çorbası
fırında tavuk

ara
1 elma

akşam
1 bardak ballı süt

2.5 bardak su

ohhhhh masallah bravooo cok sevdim menünü canim Eki Görüntüle 400076

ah o okula getirilen bisküviler, baklavalar, cantıklar ve börekler yok mu ! :)) bazen öğretmenler odasından başka heryere benziyo

evet canım yaaaaaaa hele veliler canları sıkıldıkça bişeyler yapıp gönderiyolar ondan şiştimzaten sistemli bir şekilde(şimdi okula yemek götürüyorum

böyle devam edersen cuma günü cok güzel bir sonuc alacagina inaniyorum, cok güzel olmus menün

ben galiba bu hafta deneme sürecindeyim.keşke yarışmaya dahil olsam kesin kilo verdim :))

olsun sen bu performansla haftaya da gayet iyi kilo verirsin canım benim sıkma canını...hem menülerin gayet güzel...örnek teşkil etmesi açısından çok yararlı...

25 nisan mesaj sayımı
şekerkızcandy:2
yilike:5+
tequila:-
eloisee:4
cimcime81:5+
acalya:5+
allmost:4
gececek:4
mihribann:-
umutlayasasen:5+
eda00:5+
papatya89:5+

çok geçmiş olsun...

o kadar baklavaya karşı bir elma yemişsin güzelim...bence dukan amca seninle gurur duyardı:))

güzelmiş canım teşekkürler paylaşımın için

Niye ki ? Kaç öğün yeniyo bu diyette tatlım ?

Ben olabilirim kaptacım

Bu arada günaydın herkese. Güzel bigün olur inşallah hepimiz içinn
sağol şekerim, Hatta direk kaptanmı olsan ben yetişemiyorum bu tempoya

güzel sonuçlarla gelirsin inşallah canım haberlerini bekliyoruz

iradene bayıldım tebrikler

tatlı ve ıcetea dışında çok güzel tatlım

yorumlara dalmışım selam vermeyi unutmuşummmm:///

merhabalar kızlar kalorisiz bir gün geçirmiş olmanızı diler gecenin su ile kapatılmasını temenni ederim :)
canım yoktun birkaç gündür herşey yolundadır umarım

akıtma bende sık yaparım yağsız pişirdiysen sorun olmaz canım

geçmiş olsun canım , menünde süper çok güzel sonuçlar bekliyorum bu hafta senden

öyle bir yazmışsınki bende baklava yedin sandım bişey olmaz elmanın kalorisi neki

25 nisan mesaj sayımı
şekerkızcandy:2
yilike:5+
tequila:-
eloisee:4
cimcime81:5+
acalya:5+
allmost:4
gececek:4
mihribann:-
umutlayasasen:5+
eda00:5+
papatya89:5+
eline sağlık tatlım

merhaba kızlar, bizim internetimizde sorun vardı yine, kablolarda bağlantıda sorun var, giremedim bugün hiç
oğlum çok hasta banada geçti, ama hastada olsam başında bekliyorum ateşi yükseliyor sıksık

eleştirilerin farkındayım çok fazla uğrayamadım bu aralar
elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama daha iyi yapabilecek birini seçerseniz siz bilirsiniz arkadaşlar

kızlar iyi geceler moralim sıfır bebişlerimin ikiside hastalandı ne olduğunu tam bilmiyorum ama çok kötü öksürüyorlar birdenbire başladı ve belirtilerden tahmin ettiğim üzre kızamık olma ihtimalleri çook yüksek oğlumun göğsünde bidolu kızarıklık var zönce gördüm ve sürekli kaşınıyor altlarada az yayılmış off çocukların hasta olması çokfena moral falan kalmıyor insanda şimdi randevu aldım yarın ikisinide götürüyorum doktora kızım çok kötü öksürüyor oysa sabah hiçbirşeyi yoktu bitti çocuğum resmen bana dua edin ...

birkaçgün burayla ilgilenemeyebilirim beni hoşgörün bulduğum herfırsatta girmeye çalışacağım ama çocuklarımla ilgilenmem gerek hele de doktor kızamık derse off

zeynepçim geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin
hepimizin evladına

sağol kaptancım amin inşallah..
işkence gibi.. o orada öyle öksürürken uyumak ne mümkün uyuyamam yarın işe nasıl gideceğim onları böyle bırakıp bilmiyorum..
olurda giremezsem beni izinli sayın olurmu ?
cuma sabahı mutlaka kilomu bildiririm .

Yok canım ya sen devam et. Hem ben hiç bişey bilmiyorum bu konuda
Hepimizin sorunları olur ara ara böyle düşünme.

Çok geçmiş olsun tatlımm. Allah acil şifalar versin çocuklarına.

Bu arada günaydın herkeseee mutlu ve kaçamakasız bi gün diliyorumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…