Kızlar 2 gündür karnım hiç doymuyo sanki ya napıcam ben
reglin mi yakın acaba...ondan olabilir belki
Reglim çok düzensiz. Ne zaman olacağımı bilmiyorum ama olabilirde.
Zaten evde düzenim bozuldu şimdi napıcam bilmiyorum
Yememeye çalışıyorum elimden geldiğince ama birazdan okula gidicm kendimi tutamam diye korkuyorum.
Yanıma para falan almıcam ama sakata gelmem umarım
tartılmaya 1 günden az kaldı yapma böyle...sen iradeli bir insansın..2 lokma yemeğe yenik düşmezsin...
hoşgeldin tatlımsınavların nasıl geçti?diyetini toparlayabildin mi dönüşünde?
genel anlamda menüler güzel gidiyorinşallah yarında güzel sonuç alırlar
hoşgeldin canım, benim listemde yoksun sen ama bir karışıklıkmı oldu acaba:44:
melek kaptanlarım sizin tuttuğunuz listede varmı arkadaşımız, onunla birlikte 13 kişi oluyorda
gerçi uzun zamandır uğramayanlar var mihriban mesela uzun zamandır yok
hatırlıyoruz canım neden hatırlamayalım:))
Reglim çok düzensiz. Ne zaman olacağımı bilmiyorum ama olabilirde.
Zaten evde düzenim bozuldu şimdi napıcam bilmiyorum
Yememeye çalışıyorum elimden geldiğince ama birazdan okula gidicm kendimi tutamam diye korkuyorum.
Yanıma para falan almıcam ama sakata gelmem umarım
sağol canım, iyi çok şükür bir burun akıntısı kaldı, bana sattı hastalığı :)iyilik kaptancım...senin ufaklık nasıl oldu??
tarçınlı süt iç canım, ben süt pek sevmem ama acayip tokluk hissi veriyorKızlar 2 gündür karnım hiç doymuyo sanki ya napıcam ben
tatlım tanıdım seni ben ama takımdasın sanmıştım, neyse ozaman uğrarız bir ara, kendine iyi bak canımBayanlar ben çıkıyorum. Akşama arkadaşım gelecek. :112: Başka bir zaman kendimi yeniden hatırlatıncaya dek. Bye byee.
Not: Bu arada, arada bizim takıma da bekleriz. Özellikle şu aralar sayfamız pek bir sakin. Gelin de dolduralım anacım.
bende öyleyim.açlığa dayanabiliyorum ama derse girince midem gurulduyor resmen millet duyuyor yani o derece rezillikKızlar 2 gündür karnım hiç doymuyo sanki ya napıcam ben
sağol canım, iyi çok şükür bir burun akıntısı kaldı, bana sattı hastalığı :)
iyiyim nasıl olayım...regli olucam muhtemelen biraz gerginim bugün:))bebişimde annesinin sabır sınırlarını test ediyosen nasılsın..
dukan ile ilgili pek bilgim olmasa da menün gayet güzel görünüyor canım, su ve sporun da cok iyiymiş ben malesef spora cok vakit ayıramıyorum bu ara :S
selam kızlar, hepinize güzel sakin huzurlu bir gün diliyorum :) bugünkü menümü paylaşayım..
sabah, 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine salça ve krem peynir sürdüm, yanına 2 zeytin 1 kk peynir ve az reçel yedim, 1 kupa çubuk tarçınlı yeşil çay içtim
öğlen, fırında köfte yemeğimi bitirmem gerektiği için biraz ondan ve 1-2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yiyeceğim
okuldan gelince ara öğün olarak bir yeşil elma ve 1 kupa kiraz saplı form çayı içeceğim
akşam, yine fırında köfte yemeğimden 1 tabak yiyeceğim yanına kalan az miktarda bulgur pilavımı yiyeceğim ve tabi ki yoğurt (böylece artık yemeklerim bitmiş olacake naparsınız bekar hayatı olunca yemekler bitmiyor her öğün yiyorum :)) )
toplamda 2 - 2.5 lt su ve spor olarak şimdilik ev işi ve çocuklarla mücadele
tarçınlı süt iç canım, ben süt pek sevmem ama acayip tokluk hissi veriyor
soğan suyuda tokluk hissi veriyor ödem attırıyor ama çok iğrenç bişey içemiyorum benbende öyleyim.açlığa dayanabiliyorum ama derse girince midem gurulduyor resmen millet duyuyor yani o derece rezilliksüt içeyim bari
başka önerileriniz var mı kızlar??mide gurultusunu kesici bir şeyler??
sağol tatlımçok geçmiş olsun şeker kaptanım
az az yapın kızlar, yada dağıtın yemekleri bende kısır yaptım bugün yarısını koydum tabağa kayınvalideme çıkardım :)canııım menün süpeeerr:)))bi yemeği üç gün yemekten bende muzdaribim ama yeni yeni yemekler yapmak istiyoruuumm am bitmiyoki yaptıklarım(((
Tebrikler canım, o özelliğinden banada bulaştırsan çok sevinirimTamam canım teşekkür ederim
Ve kaçamaksız geçirdim bugünü kızlar çok mutluyum :))
Bu saatten sonra açlıktan ölsemde yemiyorum zaten bu özelliğimi çok seviyorum
soğan suyuda tokluk hissi veriyor ödem attırıyor ama çok iğrenç bişey içemiyorum ben
sağol tatlım
az az yapın kızlar, yada dağıtın yemekleri bende kısır yaptım bugün yarısını koydum tabağa kayınvalideme çıkardım :)
Tebrikler canım, o özelliğinden banada bulaştırsan çok sevinirim
iyi aksamlar kizlar,
ya ben cok kötü hasta oldum vücutumdaki bütün kemiklerim teker teker sizliyor bildiginiz grip
bugünki menümü yazayim:
sabah:yulaf süt
öglen:haslanmis brokoli tavuk gögsü sebze corba
aksam:bir kase salata
1.5 litre spor yapamicam cok halsizim
kızlaaaaaaaaar öğlen karşı koyduğum baklava,ev baklavası ve dökme helvayla kendimle gurur duyarkeeeeeeeeen spordan geldimve ELMA aşkıma karşı koyamadımve 1elma yedim ve Dukanamcaya el salladım böylece:))yaaa en az on gün meyve yememe kararı almıştım((
masallah cok güzel canim sadece patateslere aksam biraz dikkat,bende cok seviyorum patatesi
güzel olmus
aralar biraz cok kacmis gibi ve 3 bardak ice tea olmamis canim cünkü cok kalorili gerisi güzel
arada biraz kalorili olmus gerisi güzel olmus
ohhhhh masallah bravooo cok sevdim menünü canim Eki Görüntüle 400076
olsun sen bu performansla haftaya da gayet iyi kilo verirsin canım benim sıkma canını...hem menülerin gayet güzel...örnek teşkil etmesi açısından çok yararlı...
kızlar iyi geceler moralim sıfır bebişlerimin ikiside hastalandı ne olduğunu tam bilmiyorum ama çok kötü öksürüyorlar birdenbire başladı ve belirtilerden tahmin ettiğim üzre kızamık olma ihtimalleri çook yüksek oğlumun göğsünde bidolu kızarıklık var zönce gördüm ve sürekli kaşınıyor altlarada az yayılmış off çocukların hasta olması çokfena moral falan kalmıyor insanda şimdi randevu aldım yarın ikisinide götürüyorum doktora kızım çok kötü öksürüyor oysa sabah hiçbirşeyi yoktu bitti çocuğum resmen bana dua edin ...
Kızlar 2 gündür karnım hiç doymuyo sanki ya napıcam ben
bende öyleyim.açlığa dayanabiliyorum ama derse girince midem gurulduyor resmen millet duyuyor yani o derece rezilliksüt içeyim bari
başka önerileriniz var mı kızlar??mide gurultusunu kesici bir şeyler??
Menümü yazayım hemen
Sabah
1 dilim buğday ekmeği
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı salça
1 bardak yeşil çay
Ara:
7 fındık
Öğlen
1 kase special k
Ara
4 diyet bisküvi
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk kuru fasülye
1 kase salata
3 litre su,30 dk yürüyüş, 50 dk pilates
benim kahvaltım
zeytinli ekmek çay
öğle haşlanmış yumurta iki kaşık makarna
ara yarım kase sütlaç
akşam yarım kase kısır biraz sucuk
saçma sapan bir menü oldu ama eşim yok oğlumla sevdiğimiz şeylerden yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?