Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

reglin mi yakın acaba...ondan olabilir belki

Reglim çok düzensiz. Ne zaman olacağımı bilmiyorum ama olabilirde.
Zaten evde düzenim bozuldu şimdi napıcam bilmiyorum
Yememeye çalışıyorum elimden geldiğince ama birazdan okula gidicm kendimi tutamam diye korkuyorum.
Yanıma para falan almıcam ama sakata gelmem umarım

tartılmaya 1 günden az kaldı yapma böyle...sen iradeli bir insansın..2 lokma yemeğe yenik düşmezsin...

hoşgeldin tatlım sınavların nasıl geçti?diyetini toparlayabildin mi dönüşünde?

Tatlım aslında diyetimi dönüşümde bozdum. Tatilde gayet iyi gidiyordu, sporu falan da artırmıştım. Ama dönüşte biraz da reglden dolayı sanırım cozuttu yine midem. Ama Haftya toparlayıp bommba gibi dönücem inş. Haftayaki listede takip edin beni.

genel anlamda menüler güzel gidiyor inşallah yarında güzel sonuç alırlar

İnşş.

Yok tatlım, yanlış anlaşılma olmasın. O yüzden sordum zaten hatırlıyor musunuz diye. Ben şu an 6. takımın üyesiyim zaten. Sohbete geldim size.

hatırlıyoruz canım neden hatırlamayalım:))

Niye cnmcm. Gayet normal. 2 hafta önce 2 mesajla tanıtmıştım kendimi. Sonra puff. Bul Ecz. yi bulabilirsen.

Umarım. :18: Amman diyim, bugün yapma. Bak yarın tartı var. Sabah tartıldıktan sonra ufak bir ödül verirsin midene, biter. Onun hayaliyle bu gün de geçer.

Son düzenleme:
Bayanlar ben çıkıyorum. Akşama arkadaşım gelecek. :112: Başka bir zaman kendimi yeniden hatırlatıncaya dek. Bye byee.
Not: Bu arada, arada bizim takıma da bekleriz. Özellikle şu aralar sayfamız pek bir sakin. Gelin de dolduralım anacım.

iyilik kaptancım...senin ufaklık nasıl oldu??
sağol canım, iyi çok şükür bir burun akıntısı kaldı, bana sattı hastalığı :)

Kızlar 2 gündür karnım hiç doymuyo sanki ya napıcam ben
tarçınlı süt iç canım, ben süt pek sevmem ama acayip tokluk hissi veriyor

tatlım tanıdım seni ben ama takımdasın sanmıştım, neyse ozaman uğrarız bir ara, kendine iyi bak canım

bende öyleyim.açlığa dayanabiliyorum ama derse girince midem gurulduyor resmen millet duyuyor yani o derece rezillik süt içeyim bari
başka önerileriniz var mı kızlar??mide gurultusunu kesici bir şeyler??

iyiyim nasıl olayım...regli olucam muhtemelen biraz gerginim bugün:))bebişimde annesinin sabır sınırlarını test ediyosen nasılsın..

uffffffffffff canım ya o regl'in gerginliğizaten çıldırtıyo beni adeta;ama bebiiiiiiiiişşşş o stresini alsıııınnn götürsüüüünn:)))

dukan ile ilgili pek bilgim olmasa da menün gayet güzel görünüyor canım, su ve sporun da cok iyiymiş ben malesef spora cok vakit ayıramıyorum bu ara :S

tatlımm ben de önceden çok fazla spor yapıyodum heryerim kas oldu şimdide birazcık bile spor salonuna gitsem davvul gibi hiissediyorum kendimi spor fobim oluştu resmen yine kendimi yormadan yavaş yavaş başladın bakalım inşallah tartımada yansır sporuuuummm

canııım menün süpeeerr:)))bi yemeği üç gün yemekten bende muzdaribim ama yeni yeni yemekler yapmak istiyoruuumm am bitmiyoki yaptıklarım(((

bende öyleyim.açlığa dayanabiliyorum ama derse girince midem gurulduyor resmen millet duyuyor yani o derece rezillik süt içeyim bari
soğan suyuda tokluk hissi veriyor ödem attırıyor ama çok iğrenç bişey içemiyorum ben

çok geçmiş olsun şeker kaptanım
sağol tatlım

canııım menün süpeeerr:)))bi yemeği üç gün yemekten bende muzdaribim ama yeni yeni yemekler yapmak istiyoruuumm am bitmiyoki yaptıklarım(((
az az yapın kızlar, yada dağıtın yemekleri bende kısır yaptım bugün yarısını koydum tabağa kayınvalideme çıkardım :)

Tamam canım teşekkür ederim

Ve kaçamaksız geçirdim bugünü kızlar çok mutluyum :))
Bu saatten sonra açlıktan ölsemde yemiyorum zaten bu özelliğimi çok seviyorum
Tebrikler canım, o özelliğinden banada bulaştırsan çok sevinirim

Olur canım

Menümü yazayım hemen

Sabah
1 dilim buğday ekmeği
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı salça
1 bardak yeşil çay

Ara:
7 fındık

Öğlen
1 kase special k

Ara
4 diyet bisküvi

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk kuru fasülye
1 kase salata

3 litre su,30 dk yürüyüş, 50 dk pilates

benim kahvaltım
zeytinli ekmek çay

öğle haşlanmış yumurta iki kaşık makarna

ara yarım kase sütlaç

akşam yarım kase kısır biraz sucuk

saçma sapan bir menü oldu ama eşim yok oğlumla sevdiğimiz şeylerden yaptık

çok geçmiş olsun bence bir an önce iyileşmeye bak sonra yaparsın sporunu :)

geçen gün okuduğum bir haberde spordan sonraki ilk 15 dk içinde 1 elma yenmesi vücut için çok yararlıymış bence üzülme :))

ayy çok teşekkür ederim inşallah az az yemeye tam gaz devam

olsun sen bu performansla haftaya da gayet iyi kilo verirsin canım benim sıkma canını...hem menülerin gayet güzel...örnek teşkil etmesi açısından çok yararlı...

umarım hep yararlı menüler yazabilirim buraya hem sizin için hemde kendim için :))

kıyamam onlara ya çok çok geçmiş olsun ..

bende tam doymuyorum ama olsun mutluyum mutluyuz

bende bu akşam çok acıktım kendime taze çilekli yoğurt yaptım içinede 1 kaşık bal koydum nefis oldu tavsiye ederim

çok beğendim

arada lazım böyle bir menü ama ertesi gün telafi etmek şartıyla

afiyet olsunnnn

bugünkü menüm:

sabah
çay
domates
salatalık
peynir
3 dilim ekmek

öğle
yoğurt çorbası
marul salatası

ara
1.5 elma

akşam
çilekli yoğurt (kendim yaptım)

2 litre su + 45 dk pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…