kızlaaarrr bugün okula tüma arkadaşlar baklava getirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş((ya çok kkötü bi günde cumaya az kaldı diye tadına bile bakamadım ((ama çok mutluyum nası yaptım bilemiyorum ama üç tenefüste vikram edilen tatlıları geri çevirebildim:))))Ama yazarken bile ağzım sulanıyo hala
Rica ederim prensesimm
Ama öğrenmem gereken şeyler var sanırım
ya ben cok kötü hasta oldum vücutumdaki bütün kemiklerim teker teker sizliyor bildiginiz grip
kızlar iyi geceler moralim sıfır bebişlerimin ikiside hastalandı ne olduğunu tam bilmiyorum ama çok kötü öksürüyorlar birdenbire başladı ve belirtilerden tahmin ettiğim üzre kızamık olma ihtimalleri çook yüksek oğlumun göğsünde bidolu kızarıklık var zönce gördüm ve sürekli kaşınıyor altlarada az yayılmış off çocukların hasta olması çokfena moral falan kalmıyor insanda şimdi randevu aldım yarın ikisinide götürüyorum doktora kızım çok kötü öksürüyor oysa sabah hiçbirşeyi yoktu bitti çocuğum resmen bana dua edin ...
25 nisan mesaj sayımı
şekerkızcandy:2
yilike:5+
tequila:-
eloisee:4
cimcime81:5+
acalya:5+
allmost:4
gececek:4
mihribann:-
umutlayasasen:5+
eda00:5+
papatya89:5+
günaydınlar hepinize..bu sabah tenha buralar...
günaydın kızlar
harikasın harika
öğrenirsin tatlım çok zor değil
geçmiş olsun canlarAllah tez zamanda şifa versin
daha fazla ilgi ve özen lütfen
günaydın tatlım
günaydın prenses perim..
nasılsın tatlım keyfin nasıl?bebiş nasıl?
iyiyim nasıl olayım...regli olucam muhtemelen biraz gerginim bugün:))bebişimde annesinin sabır sınırlarını test ediyosen nasılsın..
başarılar canım, inşallah hepsinden 100 alırsın, hangi bölümde okuyorsun sen?
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Çok uzun zaman oldu di mi görüşmeyeli. Önce sınavlar vardı, onlar bitti kuzenim geldi, sonra ailelerle tatile gittik falan. Uzun süre uzak kaldım burdan. Ve sanırım diyetten de. Sizler napiyorsunuz nasılsınız? Hala kim olduğumu hatırlıyor musunuz yoksa kendimi yeniden tanıtim mi?
Birazgeç bir cvp oldu ama.
Nerdee. Ama yine de kötü de geçmedi çok şükür. :112: Ben eczacılık okuyorum cnm. Son sınıfım. :112:
Bu arada geçen hafta çokk güzel sonuçlar almışsınız maş.
Darısı da bu haftaya inş.Naptınız? Vermeye devam di mi?
iyi aksamlar kizlar,
ya ben cok kötü hasta oldum vücutumdaki bütün kemiklerim teker teker sizliyor bildiginiz grip
bugünki menümü yazayim:
sabah:yulaf süt
öglen:haslanmis brokoli tavuk gögsü sebze corba
aksam:bir kase salata
1.5 litre spor yapamicam cok halsizim
bugünkü menüm;
SABAH:dukan ekmeğim,yumurta,peynir,domates,salatalık
ÖĞLE:bezelye yemeği
AKŞAM:bezelye yemeğive yoğurt:)okulda yiyiyorumda ikisinide:)
şimdi bir elma yedimve spordan önce bir bardak süt
Kızlaar ben yazmıyorum ama hergün en az 2lt su içiyorum
Bugün30dk yürüyüş,30dk bisiklet yaptım
kızlar iyi geceler moralim sıfır bebişlerimin ikiside hastalandı ne olduğunu tam bilmiyorum ama çok kötü öksürüyorlar birdenbire başladı ve belirtilerden tahmin ettiğim üzre kızamık olma ihtimalleri çook yüksek oğlumun göğsünde bidolu kızarıklık var zönce gördüm ve sürekli kaşınıyor altlarada az yayılmış off çocukların hasta olması çokfena moral falan kalmıyor insanda şimdi randevu aldım yarın ikisinide götürüyorum doktora kızım çok kötü öksürüyor oysa sabah hiçbirşeyi yoktu bitti çocuğum resmen bana dua edin ...
örnek menü olarak bakmalıyım sanırım bu menüye :) afiyet olsun canım
menün güzelmiş tatlım beğendim.bende tam tahıllı ekmeğe döndüm kepekli kansızlık yapıyormuş.patates diyette yenmemeli diyorlar ama açıkçası bende yiyorum :26:
hoşgeldin canım, benim listemde yoksun sen ama bir karışıklıkmı oldu acaba:44:Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Çok uzun zaman oldu di mi görüşmeyeli. Önce sınavlar vardı, onlar bitti kuzenim geldi, sonra ailelerle tatile gittik falan. Uzun süre uzak kaldım burdan. Ve sanırım diyetten de. Sizler napiyorsunuz nasılsınız? Hala kim olduğumu hatırlıyor musunuz yoksa kendimi yeniden tanıtim mi?
Nerdee. Ama yine de kötü de geçmedi çok şükür. :112: Ben eczacılık okuyorum cnm. Son sınıfım. :112:
bende hep bitmeyen yemekler yüzünden kilo aldımselam kızlar, hepinize güzel sakin huzurlu bir gün diliyorum :) bugünkü menümü paylaşayım..
sabah, 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine salça ve krem peynir sürdüm, yanına 2 zeytin 1 kk peynir ve az reçel yedim, 1 kupa çubuk tarçınlı yeşil çay içtim
öğlen, fırında köfte yemeğimi bitirmem gerektiği için biraz ondan ve 1-2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yiyeceğim
okuldan gelince ara öğün olarak bir yeşil elma ve 1 kupa kiraz saplı form çayı içeceğim
akşam, yine fırında köfte yemeğimden 1 tabak yiyeceğim yanına kalan az miktarda bulgur pilavımı yiyeceğim ve tabi ki yoğurt (böylece artık yemeklerim bitmiş olacake naparsınız bekar hayatı olunca yemekler bitmiyor her öğün yiyorum :)) )
toplamda 2 - 2.5 lt su ve spor olarak şimdilik ev işi ve çocuklarla mücadele
hatırlıyoruz canım neden hatırlamayalım:))Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Çok uzun zaman oldu di mi görüşmeyeli. Önce sınavlar vardı, onlar bitti kuzenim geldi, sonra ailelerle tatile gittik falan. Uzun süre uzak kaldım burdan. Ve sanırım diyetten de. Sizler napiyorsunuz nasılsınız? Hala kim olduğumu hatırlıyor musunuz yoksa kendimi yeniden tanıtim mi?
selam kızlar, hepinize güzel sakin huzurlu bir gün diliyorum :) bugünkü menümü paylaşayım..
sabah, 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine salça ve krem peynir sürdüm, yanına 2 zeytin 1 kk peynir ve az reçel yedim, 1 kupa çubuk tarçınlı yeşil çay içtim
öğlen, fırında köfte yemeğimi bitirmem gerektiği için biraz ondan ve 1-2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yiyeceğim
okuldan gelince ara öğün olarak bir yeşil elma ve 1 kupa kiraz saplı form çayı içeceğim
akşam, yine fırında köfte yemeğimden 1 tabak yiyeceğim yanına kalan az miktarda bulgur pilavımı yiyeceğim ve tabi ki yoğurt (böylece artık yemeklerim bitmiş olacake naparsınız bekar hayatı olunca yemekler bitmiyor her öğün yiyorum :)) )
toplamda 2 - 2.5 lt su ve spor olarak şimdilik ev işi ve çocuklarla mücadele
hoşgeldin canım, benim listemde yoksun sen ama bir karışıklıkmı oldu acaba:44:
melek kaptanlarım sizin tuttuğunuz listede varmı arkadaşımız, onunla birlikte 13 kişi oluyorda
gerçi uzun zamandır uğramayanlar var mihriban mesela uzun zamandır yok
bende hep bitmeyen yemekler yüzünden kilo aldım
ama fırında köftenin zararı olmaz canım, güzel menün beğendim
nasılsınız kızlar?
ben dün baya kaçırdım
bugün sabah zeytin ekmek çay , yumurta kaynatmıştım ama canım istemedi, öğle olarak yicem hem tok tutar, akşama çorba salata yemeyi düşünüyorum
bir litrede yeşil çay
kaç gündür hasta olduğumuzdan eve bakamadım bugün dip doruk temizlik yapıcam spor olur herhalde
akşama görüşürüz kendinize iyi bakın bol bol su için bol bol hareket edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?