canım benim afacan oğlumun uykusu çok zor, gece yarılarına kadar uyumaz sabah 5te ayakta yine, uykusuzluğa dayanmak için içiyorum kahveyigünaydın şeker kaptanım :) menün gayet güzel görünüyor, hepimiz insanız canımın çekiyor, arada bır kasıktan bır sey olmaz, ama gözüme carpan şey kahve miktarının fazla olması sadece
çok güzel canım, inşallah eksileri görürüz yarınhepinize günaydın 8. takımın güzel ve kilo verdikçe güzelleşen hanımları
hemen menümü paylaşayım
sabah 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine krem peynir salça sürdüm yanında zeytin peynir ceviz yedim ve şekersiz açık çay içtim
arada 1 bardak şekersiz çay
öğlen bir bardak ölçüden yapılmış haşlanmış kepek makarna, yanına yoğurt domates salatalık
arada 1 kupa çubuk tarcın ilaveli limonlu yeşil çay, 1 yeşil elma ve su
akşam 1 tabak barbunya, 1 dilim tam tahıllı ekmek ve domates salatalık yemeyi düşünüyorum
yatmadan önce 1 kupa kiraz saplı form çay ve su...
su toplamda 2 lt kadar, ve kızlar gece yatarken ağzımda sadece su ve diş macunu tadı oluyor, gecenlerde bir arkadas yazmıstı aklıma geldi, umarım en kısa sürede hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız aminnnn :)
bende ayran detoksu yapıyorum bugün ve yarın, sen nasıl yapıyorsun canım?bugun bir gunluk detoks yapacagim karisimimi hazirladim insallah ise yarar
tamam şekerim inşallah 52 oldğun günleri görürüz hep birlikteşeker kaptanım benim bi maruzatım olucaktı ehem ben hedef kilomu değiştirmek istiyorum, 55 ten 52 ye düşürmek istiyorum :)
canım benim afacan oğlumun uykusu çok zor, gece yarılarına kadar uyumaz sabah 5te ayakta yine, uykusuzluğa dayanmak için içiyorum kahveyi
çok güzel canım, inşallah eksileri görürüz yarın
bende ayran detoksu yapıyorum bugün ve yarın, sen nasıl yapıyorsun canım?
tamam şekerim inşallah 52 oldğun günleri görürüz hep birlikte
nasılsınız kızlar?
ben bu sabah tartıldım 80,5 bir haftadır hiç kilo vermemişim kaçamaklarım falan bol boldu bu hafta ya ondan
bugün yarın iki gün ayran detoksu yapacağım, iki günde 1-2 kilo arası yağdan gidiyormuş
bir kendimi toparlıyımda şu 7 li rakamları göreyim artık
kaptancım ayran detoksu nedir?
ben çiğ sebze sularıyla detoks yapıyorum ..
Kızlar nasılsınız iyi misiniz ?
Cuma geldi çattı inşallah kaçamak yoktur ..
Ayran detoksu çok etkili bir detoks 2 günde 1.5- 2 kg gidiyor.
Nasıl yapıyorsun.
Haşlanmış nohut mercimek bulgur 4'er kaşık 2 litre ayranın içine karıştırıyorsun.
Bir de salata rendeledin mi tamamdır ..
Sabah hafif bir kahvaltı yapıp sonra bütün gün bu karışımdan içiyorsun ki kahvaltıda da bundan içsen daha iyi.
CANIM onlar insanı şişirmezmi ya?
Ben de aynısını düşünmüştüm ama çok etkili oluyor yalnız vücudundaki toksin miktarına da bağlı hani kaçamak yaptığımız dönemlerden sonra etkisi çok daha fazla oluyor ..
gaz yapar şişirir diye düşündüm bende duyduğumda ..
peki buğday olmazmı
mesela sadece buğday ve yoğurt..
olurmu ki??
Aynı etkiyi göstereceğini zannetmiyorum canım, şimdi sadece nohutu hatırlıyorum antioksidan etkisi vardı, diğerlerinin de etkilerinden dolayı mutlaka aynı malzemeler olmalıymış ..
anladım canım peki okuyabileceğim bi topic varmı bununla ilgili? hani yapanların yorumları falan?
ayy ben söylemeyi unuttum ya dün lcw nin önünden geçiyordum dedimki girip deneyeyim 38 beden ...
olacağına hiç ihtimal vermedim ama 38 bedenin içine girdim çok mutlu oldum ya şiş olduğum halde oldu...
Ayran detoksu çok etkili bir detoks 2 günde 1.5- 2 kg gidiyor.
Nasıl yapıyorsun.
Haşlanmış nohut mercimek bulgur 4'er kaşık 2 litre ayranın içine karıştırıyorsun.
Bir de salata rendeledin mi tamamdır ..
Sabah hafif bir kahvaltı yapıp sonra bütün gün bu karışımdan içiyorsun ki kahvaltıda da bundan içsen daha iyi.
Benim bu hafta hiç kaçamağım yok..
ama çok şişim ..
bağırsak sorunlarım var bu yüzden yarına pek birşey beklemiyorum hatta fazla bile çıkabilirim gibi geliyor...
sana birşey sormak istiyorum yanlış anlamazsan şuanda kaç beden giyiyorsun?
yani 57 iken ..
Bağırsak sorunu çok etkiliyor form çay falan denedin mi ?
Düzenli içmek iyi değil ama çok sorun olduğunda içiyorum ben ..
Yok neden yanlış anlayayım.
36 oluyor ama istediğim şekilde değil inşalalh şu son kilolar gidince 36 tam istediğim gibi duracak ..
ay ne güzel canım ya..
o zaman senin boyun benden uzun çünkü ben 57 olsamda giremem 36 nın içine benim boyum 157..
acaba bir beden düşmek için ortalama kaç kilo vermek gerekiyor ..
yani 36nın içine girebilmem için kaç kilo vermem gerek? şuanda 38 oluyor ..
iki pantolon denedim biri bol kesim diğeri dar kesim di
bol kesim olan çok rahat oldu dar kesim yapıştı düğmede biraz zorladı :)
canım hilal kaptan anlatmış aynen öyle, 2 litre ayranın içine iki salatalık 4 er kaşık nohut yeşil mercimek bulgur, ben sarımsakla nanede koydum cacık gibi olsun diye tadıkaptancım ayran detoksu nedir?
ben çiğ sebze sularıyla detoks yapıyorum ..
tok tutuyor ya canım, yağsız ve tuzsuz, şekersiz daha ne olsun, belki biraz daha yiyebilseydim şişirirdi başka bişey yemezdim
CANIM onlar insanı şişirmezmi ya?
sade ve doyurucu bi menü olmuş canım inşallah hep böyle güzel devam edersin..
çok güzel canım
teşekkürler
günaydın şeker kaptanım :) menün gayet güzel görünüyor, hepimiz insanız canımın çekiyor, arada bır kasıktan bır sey olmaz, ama gözüme carpan şey kahve miktarının fazla olması sadece
aynen ya o kadar da kısıtlamaya gerek yok kendimizi :)
canım benim afacan oğlumun uykusu çok zor, gece yarılarına kadar uyumaz sabah 5te ayakta yine, uykusuzluğa dayanmak için içiyorum kahveyi
çok güzel canım, inşallah eksileri görürüz yarın
bende ayran detoksu yapıyorum bugün ve yarın, sen nasıl yapıyorsun canım?
tamam şekerim inşallah 52 oldğun günleri görürüz hep birlikte
nasılsınız kızlar?
ben bu sabah tartıldım 80,5 bir haftadır hiç kilo vermemişim kaçamaklarım falan bol boldu bu hafta ya ondan
bugün yarın iki gün ayran detoksu yapacağım, iki günde 1-2 kilo arası yağdan gidiyormuş
bir kendimi toparlıyımda şu 7 li rakamları göreyim artık
kilo almamakta büyük başarı bence umarım detoks işe yarar
yok kaçamak falan
ayy ben söylemeyi unuttum ya dün lcw nin önünden geçiyordum dedimki girip deneyeyim 38 beden ...
olacağına hiç ihtimal vermedim ama 38 bedenin içine girdim çok mutlu oldum ya şiş olduğum halde oldu...
waoww süper süper
canım hilal kaptan anlatmış aynen öyle, 2 litre ayranın içine iki salatalık 4 er kaşık nohut yeşil mercimek bulgur, ben sarımsakla nanede koydum cacık gibi olsun diye tadı
ama sadece o çok acıktırıyor çok çok az bişeyler yedim yine dayanamadım bakalım sabah ne olacak sonuç
iki litreyide bitiremedim yarısı yarına, bozulcak bişey yokya içinde yarında içilir diye düşünüyorum
tok tutuyor ya canım, yağsız ve tuzsuz, şekersiz daha ne olsun, belki biraz daha yiyebilseydim şişirirdi başka bişey yemezdim
nasılsınız kızlar,
benim menüm
sabah haşlanmış yumurta meyve çayı
iki lokma tost
ayran ayran ayran
öğlen dört kaşık çorba
ayran ayran ayran
akşam 2,5 adet köfte
2-3 çilek
bir kase puding ( dayanamadım napayım)
bu kadar bakalım sabah nolcak
fatmagülü seyrederken egzersiz mekik çekmeyi düşünüyorum
değişik bir menü olmuş yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?