tadı nasıl pekiii;hiççekici gelmedi tadıama aradayapsam diyorum
Yok neden yanlış anlayayım.
36 oluyor ama istediğim şekilde değil inşalalh şu son kilolar gidince 36 tam istediğim gibi duracak ..[/I][/B]
ilk bildirim benden
geçen hafta:79.2
bu hafta:78.2
giden:1
79.2/78.2/1.0/%1.26
Bekledigim gbi oldu cunku hala siskinligim devam ediyor
gecen cuma : 60.600
Bu cuma. : 59.600
giden 1kilo
günaydın kızlar
geçen hafta: 81,2
bugün:80,9
boy:1,65
hedef:65
giden 300 gram çok kaçamak yaptım bu hafta ondan oldu bu..
:S telafi edecegim.
kızlar günaydın;
Sabah uyanır uyanmaz tartıldımsonuç tamda düşündüğüm gibi
GEÇEN HAFTA:70.00
BUGÜN:70.00
Bir tıkoynama yok okadar dikket etmeme rağmen tek şey var vicdanımı rahatlatan bu hafta çokspor yaptım ve ben her spora başladığımda hemn önce birkaç kiloalıyorum((((en azından bu hafta almamışım
insallah canimya ne guzel olur...
Ben bi 55e duseyimde once sonrasinda yavas yavas inerim
canım sorun olan varsa daha öncede dedim, daha iyi yapabilecek biri varsa hemen bırakabilirim
hergün giriyorum herkesin menüsüne yorum yapıyorum
küçük çocuğum var elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum
ama yetmiyorsa daha napayım
benden bu kadar
bugünde listeyi hazırlarım bırakırım
nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar
canım sorun olan varsa daha öncede dedim, daha iyi yapabilecek biri varsa hemen bırakabilirim
hergün giriyorum herkesin menüsüne yorum yapıyorum
küçük çocuğum var elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum
ama yetmiyorsa daha napayım
benden bu kadar
bugünde listeyi hazırlarım bırakırım
nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar
canım ben çok zorlayamıyorum kendimi sinirsel rahatsızlığım var,
ama yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyet anlamında
zaten motive olurum diye girdim buraya
ama öyle hiçbirzaman mükemmel menülerim olmadı sizler gibi
haftada bir kilo vermiyorumda 300-400 gr. veriyorum
buda benim tercihim
ama kimseyi rahatsız etmek istemem ,herkesin menüsünü eleştirirken objektif olmaya çalışıyorum
neyse gerek yok bu saatten sonra
bekleyimmi arkadaşları daha 12 oldu saat
kaptanlarım kontrol edersiniz birde 9.takımda kontrol etçekti sanırım
genel listeye koymadım
hepinize başarılar hoşçakalın
Arkadaşlar yaklaşık 15 -20 gündür kk ile birlikteyim ve benim hayatımı planlamamda yani planlı yememde mükemmel bir desteğinizin olduğunu görüyorumyazılanlara şöyle bir göz gezdirince takım kaptanımıza haksızlık ettiğinizi düşünüyorum ben kendi şahsım adına herkesin kendine ait bir sorumluluğu vardır zaten hayat memal bir iş yapmıyoruzz hepimizin bir hayat akışı var takım kaptanımızda elinden geldiğince aktif olmaya çalışıyor bence en azından ben her menümde yorumlarını görebiliyorum birde şunu anlayamıyorum tamam hep paylaşalım gerketiğinde taktir edelim yüreklendirelim birbirimizi motive edelim bunlar çok güzel şeyler ama ben şunu anlayamıyorum hangimiz bir diyetisyen kadar beslenme konusuna hakimiz ki karşımızdakinin menüsünü eleştirenbilelim tabiki yorum yapın ben çok ta mutlu oluyorum motive oluyorum ama bu kimsenin görevi olmammalı bence isteyen yorum yapmak isterse yapsın motive etsin yada eleştirsin çok güzel ama burada paylaşımda bulunuyoruz devlet millet meselesi çözmüyoruz kızlar bırakız güzel güzel paylaşalım hedeflerimize hep birlikte ulaşalım
Arkadaşlar yaklaşık 15 -20 gündür kk ile birlikteyim ve benim hayatımı planlamamda yani planlı yememde mükemmel bir desteğinizin olduğunu görüyorumyazılanlara şöyle bir göz gezdirince takım kaptanımıza haksızlık ettiğinizi düşünüyorum ben kendi şahsım adına herkesin kendine ait bir sorumluluğu vardır zaten hayat memal bir iş yapmıyoruzz hepimizin bir hayat akışı var takım kaptanımızda elinden geldiğince aktif olmaya çalışıyor bence en azından ben her menümde yorumlarını görebiliyorum birde şunu anlayamıyorum tamam hep paylaşalım gerketiğinde taktir edelim yüreklendirelim birbirimizi motive edelim bunlar çok güzel şeyler ama ben şunu anlayamıyorum hangimiz bir diyetisyen kadar beslenme konusuna hakimiz ki karşımızdakinin menüsünü eleştirenbilelim tabiki yorum yapın ben çok ta mutlu oluyorum motive oluyorum ama bu kimsenin görevi olmammalı bence isteyen yorum yapmak isterse yapsın motive etsin yada eleştirsin çok güzel ama burada paylaşımda bulunuyoruz devlet millet meselesi çözmüyoruz kızlar bırakız güzel güzel paylaşalım hedeflerimize hep birlikte ulaşalım
Bazı arkadaşların durumu prensesimle paylaşması sonucu bu konuyu açma gereği duymuştuk ama böyle bir sonuç için değildi gerçekten üzüldüm.
Tabiki tek bir kişinin görevi değil bu ama bir kişinin düzeni sağlanması konusunda biraz daha baskın olması için var bu baskınlık durumu.
O yüzden zaten takım açıldıktan beri sürekli şöyle olabilir böyle olabilir diye fikir vermeye çalıştık takıma kötü bir amaç yoktu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?