Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şeker kaptanım öncelikle teşekkür ederim.takımı kurma aşamasında bu sorumlulugu aldıgın için ama takıma çok fazla ugrayamıyorsun.belki kaptanlıga yeni yeni alışıyorsun onunda verdiği bir durum var.üyeleri daha sıkı takip edip tutman lazım.motivasyonu düşen üyeyi hemen yükseltmen lazım.benimde sınav dönemim geliyor kk ya çok gelemeyeceğim.bide 2 takıma bakmak zorlamaya başladı

kızlar özelden bana yazanlar oldu.takım kaptanı ile ilgili..kaptan konusunda söyleyecekleri olanlar takıma da yazsın ki soruna çözüm bulalım.

günaydın kızlar, bugün tartıldığımda 58 geldim, gecen hafta 58,4 tü, 400 gr kadar verebilmişim bu hafta aynı azimle devam edeceğim, umarım herkes istediği sonucu görmüştür bugün..

şimdiki kilom :58 hedef: 52

bu arada iki gündür internetimde problem var sadece okuldan girebildim bu yüzden menülerinize yorum yapamadım kusura bakmayın, ekipleri bekliyorum, umarım en kısa sürede yaparlar artık !

Şeker kaptancım prensesim haklı.
Kaptan olarak tek tek mmenüleri eleştirmen lazım, bunu bazen tatlı sert bir şekilde kalmak durumunda kalıyorsun fakat bunu yapabilmek için kendinin kaçamak yapmaman gerekiyor.
Yokssa bana söylüyorsun ama sen yapıyorsun gibi bir durum oluşabiliyor.
Yine paylaşım konusunda da durum aynı, paylaşımların herkesi takibin yüksek olmalı ki paylaşım konusunda gerektiğinde uyarabil veya izinli yazabil.
Bizim takımda 1 kere uyarıdan sonra 2. ye izinli yazıyoruz mesela arkadaşları.
Aynı kuralları uygulayalım dedik ama ben mesaj sayımlarında iç açıcı sonuçlar göremiyorum.
Takım çok yeni o yüzden bireysel olarak azimli arkadaşlar genelde ama bunu takım geneline yaymak gerekli yoksa bir süre sonra bireysel motivasyonlar yeterli gelmeyecektir.

canım sorun olan varsa daha öncede dedim, daha iyi yapabilecek biri varsa hemen bırakabilirim
hergün giriyorum herkesin menüsüne yorum yapıyorum
küçük çocuğum var elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum
ama yetmiyorsa daha napayım
benden bu kadar
bugünde listeyi hazırlarım bırakırım
nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar

tadı nasıl pekiii;hiççekici gelmedi tadı ama aradayapsam diyorum

Ben seviyorum canım rahatça tüketilebilir bence ..

Yok neden yanlış anlayayım.
36 oluyor ama istediğim şekilde değil inşalalh şu son kilolar gidince 36 tam istediğim gibi duracak ..[/I][/B]

ufssss kiloçizelgen şimdi dikkatimi çektiii TEBRİKLER canım yaaaa Allahım nekadar güzel yol katetmişsinDarısı başıma darısı başıma[/QUOTE]

Teşekkür ederim inan isteyince oluyor ben hayatımda hiç gördüğümü hatırlamıyorum 57'nin altını ama oldu sonunda ..

ilk bildirim benden
geçen hafta:79.2
bu hafta:78.2
giden:1
79.2/78.2/1.0/%1.26

Bekledigim gbi oldu cunku hala siskinligim devam ediyor
gecen cuma : 60.600
Bu cuma. : 59.600
giden 1kilo

günaydın kızlar

geçen hafta: 81,2
bugün:80,9
boy:1,65
hedef:65

giden 300 gram çok kaçamak yaptım bu hafta ondan oldu bu..
:S telafi edecegim.

Kızlar tebrik ederim gayet güzel sonuçlar.
Almostcum neden sıkıyorsun canını 1 haftada 1 kg çok iyi ..
Umutlayasen önemli olan vicdanının rahat olması her şeyi doğru yapıp gitmediyse daha çok gitmesi için hazırlık yapıyordur vücudun.

insallah canimya ne guzel olur...
Ben bi 55e duseyimde once sonrasinda yavas yavas inerim

Sen çok spor yaptığından şimdi bile pek problem yok canım zamanla daha iyi de olacaktır ..

Canım benim ne olur söylediklerimizi yanlış anlama biliyorsun takımın tekrar açıldığı ilk günden beri beraberiz sen bir şeyin altına elini koydun bu çok güzel.
Çocuğun da var biliyorum ama mesela kaçamak yapmazsan kaçamaklara kızabilirsin rahat bir şekilde.
Ya da bu paylaşım mesajlarını haftalık kaydedip cuma günleri yayınlayıp uyarı yapma gibi bir durumun olabilir.
Haklısın senin de çocuğun var kolay değildir eminim birebir bilemesem de ama en azından bu durumu takım içinde konuşup bir çözüm bulursanız hoş olur diye düşünüyorum.

canım ben çok zorlayamıyorum kendimi sinirsel rahatsızlığım var,
ama yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyet anlamında
zaten motive olurum diye girdim buraya
ama öyle hiçbirzaman mükemmel menülerim olmadı sizler gibi
haftada bir kilo vermiyorumda 300-400 gr. veriyorum
buda benim tercihim
ama kimseyi rahatsız etmek istemem ,herkesin menüsünü eleştirirken objektif olmaya çalışıyorum
neyse gerek yok bu saatten sonra
bekleyimmi arkadaşları daha 12 oldu saat

**** 8. takım 255. etap sonuçları****

yilike (79,2 / 78,2 / 1, 0 / %1,26) hedef 68
gececek (81,2 / 80,9 / 0,3 / % 0,37 ) hedef 65
umutlayasasen (70 /70 / 0 / %0 ) hedef 58
allmost (60,6 / 59,6 /1,0 / %65 ) hedef 55
eloisee ( 58,4 / 58,0 / 0,4 / %68 ) hedef 52
papatya89 ( 62 / 60 / 2 / % 3,23 ) hedef 50 yeni üye
şekerkızcandy ( 80,5 / 80,1 / 0,4 / % 0,50) kendi isteğiyle ayrıldı

acalya cimcime eda izinli
Mihriban bu haftada yok

8.Takim ortalaması:1,10

kaptanlarım kontrol edersiniz birde 9.takımda kontrol etçekti sanırım
genel listeye koymadım
hepinize başarılar hoşçakalın

Selam herkese.
Kusura bakmayın bilgisayarım arızalıydı giremedim hiç buraya
Kilom 76.7 giden 900 gram.

Arkadaşlar yaklaşık 15 -20 gündür kk ile birlikteyim ve benim hayatımı planlamamda yani planlı yememde mükemmel bir desteğinizin olduğunu görüyorumyazılanlara şöyle bir göz gezdirince takım kaptanımıza haksızlık ettiğinizi düşünüyorum ben kendi şahsım adına herkesin kendine ait bir sorumluluğu vardır zaten hayat memal bir iş yapmıyoruzz hepimizin bir hayat akışı var takım kaptanımızda elinden geldiğince aktif olmaya çalışıyor bence en azından ben her menümde yorumlarını görebiliyorum birde şunu anlayamıyorum tamam hep paylaşalım gerketiğinde taktir edelim yüreklendirelim birbirimizi motive edelim bunlar çok güzel şeyler ama ben şunu anlayamıyorum hangimiz bir diyetisyen kadar beslenme konusuna hakimiz ki karşımızdakinin menüsünü eleştirenbilelimtabiki yorum yapın ben çok ta mutlu oluyorum motive oluyorum ama bu kimsenin görevi olmammalı bence isteyen yorum yapmak isterse yapsın motive etsin yada eleştirsin çok güzel ama burada paylaşımda bulunuyoruz devlet millet meselesi çözmüyoruz kızlar bırakız güzel güzel paylaşalım hedeflerimize hep birlikte ulaşalım

takım içinde bir problem yaşanıyorsa herkes tarafından konusulup çözüme ulaştırılmalı.siz bir takımsınız ben artık buralarda olamayacagımda.herkes sıkıntısını dile getirmeli ki bir orta yol bulunsun.takım bugun ortalarda yok motivasyon düştü sanki.herkesi sıkıştırman en başta kendin sıkışman lazım canım benim sinirsel rahatsızlıgın vardır dogrudur onuda burada aşmaya çalış.ben takımdayken kaptanken boşandım ardından neler yaşadım neler takımdaki kızlara tutundum.onlarla ilgilendim kafamda onlar olunca en azından kendi sorunlarıma takılmıyordum.bebeginde varmıs haklısın çok gelemiyorsundurda.ayrıca elinden geleni fazlasıyla yaptıgına da inanıyorum ama kaptanlık bambaşka bir olay.

canımcım öncelikle ben seni bir yere bırakmam.böyle kızıp kırılıp gitmek yok kolay olan gitmek zor olan kalıp mücadele etmek.hem kalman senin için önemli kendin için kalmalısın

kaptanlarım kontrol edersiniz birde 9.takımda kontrol etçekti sanırım
genel listeye koymadım
hepinize başarılar hoşçakalın

Şekercim bu konunun açılma nedeni ne yapılabilir ne edilebilir diye bir düşünce ve belki bir tecrübe paylaşımıydı bunları pozitif bir eleştiri olarak alıp takımca konuşulmasıydı
Bu sonuca üzüldüm .

Bazı arkadaşların durumu prensesimle paylaşması sonucu bu konuyu açma gereği duymuştuk ama böyle bir sonuç için değildi gerçekten üzüldüm.
Tabiki tek bir kişinin görevi değil bu ama bir kişinin düzeni sağlanması konusunda biraz daha baskın olması için var bu baskınlık durumu.
O yüzden zaten takım açıldıktan beri sürekli şöyle olabilir böyle olabilir diye fikir vermeye çalıştık takıma kötü bir amaç yoktu ..

canımcım menü yorumundaki amaç psikolojik aslında.biri kaçamak yaparken düşünüyor.ben bunu yiyorum ama yarın takıma yazarken bunu nasıl yazacagım?kaptan ve takımdakiler kaçamagımı görünce kızacaklar diye kendini kasmıyor? menülerdeki amaç o.takımda dile getirme sebebimiz bu işte.herkes fikrini beyan etsin konusulsun tatlıya baglansın

canımcım şeker kaptan bir yere gitmiyor.ben onu gitti kabul etmiyorum

şekerkızcandy ( 82.7 / 80,1 / 0,37 / % 0,45 ) 249. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü.

Prensesim şekerkaptanınki bu şekilde olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…