selam kızlar...hala eve gelemedim...bulduğum ilk bilgisayara oturdum hemen...geçmişi okudum ve çok üzüldüm...nazar mı değdi takımımıza..
Selam kızlar
Ne var ne yok bir süredir uğrayamadım size ama bugün gördüklerim hiç hoşuma gitmedi. Geçmişin bir kısmını okuyabildim.
Öncelikle şunu unutmamamınız istiyorum. Biz sizler için ve grubunuz için çok uğraştık. Daha iki hafta geçmeden üzerinden takım yine sorun içinde.
Sorunun ne olduğunu tam olarak anlayamadım ama lütfen biran önce çözün ve sizin için uğraşan insanların emeklerini boşa çıkarmayın.
kızlar buradaki amacımızı unutmayalım ve moralimizi bozmayalım diyete son gaz devammmmmm
aynen katılıyorum sana canım kaptanımız hemen ayrıldı takımdanasıl amacımız kilo vermek gerisi hallolur
kıslar kısçeler işte menüm:
SBAH:1dilim yulaflı ekmeğim(ben yaptııım:))yumurta biraççık peynir+1elma
ÖĞLE:kabak yemeği yoğurt
AKŞAM :kabak yemeği yoğurt dondurma 100cal.
1saat yürüyüş
bol suuuuu yeşilçaaaaayyyy
Haydi kızlar grubumuzda hiçbir sorun olmadığını kanıtlayalım herkese
Aman da aman nazar değmesiiiinnn
menün çok güzel olmuş tatlımkabak tam diyet yemeği.güzel de oluyo bende yapıcaktım bu hafta aklımdaydı
konu ile ilgili takımın yorumlarını bekliyorum
AncK GELEBİLDİM SABAH UĞRAMAYA ÇALIŞTIM AMA SON İŞ GÜNÜ OLDUĞUNDAN HAYLİ YOĞUN GEÇTİ ..
DURUMUN GİDİŞATINDAN ENDİŞE DUYAN GRUP ÜYESİ BENİM .. BUNU PRENSESPERİYLEDE PAYLAŞTIM AMA KESİNLİKLE KAPTANCIĞIMI ÜZMEK AMAÇLI DEĞİLDİ...
BEN SADECE TAKIMIN MOTİVASYONUNU DÜŞÜNÜYORUM ...
BEN TEK BAŞIMADA DİYET VE SPORLA BU KİLOYU VEREBİLİRDİM AMA HİÇBİR ZAMAN TAM RANDIMANLI OLMAYACAKTI ÇÜNKÜ BEN MOTİVEYE ÇOK İNANAN BİR İNSANIM..
TAMAMEN KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM..
BURAYI ÇOK CİDDİYE ALIYORUM... İNANIN BANA BENİM İÇİN HÜKÜMET MESELESİNDEN DAHA ÖNEMLİ :)
BU SEBEPLE SÜREKLİ DENETLEYECEK MOTİVE EDECEK KAÇAMAK YAPTIĞIMDA BURAYA YAZMAKTAN KORKACAĞIM VE DOLAYISIYLA YASAKLARDAN UZAK DURACAĞIM VAKTİNİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU (=ZORLANMADAN=) NET BAŞINDA GEÇİREBİLEN BİR KAPTAN YADA YARDIMCI KİM OLDUĞUNUN LAKABININ BİR ÖNEMİ YOK OLURSA ÇOK ÇOK DAHA MOTİVE VE PERFORMANS YÜKSEKLİĞİ OLACAĞI KANAATİNDEYİM..
MESELA HERGÜN 2KUPA YEŞİL ÇAY ŞART KOŞULSA.. ÖRNEK VERİYORUM..
VE BUNA UYMAK MECBURİ OLSA VS VS BUNUN GİBİ YENİLİKLER VE TAKİP EDİLMESİ GEREKEN DURUMLARDA HERZAMAN BURADA OLABİLECEK BİR KAPTAN..
BİLMİYORUM ANLATABİLDİMMİ AMA MESELE KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KİŞİSEL DEĞİL BURADA HEPİMİZ AYNI ŞEY İÇİN TOPLANDIK...
BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KİMSENİN GİTMESİNİ FALAN İSTEMİYORUM YARDIMCILIK OLUR NE BİLEYİM BİR ŞEKİLDE BU SORUN ÇÖZÜLÜR BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM AMA LÜTFEN BU KONUYUDA HAFİFE ALMAYALIM...
merhaba kızlar,
öncelikle destek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
ve melek kaptanlarıma başından beri desteğinizi esirgemediğiniz için
kimseyi üzmek kırmak istemem ben elimden geldiği kadar özveriyle yaklaştım, herkesin menüsüne yorum yaptım
ve inanın vaktimin çoğunu burda geçirdim
mesajları tek tek sayamadım, bir iki arkadaşımız sayıyordu ama arada aksıyor tabi, dediğiniz gibi yeterince kontrol edemedim
benim yediklerim sizi rahatsız ediyorsa bilmiyorum bazen tencere dibin kara seninki benden kara oluyor farkındayım ama dediğim gibi çok zorlayamıyorum bünyemi yani aç kalmamam gerekiyor ve psikolojik değil benim rahatsızlığım epilepsi , örneğin ayran detoksunu tamamlayamadım açlıktan kollarım uyuşmaya başladı, börek vardı ondan yedim biraz, yazmamalıydım sanırım gene motivasyonunuzu bozmayım
ben buraya motive olurum, hem kafam dağılır, hem tek başıma veremediğim kiloları veririm diye girmiştim ama daha çok üzülmeye başladım
olmuyor demek yetemiyormuşum bazı arkadaşlara, kurallar konusundada okuyorum zaten bazı detaylar var, onlarıda öğreniyordum işte bölünme meselesi falan
zeynep kendi açından haklısın, ama eleştirdim senin menülerinide hep ve bence gayet iyi gidiyorsun, ben günde 50 mekik kuralı koycaktım olmaz demişlerdi melek kaptanlarım
ya sen kaptan ol, yada istediğiniz gibi bir kaptan bulursunuz umarım
püskütçüğüm 8. takım kaptanı ile ilgili durumu dun takımda paylaştık.takım üyelerinin geneli şeker kaptandan memnun.şekerin son yazdıgı mesaj başka bir kaptan bulma yönünde..
takımdaki herkes şeker kaptanı sevmiş kaptan olarak onu görmek istiyor.çogunlugun kararıyla eğer hala devam etmek isterse kaptanlıga devam etmeli.takımdaki rahatsızlıgını dile getiren allmost sonraki aşamada takımda rahat edemeyebilir.o yüzden onu kendi takımıma transfer etmek istiyorum.böylece tüm üyelerin mutlulugu sağlanmıs olur diye düşündüm.ne dersin?
hayir tatlim kaptanimizin degismesini istemem yardimcisi olmayi isterdim ama ben telefondan giriyorum yani benim icin cok zor...evet zeynep kaptan olmak ister misin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?