Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar buradaki amacımızı unutmayalım ve moralimizi bozmayalım diyete son gaz devammmmmm

bugünkü menüm:

sabah
çay
incir
kayısı
peynir
reçel
3 dilim ekmek

öğle
ezogelin çorbası
cacık

ara
1 tane kurabiye

akşam
çilek

2.5 litre su

biz kaptnımızla çoooook mutluyduk bi özel mesaj varömışmışmışmışAma biz tamyol ileri devam edicez şeker kaptancığımızlaNazar değmesin bizeee

kıslar kısçeler işte menüm:
SBAH:1dilim yulaflı ekmeğim(ben yaptııım:))yumurta biraççık peynir+1elma
ÖĞLE:kabak yemeği yoğurt
AKŞAM :kabak yemeği yoğurt dondurma 100cal.
1saat yürüyüş
bol suuuuu yeşilçaaaaayyyy
Haydi kızlar grubumuzda hiçbir sorun olmadığını kanıtlayalım herkese
Aman da aman nazar değmesiiiinnn

menün çok güzel olmuş tatlım kabak tam diyet yemeği.güzel de oluyo bende yapıcaktım bu hafta aklımdaydı

bende hemen menümü yazayım bugün kaçamak yaptım ödül verdim kendime :26:
sabah:]1 poğaça,yarım yumurta,peynir,şekersiz çay
öğle:1 kutu light süt,1 paket diyet bisküvi
akşam:1 dilim ekmek,çorba,taze fasulye,patlıcanlı yoğurt salatası
1 dondurma ve biraz irmik helvası
1 saat yürüyüş
birazdan yeşil çayımı içeceğim
kaçamağım bugünle sınırlı kalacak yarın tam gaz devam bugün ödül verdim kendime

menün çok güzel olmuş tatlım kabak tam diyet yemeği.güzel de oluyo bende yapıcaktım bu hafta aklımdaydı

SEmizotu ve kabak bağırsaklar için mükemmel diye duymuştum kabakla başlayayım dedim;okadar uğrarşmama rağmen gitmemişte 1gr bile biraz kabak faktörünü soktum devreye:)

İyi akşamlar kızlar
Menümü yazayım hemen

Sabah
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
2 siya,1 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yeşil çay

Öğlen
1 kase special k
1 ceviz

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe nohut
1 küçük kase yoğurt

45 dk pilates
30 dk yürüyüş
2 litre su

konu ile ilgili takımın yorumlarını bekliyorum

AncK GELEBİLDİM SABAH UĞRAMAYA ÇALIŞTIM AMA SON İŞ GÜNÜ OLDUĞUNDAN HAYLİ YOĞUN GEÇTİ ..
DURUMUN GİDİŞATINDAN ENDİŞE DUYAN GRUP ÜYESİ BENİM .. BUNU PRENSESPERİYLEDE PAYLAŞTIM AMA KESİNLİKLE KAPTANCIĞIMI ÜZMEK AMAÇLI DEĞİLDİ...
BEN SADECE TAKIMIN MOTİVASYONUNU DÜŞÜNÜYORUM ...
BEN TEK BAŞIMADA DİYET VE SPORLA BU KİLOYU VEREBİLİRDİM AMA HİÇBİR ZAMAN TAM RANDIMANLI OLMAYACAKTI ÇÜNKÜ BEN MOTİVEYE ÇOK İNANAN BİR İNSANIM..
TAMAMEN KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM..
BURAYI ÇOK CİDDİYE ALIYORUM... İNANIN BANA BENİM İÇİN HÜKÜMET MESELESİNDEN DAHA ÖNEMLİ :)
BU SEBEPLE SÜREKLİ DENETLEYECEK MOTİVE EDECEK KAÇAMAK YAPTIĞIMDA BURAYA YAZMAKTAN KORKACAĞIM VE DOLAYISIYLA YASAKLARDAN UZAK DURACAĞIM VAKTİNİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU (=ZORLANMADAN=) NET BAŞINDA GEÇİREBİLEN BİR KAPTAN YADA YARDIMCI KİM OLDUĞUNUN LAKABININ BİR ÖNEMİ YOK OLURSA ÇOK ÇOK DAHA MOTİVE VE PERFORMANS YÜKSEKLİĞİ OLACAĞI KANAATİNDEYİM..
MESELA HERGÜN 2KUPA YEŞİL ÇAY ŞART KOŞULSA.. ÖRNEK VERİYORUM..
VE BUNA UYMAK MECBURİ OLSA VS VS BUNUN GİBİ YENİLİKLER VE TAKİP EDİLMESİ GEREKEN DURUMLARDA HERZAMAN BURADA OLABİLECEK BİR KAPTAN..
BİLMİYORUM ANLATABİLDİMMİ AMA MESELE KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KİŞİSEL DEĞİL BURADA HEPİMİZ AYNI ŞEY İÇİN TOPLANDIK...
BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KİMSENİN GİTMESİNİ FALAN İSTEMİYORUM YARDIMCILIK OLUR NE BİLEYİM BİR ŞEKİLDE BU SORUN ÇÖZÜLÜR BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM AMA LÜTFEN BU KONUYUDA HAFİFE ALMAYALIM...

Son düzenleme:
internetim geldi şükür kızlar, nazar değdi heralde takımımıza inşallah en kısa sürede sorunlar hallolur...

ben de ilk kez bu kadar kilo verebildim sizin, grubumuzun sayesinde lütfen bu akışı bozmayalım, menümü paylaşayım

sabah bir dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, peynir, zeytin, şekersiz açık çay

öğlen mercimek çorbası, barbunyanın kalanı ve yarım dilim ekmek

arada yarım bardak zero kola ve bır tane biscolata

akşam fırında pişmiş soslu tavuk ve 3 kaşık bulgur pilavı + yoğurt

toplamda 2 lt su

herkese iyi geceler diliyorum kızlar yorucu bir gün oldu..

merhaba kızlar,
öncelikle destek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
ve melek kaptanlarıma başından beri desteğinizi esirgemediğiniz için
kimseyi üzmek kırmak istemem ben elimden geldiği kadar özveriyle yaklaştım, herkesin menüsüne yorum yaptım
ve inanın vaktimin çoğunu burda geçirdim
mesajları tek tek sayamadım, bir iki arkadaşımız sayıyordu ama arada aksıyor tabi, dediğiniz gibi yeterince kontrol edemedim
benim yediklerim sizi rahatsız ediyorsa bilmiyorum bazen tencere dibin kara seninki benden kara oluyor farkındayım ama dediğim gibi çok zorlayamıyorum bünyemi yani aç kalmamam gerekiyor ve psikolojik değil benim rahatsızlığım epilepsi , örneğin ayran detoksunu tamamlayamadım açlıktan kollarım uyuşmaya başladı, börek vardı ondan yedim biraz, yazmamalıydım sanırım gene motivasyonunuzu bozmayım
ben buraya motive olurum, hem kafam dağılır, hem tek başıma veremediğim kiloları veririm diye girmiştim ama daha çok üzülmeye başladım
olmuyor demek yetemiyormuşum bazı arkadaşlara, kurallar konusundada okuyorum zaten bazı detaylar var, onlarıda öğreniyordum işte bölünme meselesi falan
zeynep kendi açından haklısın, ama eleştirdim senin menülerinide hep ve bence gayet iyi gidiyorsun, ben günde 50 mekik kuralı koycaktım olmaz demişlerdi melek kaptanlarım
ya sen kaptan ol, yada istediğiniz gibi bir kaptan bulursunuz umarım

ben allmostun bana yazdıgı mesajdada bu mesajdada bir art niyet görmüyorum.söylediklerine katılıyorum en çokta sanalda olsa buranın hafife alınmaması gerektiği konusuna(burdan takım burayı hafife almıyor gibi bir anlam çıkmasın lütfen herkes elinden geleni yapıyor görüyorum)

şekerciğim başta şunu söyleyeyim bizlerin kaptan olarak kırılmaya gücenmeye hakkımız yok.kimlerle karşılaşıyoruz burada.bazı üyeleri daha çok seviyoruz ama yinede kimseyi kimseden ayırmıyoruz herkese aynı özeni gösteriyoruz.takımda bir arkadaş fikrini belirtti.değerlendirilmek zorunda.bir sorun varsa belki diğer üyelerde aynı düşünüyordur.kocaman insanlarız konusarak herşeyi çözüme kavuşturuyoruz.takım seni sevmiş kaptan olarak kabul etmiş.bu aşamadan sonra gitmen herkesi çok üzer.artık kendin için değil takım için kalmalısın.dünde dediğim gibi gitmek kolay..kalmalı mücadele etmelisin.paylaşım sayfasına püsküüte yazdıgım mesaj aşagıda.bu konuyu bir karara baglamak ve kapatmak istiyorum.herkesin bunu unutup tekrar diyetlerine konsantre olmasını istiyorum.

şöyle bir öneri sundum

kaptancim beni yanlis anladin ben senin paylasimlarindan takimi yonetmenden memnunum sadece bebisten dolayi fazla giremiyorsun bu yuzden bir yardimci sart demek istedim senin giremedigin zamanlarda takimi motive edecek takip yapacak gerektiginde uyaracak..
mesela menuleeere dikkat ediyorum genelde karbonhidrat cok fazla tuketiliyor buna bir sinirlandirma getirebilirsiniz lutfen yanlis anlamayin kimseyi incitmek niyetinde degilim oneri sunuyorum ..
ben kaptanimdan memnunum sadece giremedigin zamanlarda yerine vekaleten birakacak biri...

Son düzenleme:
evet zeynep kaptan olmak ister misin tatlım
hayir tatlim kaptanimizin degismesini istemem yardimcisi olmayi isterdim ama ben telefondan giriyorum yani benim icin cok zor...
ama sadece bensem bu durumdan memnuniyetsiz olan kaptanim yerine benim gitmemdaha mantikli gerci cok alistim size zor olur ama nihayetinden benim yuzumden kimsenin rahatsiz olmasini istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…