şekerkızcandy ( 82.7 / 80,1 / 0,37 / % 0,45 ) 249. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü.
Prensesim şekerkaptanınki bu şekilde olacak ..
canım ben çok zorlayamıyorum kendimi sinirsel rahatsızlığım var,
ama yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyet anlamında
zaten motive olurum diye girdim buraya
ama öyle hiçbirzaman mükemmel menülerim olmadı sizler gibi
haftada bir kilo vermiyorumda 300-400 gr. veriyorum
buda benim tercihim
ama kimseyi rahatsız etmek istemem ,herkesin menüsünü eleştirirken objektif olmaya çalışıyorum
neyse gerek yok bu saatten sonra
bekleyimmi arkadaşları daha 12 oldu saat
canım sorun olan varsa daha öncede dedim, daha iyi yapabilecek biri varsa hemen bırakabilirim
hergün giriyorum herkesin menüsüne yorum yapıyorum
küçük çocuğum var elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum
ama yetmiyorsa daha napayım
benden bu kadar
bugünde listeyi hazırlarım bırakırım
nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar
takım içinde bir problem yaşanıyorsa herkes tarafından konusulup çözüme ulaştırılmalı.siz bir takımsınız ben artık buralarda olamayacagımda.herkes sıkıntısını dile getirmeli ki bir orta yol bulunsun.takım bugun ortalarda yokmotivasyon düştü sanki.herkesi sıkıştırman en başta kendin sıkışman lazım canım benim sinirsel rahatsızlıgın vardır dogrudur onuda burada aşmaya çalış.ben takımdayken kaptanken boşandım ardından neler yaşadım neler takımdaki kızlara tutundum.onlarla ilgilendim kafamda onlar olunca en azından kendi sorunlarıma takılmıyordum.bebeginde varmıs haklısın çok gelemiyorsundurda.ayrıca elinden geleni fazlasıyla yaptıgına da inanıyorum ama kaptanlık bambaşka bir olay.
canımcım öncelikle ben seni bir yere bırakmam.böyle kızıp kırılıp gitmek yokkolay olan gitmek zor olan kalıp mücadele etmek.hem kalman senin için önemli kendin için kalmalısın
takım içinde bir problem yaşanıyorsa herkes tarafından konusulup çözüme ulaştırılmalı.siz bir takımsınız ben artık buralarda olamayacagımda.herkes sıkıntısını dile getirmeli ki bir orta yol bulunsun.takım bugun ortalarda yokmotivasyon düştü sanki.herkesi sıkıştırman en başta kendin sıkışman lazım canım benim sinirsel rahatsızlıgın vardır dogrudur onuda burada aşmaya çalış.ben takımdayken kaptanken boşandım ardından neler yaşadım neler takımdaki kızlara tutundum.onlarla ilgilendim kafamda onlar olunca en azından kendi sorunlarıma takılmıyordum.bebeginde varmıs haklısın çok gelemiyorsundurda.ayrıca elinden geleni fazlasıyla yaptıgına da inanıyorum ama kaptanlık bambaşka bir olay.
canımcım öncelikle ben seni bir yere bırakmam.böyle kızıp kırılıp gitmek yokkolay olan gitmek zor olan kalıp mücadele etmek.hem kalman senin için önemli kendin için kalmalısın
Prensesim mesaj zamanının dolmasını bekliyordum onu attım diğeri için 10 dakika beklemeyeyim dedim.
papatya89(59,0/ 60,0/-0.04 /-0.07 ) 229. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 26'ya bölündü.
Şeklinde olacak ..
sen olmasan ne yapardım benteşekkürler
**8. takım 255. etap**
şekerkızcandy ( 82.7 / 80,1 / 0,37 / % 0,45 ) 249. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü.
yilike (79,2 /78,2 /1,0/ %1,26)
gececek (81,2/80,9/0,3 /%0,37)
cimcime81 (108,4/)İZİNLİ
umutlayasasen (70,0/70,0/0,0/%0,00)
allmost (60,6/59,6/1,0 /%1,65)
acalya (57,6/)İZİNLİ
edaa00(77,6/76,7/0,9 /%1,16)
eloisee(58,4/58,0/0,4/ %0,68)
papatya89(59,0/ 60,0/-0.04 /-0.07 ) 229. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 26'ya bölündü.
8.Takim ortalaması:0,55
Prensesim olur muymuş hiç her yere yetişiyorsun maşallah sanaaa
Ellerine sağlık canım ..
ben takım içerisinde hiçbir o lumsuz düşünce okumadım şimdiye kadar 8.grup arkadaşlarından kim memnuniyetsiz arkadaşlar paylaşıp çözeli8.grup olarak
seninde ellerine sağlıkkurtarıcı meleğimsin
yüzdeye baktınmı tatlım :44:
seninde ellerine sağlıkkurtarıcı meleğimsin
yüzdeye baktınmı tatlım :44:
benim herhangi br memnuniyetsizliğim yoktu hatta ben geçen hafta salmıştım ama kaptanın söylediği cümleyle bu hafta hırs yaptım ve toparladım kendimi çok merak ediyorum özelden mesaj atan arkadaşı. burda açıkca konuşmak daha iyi olurdu
Evet kim bu özelden mesaj atan arkadaş acaba sorunumuz varsa ki YOK8.GRUP OLARAK ÇÖZELİM DERİM BİZ YANİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?