Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

candy cim..
Takımlarda kaptan ve kaptan yardımcısından oluşan bir yönetim kadromuz var. Cuma günü listeleri doğru şekilde bildirmek, yarışmanın kurallarına hakim olmak öncelikli görevler.
Sonrasında daha önemli olan kısım geliyor.. bu da takım içi motivasyonu sağlamak.. herkesle birebir ilgilenmek.
Yarışmadayız. Amaç takımı, yarışma ortamında başarıya taşımak. Bu da birer birer herkesin başarılı olmasını gerektiriyor.
Motivasyonu yüksek olan ve takımına karşı sorumluluk hisseden kişinin başarılı olma olasılığı da yükseliyor.
Bu da öncelikle yönetim kadrosunun görevi..
ki sen şanslısın.. çünkü kaç arkadaşımız sana destek veriyorlar.. kendi takımlarına ayırdıkları zamandan çalıp 8.takıma aktarıyorlar ki sen de bu sürede kurallar koyacaksan koy, ortamın enerjisini yükselt, kişisel ilişkilerini güçlendir..

..ki bunlar senin için de önemli motivasyon kaynağı.

Sen bir an önce kaptan yardımcını da seç, sana paylaşımda mesaj yazdım az önce.. Yardımcın da o mesajı okusun.. En azından iki kişilik bir yönetim kadronuz olursa, sıkılmadan bu zor işin üstesinden gelebilirsiniz..

Size geçici süre için yardımcı olmaya gayret eden arkadaşlarımızı da daha fazla yormayalım..

püsküütçüğüm eda arkadaşımız yardımcılık için gönüllü oldu ama geçen haftadan beri ilk kez bugun takıma ugradı.şeker izinli demişti bugun geldiğimde netim yoktu yazmıs.bilemiyorum.kimsenin kırılmasını istemiyorum.. takımda çok başarılı arkadaşlar var onların motivasyonun bozulmasını da istemiyorum.bir düzel tutturulsun öylede gitsin.böyle aklım burda kalıyor :44:

Sevgili kaptancıııııııııııım ben de bırakmanı hiç istemiyorum biz aten iki haftadır mükemmel başarılarımızla 8. takım olarak birlikte mutlu olduk motive olduk;takımımıza kocaman bir nazar boncuğuuu sanada güzel kaptancııımmm

ben takım içerisinde hiçbir o lumsuz düşünce okumadım şimdiye kadar 8.grup arkadaşlarından kim memnuniyetsiz arkadaşlar paylaşıp çözeli8.grup olarak

Prensesim mesaj zamanının dolmasını bekliyordum onu attım diğeri için 10 dakika beklemeyeyim dedim.

papatya89(59,0/ 60,0/-0.04 /-0.07 ) 229. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 26'ya bölündü.
Şeklinde olacak ..

**8. takım 255. etap**

şekerkızcandy ( 82.7 / 80,1 / 0,37 / % 0,45 ) 249. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü.
yilike (79,2 /78,2 /1,0/ %1,26)
gececek (81,2/80,9/0,3 /%0,37)
cimcime81 (108,4/)İZİNLİ
umutlayasasen (70,0/70,0/0,0/%0,00)
allmost (60,6/59,6/1,0 /%1,65)
acalya (57,6/)İZİNLİ
edaa00(77,6/76,7/0,9 /%1,16)
eloisee(58,4/58,0/0,4/ %0,68)
papatya89(59,0/ 60,0/-0.04 /-0.07 ) 229. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 26'ya bölündü.

8.Takim ortalaması:0,55

yüzde toplamı 5,57.0,07 çıkartında 5,55 e düşürüyor hesap makinem :44:

Son düzenleme:
sen olmasan ne yapardım ben teşekkürler

Prensesim olur muymuş hiç her yere yetişiyorsun maşallah sanaaa

Ellerine sağlık canım ..

benim herhangi br memnuniyetsizliğim yoktu hatta ben geçen hafta salmıştım ama kaptanın söylediği cümleyle bu hafta hırs yaptım ve toparladım kendimi çok merak ediyorum özelden mesaj atan arkadaşı. burda açıkca konuşmak daha iyi olurdu

Evet kim bu özelden mesaj atan arkadaş acaba sorunumuz varsa ki YOK8.GRUP OLARAK ÇÖZELİM DERİM BİZ YANİ

Evet kim bu özelden mesaj atan arkadaş acaba sorunumuz varsa ki YOK8.GRUP OLARAK ÇÖZELİM DERİM BİZ YANİ

canım atan arkadaş önemli değil.kendisi buraya yazmak isterse yazabilir.onun dışında ben yazmam.takımda kaos olsun istemiyorum.böyle yazarsan onun yazacagı varsada yazamaz sana göre sorun yok ona göre var herkes fikirlerini belirtsin lütfen tüm üyelerin fikirlerini almak istiyorum

3 mayıs mesaj sayımı
şekerkızcandy:16
yilike:1
eloisee:3
cimcime81:izinli
acalya:izinli
allmost:15
gececek:1
umutlayasasen:3
eda00:izinli
papatya89:11

Selam kızlar

Ne var ne yok bir süredir uğrayamadım size ama bugün gördüklerim hiç hoşuma gitmedi. Geçmişin bir kısmını okuyabildim.

Öncelikle şunu unutmamamınız istiyorum. Biz sizler için ve grubunuz için çok uğraştık. Daha iki hafta geçmeden üzerinden takım yine sorun içinde.

Sorunun ne olduğunu tam olarak anlayamadım ama lütfen biran önce çözün ve sizin için uğraşan insanların emeklerini boşa çıkarmayın.

selam kızlar...hala eve gelemedim...bulduğum ilk bilgisayara oturdum hemen...geçmişi okudum ve çok üzüldüm...nazar mı değdi takımımıza..

Merhaba güzel takımım sanırım kaptanımız hakkında fikrimiz soruluyor hemen okuduklarıma göre cevap vermek istiyorum :)

Takım kaptanımız gerçekten çok iyi bir insan ve aynı şekilde iyi niyetli yüz yüze görmesemde bana yaklaşımı gayet sıcak.

Eleştiri anlamında bakarsak da eğer bence gayet iyi. Zaten aaa bu nasıl bir menü böyle, daha doymazsan benide ye tarzında konuşsaydı bu takıma ısınmam zor olurdu.

Sadece benim için değil herkes böyle düşünüyordur eminim. Kısacası biz tatlı eleştiriye açık bir takımız

Kimse gitsin istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…