Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Genel bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Yarışmacıların bir çoğunda paylaşım alanındaki mesajlaşmaları okuma adeti yok ne yazık ki.. Dolayısı ile yarışma ile ilgili gelişmelerden, paylaşımlardan ya da fikir belirtmek isteyecekleri tartışmalardan uzak kalmış oluyorlar.

Bu durum Karar Defteri başlığımız için de geçerli. Yarışmanın kurallarını içeren bu başlıktaki maddeler de sizin önerilerinize her zaman açık. Başlığın en önemli maddelerini kapsayan mesaj tarafımdan düzenli olarak güncelleniyor. Dolayısı ile sadece son mesajı okumanız yeterli.

Lütfen bu iki konuya da abone olunuz ve mesajları güncel olarak takip ediniz.

Paylaşım Alanımız:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Karar Defterimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Takım yönetim kadrosundan da her etap sonrası yayımladığım bilgi mesajını paylaşım alanından "zamanında" okumalarını ve kendi takımlarını ilgilendiren bir durum varsa geribildiirimde bulunmalarını rica ediyorum. Başlık, cumadan cumaya uğradığınız bir yer olmasın lütfen..

Hepinize sağlıklı ve keyifli zayıflamalar diliyorum.

hayır canım bende gitmeni istemiyorum.şimdiye kadar konuşup hallettik bundan sonrasını da halledebiliriz.evet kızlar takımımızda kaptan yardımcısı olmak isteyen var mıııı?hem kaptanımız bebeğiyle ilgilenebilir hemde takımda bir sorun olmaz.eğer bir gönüllü yoksa cuma günleri sabahtan akşama kadar okulda olmama rağmen ben gönüllü olucam artık ama yani:130: hadi kızlar şöyle kendine güvenen bir yiğit arıyoruz :79:

kızlar sanıyorum ki takım içindeki mesele çözüme ulaşacak..bundan sonrasında ne zaman destege ihyacınız olursa yardıma hazırım

Ben gönüllüyüm ama geçen hafta takımda pek bulunamadım ne kadar kabul edilir bilemiyorum.

Ben gönüllüyüm ama geçen hafta takımda pek bulunamadım ne kadar kabul edilir bilemiyorum.

1 hafta deneme süresi yaparız bizde.sende bu işi yapabilir misin internete girebilir misin diye bi bakarsın.bence kaptan da gelsin fikrini yazsın bunu bi tatlıya bağlayalım artık zeynepçim seni bir yere bırakmayız burdan mezun edicez inşallah

Tabi neden olmasın

arkadaşlarım,
bende kimseyi üzmek kırmak istemem bende kendimin yeterli olmadığımı düşündüm ondan gitmek istiyorum
tam istediğiniz gibi bir kaptan bulursunuz diye gitmek istedim
zeynep gitmene gerek yok tatlım haklısın sende
yardımcı fikri iyi , en azından mesaj sayımları ve benim giremediğim günler birlikte kontrollü gideriz
hepinize teşekkürler
hep birlikte mezun olalım bu forumdan

yeni kurallarımız
hergün 2 kupa yeşil çay
hergün en az 50 mekik yada 15 dakika egzersiz
hergün 3 litre su
kaçamak yapmakta haftada bir gün olsun

oylarmısınız ? herkes kabul ederse böyle devam edelim
birde kural olacağı için bu yapamayanlara küçük bir cezamız olsun caydırıcı nitelikli
eski kaptanımız uçukmavi yapıyordu bunu, 'ben iradesiz pisboğazın tekiyim' yazmak
yada öneriniz varsa hep birlikte karar verelim

Ben kabul ediyorum kaptanim cok cok guzel olur bence..
beni onemseyip degerlendirdiginiz icin ayrica tesekkur ediyorum..

Kızlar mesaj sayımı hakkında bir önerim var. Bizim takımda öyle yapıyoruz.

Herkes kendi mesajını kendi sayıyor. Bunun içinde başlık yazan yere mesaj numarası yazıyoruz. Gün sonunda o gün mesaj listesini kim yapacaksa diğer kişiler kaç mesaj yazdığını o kişiye yolluyor. Çok basit. Hiç kimse zorlanmıyor. Mesela ben örnek olsun diye yazıyorum mesaj sayısını.

Böylece yük bir kişinin üstünde kalmıyor.

Kendi topiğimize ve başarı öykülerinin topiğine fotoğraflarımı ekledim. Burayada ekleyeyim belki sizide motive eder. (Konu kısmına bakarsanız bunun 2. mesaj olduğunu göreceksiniz.)

İlk iki fotoğraf geçen yıla ait.

Geçen gün eski resimlere bakarken farkettim. Ve resmen utandım kendimden. Eğer bu şekilde kötü göründüğümü o zaman farkedebilseydim o an başlardım diyet yapmaya.

Mesajlar hakkında söylediklerimide umarı anlatabilmişimdir. Şeker kaptanım dikkate alırsan bu uygulamayı hepiniz çok rahat edersiniz.

gerçekten iyi olcak bu kurallar yalnız bir şey sorucam kaptanım suyu 2-2,5lt yapabilir miyiz acaba?gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum laydline ın dediği gibi mesajlarıda öyle yapalım

sağdaki kırmızı elbiseli halin ne güzel olmuuuş :103: :109: :106:

sağdaki kırmızı elbiseli halin ne güzel olmuuuş :103: :109: :106:

Teşekkürler canım işte o son halim. 25 Nisanda çekilmişti o fotoğraf. Anladım ki azmedince başaramayacağın hiç bir şey yok. Umarım sizlerede faydam dokunur.

çok güzel

bu arada papatyam 7. olmuşuz :130:

saol canım daha çok çalışmamız lazım dimiii

çok beğendimmm

gayet iyi

1 bardak yeşil çay
30 dk egzersiz
2.5 litre su
haftada 1 gün de kaçamak hakkımız olsa?

bu arada ceza sistemine VARIM

gerçekten azmin iradenin canlı örneğisin biz neden hala yerimizde sayıyoruz ki inşallah hayalimizdeki bedene kavuşup burdan mezun oluruz.

tekrar tebriklerrrr

bugünkü menüm:

brunch
çay
peynir
domates
mantar
haşlanmış yumurta
1 tane poğaça
1 dilim ekmek

ara
1 bardak erik kompostusu

akşam
kuru kayısı ballı yoğurt

45 dk pilates + 2.5 litre su

gerçekten azmin iradenin canlı örneğisin biz neden hala yerimizde sayıyoruz ki inşallah hayalimizdeki bedene kavuşup burdan mezun oluruz.

tekrar tebriklerrrr

Çok teşekkürler canım. Eminim ki sizde başarabilirsiniz. Yeter ki isteyin. Daha önce sen yoktun sanırım anlatmıştım nasıl kilo verdiğimi. 26 Aralık 2011 de başladım 85,5 kiloyla, şuan toplam 15,7 kilo vermiş olarak 69,8 kiloyum.

Kilo verebilmemdeki en büyük etkende kadınlar kulubü ve takımım 13. takım. O yüzden sahip çıkın takımınıza.

bugünkü menüm:

brunch
çay
peynir
domates
mantar
haşlanmış yumurta
1 tane poğaça
1 dilim ekmek

ara
1 bardak erik kompostusu

akşam
kuru kayısı ballı yoğurt

45 dk pilates + 2.5 litre su

Poğaça haricinde menün çok güzel hatta hafif. Afiyet olsun. Sporun ve suyun gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…