hayir tatlim kaptanimizin degismesini istemem yardimcisi olmayi isterdim ama ben telefondan giriyorum yani benim icin cok zor...
ama sadece bensem bu durumdan memnuniyetsiz olan kaptanim yerine benim gitmemdaha mantikli gerci cok alistim size zor olur ama nihayetinden benim yuzumden kimsenin rahatsiz olmasini istemem
kızlar sanıyorum ki takım içindeki mesele çözüme ulaşacak..bundan sonrasında ne zaman destege ihyacınız olursa yardıma hazırım
Ben gönüllüyüm ama geçen hafta takımda pek bulunamadım ne kadar kabul edilir bilemiyorum.
1 hafta deneme süresi yaparız bizde.sende bu işi yapabilir misin internete girebilir misin diye bi bakarsın.bence kaptan da gelsin fikrini yazsın bunu bi tatlıya bağlayalım artıkzeynepçim seni bir yere bırakmayız burdan mezun edicez inşallah
yeni kurallarımız
hergün 2 kupa yeşil çay
hergün en az 50 mekik yada 15 dakika egzersiz
hergün 3 litre su
kaçamak yapmakta haftada bir gün olsun
oylarmısınız ? herkes kabul ederse böyle devam edelim
birde kural olacağı için bu yapamayanlara küçük bir cezamız olsun caydırıcı nitelikli
eski kaptanımız uçukmavi yapıyordu bunu, 'ben iradesiz pisboğazın tekiyim' yazmak
yada öneriniz varsa hep birlikte karar verelim
yeni kurallarımız
hergün 2 kupa yeşil çay
hergün 3 litre su
birde kural olacağı için bu yapamayanlara küçük bir cezamız olsun caydırıcı nitelikli
eski kaptanımız uçukmavi yapıyordu bunu, 'ben iradesiz pisboğazın tekiyim' yazmak
Kendi topiğimize ve başarı öykülerinin topiğine fotoğraflarımı ekledim. Burayada ekleyeyim belki sizide motive eder. (Konu kısmına bakarsanız bunun 2. mesaj olduğunu göreceksiniz.)
Eki Görüntüle 408009 Eki Görüntüle 408010 Eki Görüntüle 408011 Eki Görüntüle 408012
İlk iki fotoğraf geçen yıla ait.
Geçen gün eski resimlere bakarken farkettim. Ve resmen utandım kendimden. Eğer bu şekilde kötü göründüğümü o zaman farkedebilseydim o an başlardım diyet yapmaya.
sağdaki kırmızı elbiseli halin ne güzel olmuuuş :103: :109: :106:
kıslar kısçeler işte menüm:
SBAH:1dilim yulaflı ekmeğim(ben yaptııım:))yumurta biraççık peynir+1elma
ÖĞLE:kabak yemeği yoğurt
AKŞAM :kabak yemeği yoğurt dondurma 100cal.
1saat yürüyüş
bol suuuuu yeşilçaaaaayyyy
Haydi kızlar grubumuzda hiçbir sorun olmadığını kanıtlayalım herkese
Aman da aman nazar değmesiiiinnn
bu arada papatyam 7. olmuşuz :130:
İyi akşamlar kızlar
Menümü yazayım hemen
Sabah
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
2 siya,1 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yeşil çay
Öğlen
1 kase special k
1 ceviz
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe nohut
1 küçük kase yoğurt
45 dk pilates
30 dk yürüyüş
2 litre su
internetim geldi şükür kızlar, nazar değdi heralde takımımıza inşallah en kısa sürede sorunlar hallolur...
ben de ilk kez bu kadar kilo verebildim sizin, grubumuzun sayesinde lütfen bu akışı bozmayalım, menümü paylaşayım
sabah bir dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, peynir, zeytin, şekersiz açık çay
öğlen mercimek çorbası, barbunyanın kalanı ve yarım dilim ekmek
arada yarım bardak zero kola ve bır tane biscolata
akşam fırında pişmiş soslu tavuk ve 3 kaşık bulgur pilavı + yoğurt
toplamda 2 lt su
herkese iyi geceler diliyorum kızlar yorucu bir gün oldu..
yeni kurallarımız
hergün 2 kupa yeşil çay
hergün 3 litre su
Kendi topiğimize ve başarı öykülerinin topiğine fotoğraflarımı ekledim. Burayada ekleyeyim belki sizide motive eder. (Konu kısmına bakarsanız bunun 2. mesaj olduğunu göreceksiniz.)
Eki Görüntüle 408009 Eki Görüntüle 408010 Eki Görüntüle 408011 Eki Görüntüle 408012
İlk iki fotoğraf geçen yıla ait.
Geçen gün eski resimlere bakarken farkettim. Ve resmen utandım kendimden. Eğer bu şekilde kötü göründüğümü o zaman farkedebilseydim o an başlardım diyet yapmaya.
gerçekten azmin iradenin canlı örneğisin biz neden hala yerimizde sayıyoruz ki inşallah hayalimizdeki bedene kavuşup burdan mezun oluruz.
tekrar tebriklerrrr
bugünkü menüm:
brunch
çay
peynir
domates
mantar
haşlanmış yumurta
1 tane poğaça
1 dilim ekmek
ara
1 bardak erik kompostusu
akşam
kuru kayısı ballı yoğurt
45 dk pilates + 2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?